Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 12 842
  • 464
  •   1
Отговори
# 75
Държа да бързосъхнеща материя  ,да отговаря на фигурата ми,да ми е удобен ,цветовете да са ярки и любими. Да не ми дразни кожата материята. Обикновено ходя на море поне 3 чифта бански . Като поне един от тях е цялостен.

# 76
Избирам банския си според материята, модела и колко подходящ е за фигурата ми. За почивка подготвям най-често към 3 чифта бански .

# 77
  • София
Харесвам бански тип пясъчен часовник, да е удобен и бързосъхнещ. Когато ходя на море вземам поне 3 чифта. 😃

# 78
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?

Да е подходящ за фигурата ми, като обикновено избирам танкини. Долнището е едноцветно, но рогната част обикновено е с флорален мотив.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?

Най - често 2 чифта бански нося със себе си.

# 79
  • Пловдив
Трябва да ми е удобен, да ми харесва как ми стои, да не е прекалено подплатен и да съхне сравнително бързо. Обикновено за почивката си вземам 3-4 чифта бански.

# 80
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Критериите ми са: качество, модел и цена. Най-много обръщам внимание на детайлите по банските като закопчалка, връзване, презрамки, дребни елементи, които придават оригиналност. По принцип обичам едноветни,така че разцветката не е от най- съществено значение.
Минимум 3 чифра, но тъй като към тях вървят, джапанки, плажни чанти, плажни роби, шапки и т.н
ако подготвя повече от 5 чифта багажа ми значително нараства  Тест между 3 и 5 чифта Laughing

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 09:31 от Линдичка

# 81
Най-важните ми критерии за избор на баски са материята, модела и цвета.
На почивка за седмица нося 3-4 комплекта бански.

# 82
Кройка и материя, да ми е удобен и бързосъхнещ.
Пътувам с поне 3 броя бански.

# 83
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Обикновено обръщам внимание на това дали е бързо съхнеща материя, както и на цветовете - да са класически, за да бъде актуален ро- дълго време.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Подготвям минимум по 3 чифта бански, като могат да са и различен вид - половинки, цял, танкини.

# 84
Искам да е удобен, да не е изрязан, защото обичам да скачам във водата и да играя с децата и не желая да намествам постоянно нещо.
Взимам 2-3 чифта бански.

# 85
Обръщам внимание на материята - да е бързосъхнеща и мека.Моделът трябва да подхожда на фигурата ми.
Подготвила съм 3 чифта бански.

# 86
  • Сф
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Да е точно за моето тяло,  това значи М, за спортна фигура, с повдигащ ефект. Да е модерен, запомнящ се.
3 броя минимум в различни разцветки и стил + един цял бански за плуване.
[/quote]

# 87
Трябва да е бързо съхнещ, да стои добре на фигурата ми. Избирам бански, които са цветни и винаги половинки. За морето тръгвам поне с 2 чифта.

# 88
  • Бургас
Да ми е удобен, да съхне бързо и ако може да е едноцветен.
Много трудно си избирам бански. В настоящия момент разполагам с една горница и две долници.

# 89
Избирам бански, който да подхожда на фигурата ми. Предпочитам ярки цветове с цел безопасност, тъй като по-лесно се забелязват от спасителите. Винаги имам поне два комплекта бански!

Общи условия

Активация на акаунт