Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 855
  • 464
  •   1
Отговори
# 180
Държа банският ми да е секси и и горната част да ми стои добре. Обикновено нося само един чифт на почивка. Банските съхнат бързо и няма нужда да нося повече от един.

# 181
Банските подбирам спрямо фигурата ми - да стоят добре, да прикриват някои несъвършенства. Важна е и материята- да бъде плътна и бързо съхнеща. Не държа да са последен писък ма модата, важно е да са ми удобни.
Обикновено ход на почивка с два чифта бански,но като цяло не бих отказала повече🙂🙂

# 182
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми, обръщам внимание и на материата. Случа се много да харесам определен модел, но да не пасне на фигурата и не го взимам.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 3 или 4.

# 183
  • Б
Да е подходящ за фигурата ми.Да е удобен, да не прозира и да съхне бързо

# 184
Критериите ми за избора на бански са да е изчистен модел, да пасва на структурата на тялото ми и да не вади на показ повече от необходимото при навеждане/лягане. Последното е най-важно.
За почивката винаги нося поне 3 чифта бански

# 185
  • София
Да е удобен,да прикрива разни изпъкналости, непрозиращ като се намокри и  бързо съхнещ.
Ходя с 3-4 броя бански на почивка, редувам ги.

# 186
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам бански откачествена материя, бързосъхнещ,да е без банели и да не е бял.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Два чифта-цял и половинки

# 187
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е от плътна, не прозрачна материя и в горната част за придава обем на бюста.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - минимум 4-5 бр. Всеки ден с различен модел.

# 188
  • у нас
Най-важно за мен е банският да е от хубава тънка и гладка материя. И задължително да е бързосъхнещ. Зависи къде ще бъде почивката и за колко време, и вземам няколко чифта бански. Но не е нужно да ходя на почивка, защото живея на морето и плажът е на една крачка.

# 189
  • Бургас
Да изсъхва бързо, да прикрива недостатъците.
Поне три комплекта, да могат да се съчетаят в различни комбинации.

# 190
Да ми в по мярка и удобен, в подходящ цвят, да не прозира и да държи всичко на място Sunglasses
Поне три чифта, за да мога да съчетавам и сменям.

# 191
Избирам бански от лесно съхнеща материя, да е удобен и да ми стои добре. Предпочитав да има опция за сваляне на презрамките, за да няма разлика в тена на деколтето.
Обикновено нося 2 чифта бански, обмислям да си купя е цял такъв или танкини.

# 192
  • Пловдив
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Да са подходящи за телосложението ми и най-вече да мога да закупя различни размери горна и долна част 😊
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Поне два 🙂

# 193
1. Да е удобен и с весела лятна картинка.
2. Обикновено два.

# 194
1.Критериите ми при избора на бански са:да съхне бързо,да е удобен с висока талия,да не прозира.
2.Колко бански ще подготвям зависи от почивката къде и за колко ще съм там,но най-малко взимам два чифта.

Общи условия

Активация на акаунт