Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 851
  • 464
  •   1
Отговори
# 150
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Държа да е удобен, непрозрачен, цветен и не твърде изрязан, да съхне бързо и да е здрав.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
По 2 чифта.

# 151
Удобен и качествен трябва да е банският ми, с добра поддръжка на бюста, със стабилно закопчаване. Цветове и дизайн също са ми важни, предпочитам тъмни едноцветни.
Минимум 3 чифта бански взимам за почивка.

# 152
Жената ги избира според фигурата си и материята. Не робува на цветове; форми; мода...

Има три- четири чифта: цял и от две части; бързосъхнещи.

# 153
Подготвям два чифта бански за почивката си като избирам такива,които ми стоят добре и доколкото може прикриват несъвършенствата ми.

# 154
Да е удобен, да се чувствам комфортно и да ми стой добре.
Ходя с поне 2 чифта, но често повече

# 155
  • Пловдив
Основен критерий при избора на бански е, да няма метални части, които се допират до кожата.
Предпочитам такива от 2 части като горнището да е с push-up ефект и ярки цветове.
За почивката си взимам поне 3 чифта като гледам кройките им да са приблизително еднакви.

# 156
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - Удобен, бързосъхнеща материя, да стои добре на фигурата.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Поне 2 чифта.

# 157
Банският трябва да е подходящ за фигурата и възрастта. За море са необходими поне 2 чифта  бански.

# 158
Естествено,че е важно как ми стои,дали е подходящ за фигурата ми, но също много важно да е бързо съхнещ. Не обичам коремът ми да стои дълго време с мокър бански.
Взимам по 2 чифта.

# 159
Да е подходящ за моята фигура, по принцип обичам половинки, но и цял също ползвам, да съхне бързо. Приготвям си 3-4 чифта бански за почивка.

# 160
  • оттам, откъдето започва България
Моите критерии при избор на бански са чисто естетически, старая се да спестя на околните моите "прелести". Затова за долнище на бански бих избрала този модел    https://www.astratex.bg/dolnisshe-na-sporten-banski-kostj … e=S    , който ще ми прибере бутчетата.

Горнищата не са ми проблем.

Но като гледам, че има и плажни рокли, по-добре е баба да се скрие зад една от тях: https://www.astratex.bg/roklja-tip-riza-paloma/?color=koralov

Нося поне 3 вида бански, но обикновено ползвам един.

# 161
Предпочитам бански от 2 частирбързосъхнеща материя.
взимам поне 3 чифта

# 162
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Харесвам цели бански за плуване и спорт. За плаж си оставам вярна на половинките. Задължително условие е горницата да придържа добре бюста, да съхне бързо и да е в цветове, които ми допадат.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Имам 3 чифта бански. Понякога си купувам отделно само долница или горница, за да правя различни комбинации.

# 163
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?  - Най-много държа на визията и на това, банският да е удобен и да не прозира
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 3-4 чифта.

# 164
Искам банският да ми стои добре. Вземам 1 чифт и евентуално един резервен:-)

Общи условия

Активация на акаунт