Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 9 145
  • 359
  •   1
Отговори
Държите на качествената козметика с изчистен състав и видим ефект? Запознайте се с Geek and Gourgeous - продукти с изключително ефективни формули, подходящи за комбиниране помежду си. И всичко това на впечатляващо достъпна цена!

Убедете се лично като спечелите и тествате бестселърите на бранда!

От NovaKoja ще подарим на 12 от вас по три от формулите на унгарския бранд, които са любими на клиентите. Ще се убедите лично в ефективността им, която отразява философията на тази бутикова марка. Geek and Gourgeous създават качествена козметика с клинично доказани формули и видими резултати. Вярват, че продуктите трябва да съдържат това, което пише на етикета без "пълнежи" и излишни съставки. Не съдържат оцветители, парфюм или алкохол.

Искаме да подарим на 12 от вас супер триото на Geek and Gourgeous!

C-Glow - абсолютният бестселър на бранда - серум с чиста форма витамин С, който помага неимоверно за изравняване на тена, озаряване на кожата, при слънчеви петна и петна след несъвършенства. Стимулира кожата да произвежда повече колаген и има силен антиоксидантен ефект, който забавя всички признаци на стареенето. Особено е подходящ за лятна употреба, за да предпази кожата от повишената оксидация в резултат на повечето слънчеви лъчи. Подходящ е за употреба върху млади и зрели кожи. Близо 200-те ревюта със снимки в сайта и 5-звездната оценка на потребителите е достатъчно показателна за ефективноста му.

B-Bomb - 10% ниацинамид с 1% цинк, помага за рафиниране на кожата и минимизира порите, намалява петната след слънце и несъвършенства, има общ забавящ стареенето ефект, помага за контролиране на прекомерното омазняване (Особено в летния сезон). Изключително много помага при несъвършенства. Подходящ за употреба върху млади и върху зрели кожи.

aPad - азелаинов серум - перфектно лятно допълнение на почти всяка рутина. Това е много лек ексфолиант, който се бори с несъвършенствата, с пигментацията, прави кожата по-гладка и намалява зачервяванията на раздразнената кожа. Не предизвиква фоточувствителност. Подходящ е за всеки тип кожа и дори при бременност. И може да се комбинира с всеки един от останалите продукти.

Как да се включите в играта?

Отговорете в коментар на три въпроса, свързани с нуждите на кожата ви и вашата грижа:

1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?

На 16 юли ще изтеглим и обявим 12 печеливши, на които ще изпратим трите серума на Geek and Gorgeous за тест и ревю! Късмет на всички!

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Вижте ревютата ТУК

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 10:34 от Жaклин

# 1
Кожата ми се омазнява прекалено бързо и е с широки пори и искам да променя това. Смятам , че съм средно начинаеща в изготвянето на рутина за кожата. Отказвам се от даден продукт, когато установя , че съставът не е добър и не влияе добре на кожата ми.

# 2
  • София
1. Зачервяване и несъвършенства
2. Начинаещ
3. Ако видя, че няма ефект.

# 3
  • София
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Бих искала по-чиста кожа с по-малко червенини и пъпки. Без черни точки и несъвършенства.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Ако не ми действа добре и не подобрява състоянието на кожата ми.

# 4
🌸 Пигментация и липса на свежест

🌸 по-скоро начинаещ

🌸в случай че ми раздразни кожата или започнат да ми излизат пъпки

🍀🍀🍀!

# 5
1. Бръчки и пигментация
2. Средно напреднал
3. Когато продуктът не се отразява добре на кожата ми, алергизира ме, зачервява, омазнява.

# 6
  • Washington,USA
Несъвършенства.

Начинаещ

Когато продукта ме омазнява.

# 7
1. Фини линии и бръчки, освежаване на кожата.
2. Начинаещ към средно ниво.
3. Ако не действа добре на кожата ми и не постигам желания ефект.

# 8
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
Бръчки и фини линии

Средно ниво

Ако не забележа ефект.

# 9
  • София
Кожата ми се омазнява, гледам да не я изсушавам.

# 10
Фините линии и повяхналост.
Начинаещ.
Липса на видими резултати.

# 11
1. Бръчици, фини линии
2. Средно напреднал
3. Ако кожата ми реагира негативно - зачервяване например. Също така ако не забележа никакъв ефект.

# 12
  • Там...
Бих искала да се преборя със фините бръчици, неравномерният тен, комедоните и пигментацията. За съжаление съм начинаеща в грижата за кожата, но се старая Simple Smile Ако даден продукт дразни кожата ми, не му давам повече шанс Simple Smile

# 13
1. Бих искала да се преборя с бръчиците, черните точки и разширените пори.
2. Определям се, като начинаещ.
3. Ако не ми понесе някоя от съставките на козметичния продукт. Усещам зачервяване, дразнене, дискомфорт, като цяло.

# 14
  • Бургас
1. Пигментация, бръчки
2. Средно напреднала
3. Спирам да ползвам продукт, ако предизвиква раздразнение или има лепкава консистенция, неприятен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт