Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 8 061
  • 522
  •   2
Отговори
Може ли магията на лятото да се побере в един малък стъклен флакон? Разбира се! Тези горещи емоции са уловени в парфюмите, които носим по време на най-вълнуващите си летни пътувания.

Изборът на летен аромат е специален ритуал за всяка жена. Това ухание ще запечата детайлите и преживяванията и години по-късно отново ще ни връща към тях! Синьото безвремие на гръцките острови, чарът на Южна Франция, екзотиката на Турция и Мароко, артистичната атмосфера на Италия, градската елегантност на Виена или Копенхаген…

Това лято пътувайте с ароматите на ZAG Zodiak!

Нашите парфюмни композиции включват безкрайно разнообразие и най-висококачествени суровини. Произведени в България, оригиналните парфюмни линии на ZAG Zodiak са създадени с взискателност към всеки компонент и с мисълта да предложат достъпен лукс за ценители. Обръщаме специално внимание и на новостите във вселената на нишовите аромати.

Резултатът са изискани аромати, които ще направят летните ви емоции още по-интензивни!

Как да изберете водещи ароматни нотки според любимата си лятна дестинация?

Flowers Lemon Средиземноморието (Гърция, Южна Италия) свързваме с цитрусовите акорди на лимон, портокал и бергамот, с нежния жасмин и с акватичните нотки.

Flowers Cherry Blossom На градските дестинации (Рим, Париж, Копенхаген, Виена) подхождат елегантни флорали като роза, жасмин, тубероза, на които дървесно-амбровите нотки добавят дълбочина.

Nature Sunrise Страни като Турция, Египет или Мароко покоряват с екзотиката на канела, джинджифил, шафран, здравец, лавандула върху основа от кедър, сандалово дърво или oud.

Оставяме на вас да дорисувате с уникални щрихи тази ароматна картина!

Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?

Ribbon На 10.07.2025 г. 20 от отговорилите ще спечелят парфюмни комплекти от ZAG Zodiak! Всеки печеливш ще има ангажимент да сподели в ревю своите впечатления от ароматите.

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 10:23 от Реклама

# 1
  • Велико Търново
Обожавам парфюми! Може би най-любимият ми аксесоар е парфюма. Обичам флорални нотки, обичам мускусни елементи, също така жасмин и дори някой по-ориенталски като карамфил.
Не асоциирам ароматите с места, а с моменти и сезони. Сега мечтая обаче за нещо което да ми напомня за Южна Италия.

# 2
Харесвам флоралните нотки - лавандула, жасмин, роза. Намирам ги за ненатрапчиви и много подходящи за лятото.

# 3
Предпочитам флорални нотки. Свързвам ги с Виена. Това лято ще посетя отново любимия си град

# 4
  • София
Обичам екзотични парфюми. Почти всички парфюми са ми с нотка на сандалово дърво

# 5
Цитрусови нотки! Миришат ми на лято,море,коктейли на плажа. 🍋♥️

# 6
  • При децата ми
Обожавам екзотични и флорални нотки! Свързвам ги с мириса на море, лято, планина...!

# 7
  • София
Харесвам аромати на цветя и една идея по-леки и несладникави парфюми. Свързвам ги с лято, море и плаж.

# 8
За лятото предпочитам екзотични нотки - кокос.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 10:52 от Questar

# 9
Обожавам парфюми с цитрусови аромати. Леки, свежи и напомнящи ми за лято.

# 10
Харесвам свежи и леки аромати, а най-любим ми е аромата на жасмин. Свързвам ги с дългите и безгрижни летни вечери!

# 11
Обичам цитрусови нотки, фрезия, теменужка.
Свързвам ги с лято, море, свежест и безгрижие.

# 12
Любимите ми аромати са флоралните с цитрусови нотки.
Те в най-голяма степен ми навяват асоциации с море и лято.

# 13
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!
За лятото предпопитам по-леки флорални аромати.

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?
Свързвам ги с дълги лежерни разходки някъде по морето, искам да ме отведат именно там.

# 14
За лятото харесвам свежи флорални аромати. Свързвам ги с море, цветя, пътешествия, безгрижие, Италия.

Общи условия

Активация на акаунт