Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 846
  • 464
  •   1
Отговори
# 105
  • моята мила родна страна
Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми, да е удобен и да е от бързосъхнеща материя.
Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 2 чифта бански

# 106
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? Да изглеждам и да се чувствам добре в тях, да прикриват несъвършенствата и подчертават извивките, да са удобни и красиви.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? Поне два чифта, но зависи и периода на престои.

# 107
  • Костинброд
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - трябва да са подходящи за фигурата ми, да са бързосъхнещи, удобни и да не се притеснявам, че ще отплуват без мен във водата.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 3-4 броя за да мога да ги редувам и да съм различна.

# 108
Да е подходящ за фигурата ми, да е удобен и бързосъхнещ. Обикновено нося по 3-4 чифта бански на почивката.

# 109
Избирамрам бански от две части, горнището ми е важно да повдига и оформя бюста ( т.нар. push up модел), долното да не е твърде изрязано, да съхне бързо, да е от стегната материя и не на последно място - да ми хареса разцветката. На море вземам по три чифта бански, на уикенд-почивки нося по два.

# 110
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - да ми е удобен, разбира се, да е ушит грамотно и да не прозира (сух или ако се намокри). Не обичам банели, трябва да е без подплънки и да е красив.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - два

# 111
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Аз държа да е максимално изрязан, като същевременно не стои впито. Обичам бански от две части за морето и цял за вътрешни басейни. За бански от две части - горнище предпочитам триъгълна чашка или тип сутиен, с много малко подплънка, колкото да не личат зърната като се намокри. Долна част - не прашка, не боксер, ниска талия си ми е фаворита, независимо от модата. За цял бански харесвам класически, без асиметрични елементи.
Предпочитам флорални принтове, но последните години си търся пъстри морски мотиви - морско дъно - мидички, морски звезди, но не намирам.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? Поне 4 чифта. За сутрешен и следобеден плаж различни - не обичам да обличам мокър бански, а обикновено не изсъхват в рамките на деня.

# 112
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - Удобен, аткрактивен модел и цвят, от бързосъхнеща материя.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Поне 2 чифта.

# 113
Критериите ми са:да ми е удобен, горната част да е с подплънка, долнището да е с висока талия. Подготвям 2 чифта за почивката.

# 114
1. Материята, кройката, цветовата гама.
2. 3-4 бр.

# 115
На първо място да ми е удобен, да се чувствам добре в него и разбира се да е с приятен и модерен дизайн. За почивката си, заа сега съм подготвила 3 чифта бански.

# 116
Да е удобен и от приятна материя. 2 чифта.

# 117
Да ми седи що- годе добре. Да е от две части. Да ми поддържа гърдите и да е с твърда чашка. На гърба да е със закопчалка, а не на връзки. Презрамките да могат да се свалят, за де се пека без разлики. Долнището не трябва да е прозрачно, да бъде едноцветно, не много изрязано, с не много тънки странични части. Да съхне бързо.

# 118
  • Пловдив
Избирам бански които са модерни,красиви и подходящи за мен! За предстоящата ми почивка съм приготвила три чифта🏝

# 119
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - да не е твърде изрязан, да не е прозрачен, да е комфортен за носене и красив като дизайн.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - два.

Общи условия

Активация на акаунт