Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 843
  • 464
  •   1
Отговори
# 90
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - да са ми удобни и да не ми излизат навън прелестите.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - колкото повече, толкова повече.

# 91
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - добра еластичност на материята, удобна кройка, визуална елегантност на модела, цветове с настроение !
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Цял бански, танкини, бикини.

# 92
Банския да е подходящ за фигурата.
За море приготвям 2 бр. бански.

# 93
Гледам банският да е удобен и красив, за да е удачен за всичките ми дейности - тъй като обикновено или плувам, или се гмуркам с екипировка, банският ми задължително е цял, а не половинки. Кройката е първото нещо, което гледам - нося цели бански с интересен принт и хубаво деколте, задължително да не са прекалено изрязани на задните части. Този вид бански стават за плуване, за под неопрена, а с пола/шал/къси панталонки и за плажния бар. Хубаво разположение на принта е другото, на което обръщам много внимание - неправилно разположен принт разширява оптично. Ако банският е едноцветен, гледам да не е скучен и да има интересна кройка или елементи от мрежа, апликации и др. Нося поне 5 бански костюма на почивка, особено когато е по-дълга.

# 94
Държа на качеството на банския, в смисъл материята да е добра, както и да е съобразен с фигурата ми. Гледам да нося цели, а при половинките, да е оформена добре горната част и задължително с банели.
Задължително отивам на море с поне три бански.

# 95
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?

За мен е най-важно да е цял бански, с такъв се чувствам много по-сигурна, че всичко си е на мястото. Обръщам най-много внимание на това да ми е удобен и по мярка.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Винаги взимам два чифта.

# 96
  • Sofia
Избирам банските задължително половинки, за едър бюст и по-пищни форми. Не обичам да е твърде изрязан. Предпочитам цветни десени. И винаги имам поне 3 чифта, защото също както при дрехите, искам да съм всеки ден различна.

# 97
Винаги гледам да е тъмно долнище, а горницата да е със свалящи се презрамки!

# 98
Понеже имам несъвършенства във фигурата, все избирам черни бански. Сега от Вашите съвети разбрах, че черното се слага на частта, която не искаме да изпъква, но е добре да се комбинира с ярки цветове по други части от тялото според фигурата.
Относно брой бански, които вземем, гледам да са поне 3.

# 99
  • София
Подбирам бански, които да прикриват недостатъците по тялото ми. Харесвам различни видове и цветове, в зависимост от настроението ми. За това лято съм приготвила 3-4 чифта от предишни години.

# 100
  • Варна
  1. Да ми е удобен. Бързо съхнещ. С приятен цвят/десен.Танкини.
  2. Поне 2 чифта.

# 101
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - Най-важни за мен са материята /да е еластична и плътна, да не прозира/, моделът и това да е бързосъхнещ. След това идват удобството и разцветките. Нося половинки и танкини.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Винаги имам по минимум 3-4 броя, защото не обичам да стоя с мокър бански и ги сменям след излизане от водата.

# 102
1. Да е удобен и тялото ми да изглежда добре.
2. 2 чифта

# 103
Когато решавам да си купя нов бански имам следните изисквания : материята да е лека , мека и бързосъхнеща, да няма никакви миризми, да е удобен, да се чувствам комфортно с него, а не да ми се налага да подръпвам постоянно нещо , за да съм сигурна, че е на мястото си. Харесвам както многоцветни модели, така и едноцветните, в зависимост от настроението ми.Съгласна съм да вложа по-голяма сума в бански, за по-добро качество и по-дълъг живот на покупката ми.
За почивка вземам няколко различни модела, поне 3-4 вида, като включвам винаги и един цял бански, защото изглежда добре и е хубаво да има разнообразие от избори.

# 104
За мен от особена важнаст при избора на бански са няколко неща - да е подходящ за фигурата ми, каква материя е и какъв цвят, респ. шарката.
За почивка вземам минимум 2, максимум 5 броя бански, зависи къде отиваме и за колко време.

Общи условия

Активация на акаунт