Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 847
  • 464
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Удобен, бързосъхнещ, цветен.
Ходя винаги поне с 2 чифта бански.

# 121
1. Важното е банският да е удобен, и да ми стои добре.
2. Нямам някакви претенции, не съм от тези, които мъката със себе си по 10 чифта бански, най-мното 3 чифта съм вземала и то когато не мога да избера подходящ или когато някой от тях е обвързан с определена плажна дреха.

# 122
Избирам бански спрямо фигурата си, с висока талия, приятен десен.
За предстоящата семейна почивка съм се подготвила с три чифта бански.

# 123
Трябва да ми е удобен,  да ми пасва на тялото и  да съхне сравнително бързо.
Обикновено взимам 2 чифта бански с мен:)

# 124
Да е удобен и бързо съхнещ. За почивката на морето си приготвям 3 чифта бански

# 125
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?-  Да ме "прибира", да е подходящ за мойта фигура, плътна материя (непрозрачен) и удобен. Синия бански от снимката е точно мой стил.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Три чифта

# 126
Да е подходящ за фигурата и бюста ми е най-важно за мен. Естествено и качеството и цената са важни.
За почивката си обикновено разполагам с 2, най-много 3 чифта бански.

# 127
Първият ми критерии,по който избирам бански е, да е с добра кройка, модел и цветове които ми отиват.
За почивка подготвям 2 чифта бански. Достатъчни са ми 🌊 😊.

# 128
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? -Красив и изчистен дизайн и материал от бързо съхнеща материя.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 4-5 чифта нося с мен, понякога и повече. За да имам и да съхнат, докато редувам.

# 129
Държа банският ми да е от 2 части, за да мога да се пека. Също така харесвам шарените десени. Разбира се, винаги има изключения.
За тази година имам 2 чифта бански, за да си ги сменям.

# 130
1. При избора на бански за мен най-важно е да е подходящ за моята фигура, да е удобен, да е от приятна и бързосъхнеща материя. Друг важен критерий -да е в свежи и красиви цветове.
2. За почивка обикновено подготвям 2-3 чифта бански, в зависимост от продължителността.

# 131
1. Да ми харесва, да ми е удобен и да изглеждам добре в него.
2. 2 максимум 3 чифта

# 132
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Много държа връзките да се задържат завързани.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Поне 3.

# 133
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми и да е удобен.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 1-2.

# 134
  • София
Нося бански с широки и регулиращи се презрамки, банели и оформящ корема. Красивият цвят винаги е плюс.
Ходя на почивка с два чифта.

Общи условия

Активация на акаунт