Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 849
  • 464
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
Първия и най-важен критерии при избор на бански е цвета! Много обичам цветовете да са шарени и морски. След това се съобразявам с кройката, да е подходяща за тялото ми и не на последно място материята. Обичам банските да съхнат бързо, не ми е комфортно да ми е мокро. За почивката взимам 2-3 броя.

# 136
Изключително важна ми е кройката при избор на бански.Предпопитам по изрязани.Приготвям 2-3 чифта за почивката.

# 137
Предпочитам от 2 части, тип бикини и горнище с твърди чашки.
Взимам поне 3 чифта за 1 седмица.

# 138
Предпочитам , бързосъхнещ, от две части и с удобно горнище за по голям бюст.
Взимам 2 чифта.

# 139
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Кройката и бързо съхнещата материя. Най-много обръщам внимание на горнището, предпочитам да е триъгълно  или цял бански.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?- 4 чифта.

# 140
Първо го избирам по цвят и кройка да ми допадне и след това , гледам за размер. Имам нормално телосложение и нямам проблем с избора. За почивка приготвям по два чифта , за бърза смяна при намокряне.

# 141
Да  прикрива несъвършенствата, но в същото време да е удобен. Обикновено приготвям pone 2-3 чифта бански.

# 142
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Имам малък бюст и голям корем. От както родих избирам само цял бански. Големите форми и фигури в разцветката на банския ме правят да изглеждам една идея по-добре
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Обикновенно подготвям 2 или 3 чифта бански, зависи колко време ще бъде почивката

# 143
  • Washington,USA
Обръщам внимание на материята,цвета цената и предпочитам бански от две части.
Нося два чифта бански.

# 144
  • Ruse, Bulgaria
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - всички, които притежавам

# 145
  • София
1. Да ми допадне на външен вид
2. Един два чифта.

# 146
1. При избора на бански най-много държа на удобството и това как стои на тялото – да подчертава силните ми страни и да прикрива това, което искам да остане незабелязано. Материята също е важна – търся бански от качествени, бързосъхнещи и устойчиви на слънце платове. Цветовете и моделът също играят роля – обичам бански, които са едновременно стилни и практични.
2. За почивка обикновено подготвям 2-3 чифта бански – един за плуване, един за събиране на тен и още един за разнообразие и настроение. Обичам да имам избор според мястото и настроението ми за деня.

# 147
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - основният критерий е да ми пасва, защото съм с голям бюст и обикновено намирането на бански, който да ми е по мярка, е истинско предизвикателство. Желателно е и да е бързосъхнещ.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 1-2 чифта

# 148
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?- предпочитам цели бански, като задължително трябва да са с голяма оформена чашка с банели, т.е. изборът е сравнително ограничен Simple Smile Така че, добрата материя и доброто ушиване са от определящо значение
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?- 3-4 за нормална 7-10 дневна почивка, за по-кратка може и само с два Simple Smile

# 149
Материята е важна за мен. Много често съм успявали да налучкам отлична, но дори и да не е ок , това не е проблем, защото всеки сезон ги сменям. Важно е да е добре оформена чашката, за да прибере добре бюста ми, защото не е малък.
От 5-6 години предпочитам цели бански, с тях се чувствам по- добре.
3-4 чифта са ми напълно достатъчни за престоя ми на море.

Общи условия

Активация на акаунт