Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 6 331
  • 497
  •   1
Отговори
# 30
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!
Винаги предпочитам цвета- божур, роза, ирис
С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?
Моето място е край морето, обожавам морето

# 31
Сладки и цитрусови нотки! Обожавам свежи аромати.

# 32
Обожавам парфюми с цитрусови аромати. Леки, свежи и напомнящи ми за лято.

# 33
Oх, вигаги ванилия, всеки сезон. Може би с малко портокал за свежест през лятото.
А къде да ме отведе - задължително до плажа Simple Smile

# 34
Любимите ми летни парфюмни нотки са цитрусовите. Напомнят ми за екскурзията до остров Капри.

# 35
За лятото харесвам леки и свежи парфюми, може би с цитрусова нотка.

# 36
  • оттам, откъдето започва България
За лятото харесвам леки флорални парфюми, които свързвам с аромат на чисто.
Отдавна ми се иска да си намеря парфюм, нежно ухаещ на теменужки, но засега не успявам.
Мечтая си да ме заведат на море. Flowers Palm Tree Swimmer Nature Sun With Face

# 37
Любимата ми нотка за парфюм е цитрусовата. Колкото повече цитрус, толкова по-добре. Свързвам го с нещо свежо, интересно, неповторимо - Малдиви, Санторини, Миконос……..ммммм………. Размечтах се JoyJoyJoy

# 38
  • Пловдив
Обичам флорални и цитрусови нотки. Напомнят ми на лято и море.

# 39
Обичам парфюми с плодови нотки - кайсии, праскови, пъпеш и цитруси. Свързвам ги с море, слънце, плаж и лято. Носят ми щастие и повишават настроението ми.

# 40
Харесвам флорални и плодови нотки. Отвеждат ме в спомените за красиви места.

# 41
За лятото предпочитам леки, флорални нотки. Свързвам ги с лекота и приятни моменти.

# 42
  • Countryside
За лятото флорални нотки определено, евентуално за вечерен парфюм мускусни нотки или нещо не толкова наситено плодово.

# 43
  • гр. Кюстендил
Харесвам свежи и леки аромати, не обичам сладникави и тежки, защото ми става лошо.
Искам нещо, което да ми напомня за морето, за летния бриз, за галещото слънце, но понякога ми домилява за нашите прекрасни гори, за прохладата и свежестта там.
Забелязала съм, че предпочитам парфюми с нотки на сандалово дърво, жасмин, момина сълза, водна лилия, божур, лилия. Явно предпочитам флорални нотки.

# 44
  • Лясковец
Харесвам леки и нежни аромати,Свързвам ги със определени спомени,понякога когато усетя някой аромат в главата ми изплуват спомени от миналото.Като малка подарих парфюм Тирамису на сестра ми от една екскурзия в Унгария,сега го усещам след някой минувач на улицата.Или дезодорант Кобра,беше хит преди много години.

Общи условия

Активация на акаунт