Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 854
  • 464
  •   1
Отговори
# 165
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - Удобен, от бързосъхнеща материя и да ми стои добре.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? -  2 - 3 чифта.

# 166
За мен важни критерии при избор на бански са: да пасва на фигурата ми, да е от удобен за носене, да е бързосъхнещ. За почивка приготвям 2- 3 чифта бански.

# 167
След две дълги кърмения най-важно ми е да не е прекалено отворен в горната част. Но все пак търся хубави, съвременни модели, което е малко трудничко при горното условие.
За почивката вземам поне три чифта бански.

# 168
  • Другата България
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
- Удобен, от бързосъхнеща материя, задължително с банели и полуплънка, и да не е син цвят - това е задължително!

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
- 3, понякога 4, но зависи от мястото, на което съм.
За минерален басейн задължително повече, минералната вода бързо скапва материята.

# 169
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - най- важно ми е да е подходящ за фигурата ми и да ми харесва, не стоя дълго по бански и затова другите неща са по - маловажни
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - имам 5, но сигурно ще взема два

# 170
  • Виена
Избирам цял бански,който да подхожда на фигурата ми : еластичен и стегнат, за да скрие несъвършенствата,не особено изрязан, на гърба с презрамки, които обхващат и гърба отстрани, за да приберат силуета. Избирам по цвят и ефекти на материята-ламе, пайети, цветя в горната част и тъмен в долната. Едноцветни в ярък цвят също харесвам. За лятната почивка, две седмици,нося обикновенно 5-6 бански. Ако е за спа уикенд-два

# 171
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?

- свеж десен, тънка, бързосъхнеща материя

- поне 5бр

# 172
1. Критериите ми са: еластична материя, бързосъхнеща, презрамките да се регулират,  да има оформящ ефект.
2. На почивка винаги ходя с 2 чифта бански, за смяна, ако са мокри и Т.н.

# 173
Банските ги избирам по красота. Имам 3 чифта.

# 174
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - на първо място, да ми става и да не излиза плът извън него (тип сланинка). Да е подходящ за повода и компанията, например, на плаж със свекървата пражки и изрязано горнище не са подходящи.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - обикновено 2, толкова си купувам и всяка година.

# 175
Да е удобен и подходящ за фигурата ми.2 или 3 броя нося по принцип.

# 176
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам бански, които да не са прекалено изрязани, да подхождат на фигурата ми и да са от качествен материал.
Взимам 2-3 чифта.

# 177
Подходящ за фигурата, бързо съхнещ.
Ходя с минимум 2 чифта бански.

# 178
1. Избирам банския според фигурата ми. Държа да е удобен и от качествена материя.
2.Задължително подготвям поне 2 броя бански.😊

# 179
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Да е от еластична материя, която бързо съхне. Шевовете да са качествени, за да не се разплитат. Кройката да пасва на индивидуалните ми особености. Предпочитам цял бански...
Два чифта.

Общи условия

Активация на акаунт