Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 856
  • 464
  •   1
Отговори
# 195
Да е висока талия или да очертава добре фигурата ми, също държа да ми е удобен. Обикновено си нося 2-3 чифта

# 196
Харесвам цял бански с поличка, тъй като естетически изглеждат много добре. За почивките взимам три броя.

# 197
Обикновено тръгвам с поне 2бр, на почивка, но зависи от продължителността ѝ. Избирам според това кое пасва на тялото ми, материята и цената.

# 198
  • София
На първо място да е удобен! Също така цветово да ми допада и да е подходящ за фигурата ми.
На почивка ходя с 2 чифта бански, за да ги редувам.

# 199
Критериите ми са да е удобен, да не е прекалено изрязан, предпочитам да е със свалящи се презрамки, цвят и цена.
Обикновено подготвям 2 чифта бански за ваканция.

# 200
Ако е от две части горнището да придържа добре гърдите и да не ги сплесква, това ми е много определящо. Ако е цял бански искам да има оформящ ефект и двата варианта да са в модните тенденции.

# 201
  • SF
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Държа да е модерен, да ми отива и цветовете да са "моите".

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Трудно ми е да преценя. Имам почивки от 3 дни - значи 3 чифта, имам почивки и за 8 дни - значи 4-5. Но ми е трудно да преценя колко са, защото моите са подбирани така, че горна част и долна част се комбинират помежду си и стават доста повече.

# 202
Основно гледам модел и разцветка. Предпочитам бански с висока талия. За почивка си вземем поне 3-4 чифта

# 203
Когато тръгвам на почивка обикновено вземам 2 броя бански с мен.
При избора си на бански се ръководя от следните неща: да пасва на фигурата ми , да е удобен, да прикрива доколкото е възможно проблемните ми зони и по възможност да не е прекалено скъп.

# 204
Единствено, тъй като съм с малки гърди търся бански с лека подплънка. Последно време си харесвам цели бански че са ми по удобни, нямам големи претенции от към банските цвят и шарка просто трябва да ми грабне окото.
Живеем в морски град, сега през лятото често сме на морето имам си 4-5 бански който често си редувам. Иначе, ако сме на почивка зависи за колко дни сме и си определям дали да взема всички.

# 205
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
*Да ми стои добре, да е от хубава бързосъхнеща материя, да не прозира.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
* Обикновено оптималната бройка е 3-4.

# 206
Избирам бански според мястото на което отивам. За хотели/спа/ басейни - избирам цял бански. За плаж - половинки.
Обикновено подготвям по 2-3 чифта.

# 207
  • София
Избирам да е подходящ за фигурата ми и да е бързо съхнещ. Обикновено нося 2 чифта.

# 208
  • Once there was a Hushpuppy...
1. Критериите, по които избирам бански са на първо място да е от качествена материя, след това вида и формата на банския  да е според тялото ми и накрая цвят.
2. Винаги пътувам с поне 3 чифта бански.

# 209
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? Предимно избирам бански със свалящи презрамки, понеже не обичам разликите в тена.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? 2-3

Общи условия

Активация на акаунт