Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 11 768
  • 464
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
1. Изборът на бански за мен се определя от това, дали е специализиран, да има джоб за епитеза и такъв ( модел тайкини) съм купувала от сайта на Астратекс.
2. На почивка нося по 2 чифта бански.

# 61
Обикновено избирам бански от две части, бързосъхнещ и подходящ за фигурата ми.
На почивка нося два-три комплекта.

# 62
Избирам банският да бъде удобен, от материя която съхне бързо, но не прозира и да изглеждам добре в него.
За  почивка подготвям поне 3.

# 63
Избирам бански с добре оформени чашки на горнището. Харесвам push up, тип сутиен горнище. Долнището предпочитам да е добре изрязана бразилияна. Цветовете трябва да са ярки, да има десен (най-често купувам на цветя). Задължително е банският да съхне бързо.

Тъй като прекарваме повече дни на море, подготвям поне 4 комплекта, а някои от тях дори могат да се комбинират помежду си.

# 64
Намерила съм си моят модел бански през годините( да ми прикрива коремчето) и само такъв си купувам, като материята ми е най-важна.. тръгвам на почивка поне с 3-4 чифта бански Flowers Four Leaf Clover

# 65
  • На морето!
Живея на морето, лятото буквално до плажа. Имам винаги над 5-6 комплекта бански. Държа да са удобни, имам вскякви модели, но напоследък основно ретро модели с дълбоко долнище и горнище без презрамки нося.

# 66
  • гр. Кюстендил
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - определено се водя по фигурата си и това да ми е удобен, защото с малко дете не мога да връзвам връзки, да ми падат разни части и тн. На последно място се водя и по цвета - обичам лятото да ми е шарено и свежо, въпреки че в момента съм с изцяло черен бански, цял, прикриващ перфектно закръглените части на моето тяло, но пък подчертава добре бюста ми

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?  - само с 1, което е грешка, но за момента оцелявам и така

# 67
  • София
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?

Да е подходящ за моята фигура, да е изработен от качествена бързосъхнеща материя.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
2 цели и 2 от две части.

# 68
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Материята да е хубава и качествена. Да изкара повече от един сезон. Да има доста еластичност. Кройката да е съобразена с фигурата ми. Да има добре оформен сутиен, подходящ за голям бюст. Не на последно място - Да е красив Simple Smile
2 броя. Понякога взимам и 3ти за резерва.

# 69
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - да е подходящ за фигурата ми, материята да е бързосъхнеща, да ми допада цвета.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - поне 2 чифта.

# 70
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Да е подходящ за фигурата ми, цветовете да са свежи и да ми хареса десена, ако не са едноцветни. Важно е и да са бързосъхнещи.
Подготвям два чифта. Напълно достатъчно са.

# 71
Изключително важно ми е банския да подхожда на фигурата ми. Аз съм с малка обиколка и голям бюст, много е трудно да намериш идеалният. Гледам да е от бързосъхнеща материя и свежи цветове.
Когато ходим на почивка в зависимост от това колко дни ще сме , приготвям 2-4бр бански.

# 72
  • София
1. Подбирам модела бански, така че да е подходящ за фигурата ми, да е с хубава бързо съхнеща материя, красив десен и удобни закопчалки. Да е комфортен, практичен и красив.
2. 2 или 3 чифта са достатъчни, за да има сух бански под ръка и да се сменят според настроението.

# 73
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - удобство, ярък цвят, приятна на допир и бързосъхнеща материя.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 2 или 3 - поне 1 комплект от 2 части и 1 цял

# 74
Избирам първо според фигурата ми, второ - да не е много плътен и да съхне бързо и трето - да е по-затворен, защото не се пека
Имам 1, пера, съхне и готово.

Общи условия

Активация на акаунт