Включете се в дискусията и спечелете бански от Astratex!

• 11 918
  • 464
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Избирам винаги бански от две части. Като за долнището е важно, да не е много силно изрязано и плитко. В последно време дори си харесвам тип "боксерки". А за горнището, да няма подплънки и да има добре оформени чашки, в които бюста ми да не "прилива" Simple Smile Не обичам да се вързва, а да има здрави закопчалки.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си?
Винаги съм с 2 чифта бански.

# 16
При избора си на бански най- много държа да е оформящ, стягащ и поддържащ бюста.
Тъй като ходим за 6-7 нощувки всяка година, вземам поне 2.

# 17
Държа на това,банският да прибира добре гърдите ми за да не се притеснявам и постоянно да поглеждам дали всичко е наред. Използвам 2 бански костюма,максимум 3!

# 18
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание? - Удобен модел в свеж цвят, от бързосъхнеща материя.

2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - Два чифта.

# 19
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание?
Избирам бански според фигурата ми. Държа да е удобен, от качествена материя.
Задължително подготвям поне 2 броя.

# 20
Да е подходящ за фигурата ми,да съхне бързо, да е цветен и различен.
Нося поне 3 чифта на море. 🫶

# 21
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Предпочитам бански с триъгълна чашка в цветове ярки.
Тръгвам с поне 3 чифта.

# 22
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ?
Качествена изработка, удобно прилягане и подходящ за структурата ми.
Два чифта.

# 23
  • София
Да подхождат на фигурата ми и материята да е приятна на допир.
За едноседмична почивка взимам 3-4 чифта бански. Не обичам да стоя с мокър бански и съм усъвършенствала преобличането скрита под кърпа.

# 24
  • Пловдив
1. Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - обичам разнообразието в цветове и форми. Не обичам бански с банели и първо гледам формата на чашката да е благоприятна за малък бюст. Харесвам както цели модели, така и половинки.
2. Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - обичам да нося минимум 5 чифта, които да сменям. Съчетавам ги с плажните ми рокли, къси панталони, шапки и др., които ползвам през деня, за да се получи цялостна визия.

# 25
  • Благоевград

Държа банският да е подходящ за моята фигура, и да е изработен от качествена материя. Цената също е от значение.

Обикновено взимам 2 чифта.

# 26
  • София
Какви са вашите критерии при избора на бански и на какво най-много обръщате внимание ? - Да е подходящ за фигурата ми, да е удобен и да е от добра бързосъхнеща материя.
Колко чифта бански подготвяте за почивката си? - 2-3 чифта бански

# 27
Поръчвала съм си сутиени от Astratex и досега не бях обръщала внимание на банските, които предлагат. Мога да кажа, че бельотое удобнои качестврно.
Първият ми критерий е банският да е цял. След това оглеждам добре качеството на материята и на изработката. Следва цената, която съм склонна да е по-висока, ако ми харесва как ми стои, прикрива несъвършенствата и ми допада като цвят или десен, кройка и се чувствам перфектно в него. 
Нося поне 2 чифта, за да се преоблека и да не стоя с мокър бански на плажа.

# 28
Моите критерии при избор на бански са да ми е удобно, да ми е приятна материята и да се чувствам добре в него. Обикновено приготвям два чифта бански.

# 29
Купувам цял бански, за да прикрия някои "дефекти" Simple Smile, избирам ярки цветове и да ми е удобен.
Вземам 3 чифта бански, за да ги сменям, обичам да нося различни бански и с дрехите е същото.

Общи условия

Активация на акаунт