Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 844
  • 359
  •   1
Отговори
# 15
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?

Комедоните и релефът.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?

Средно напреднал.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?

Ако видя негативна реакция на кожата ми към продукта или ако не виждам ефектът, който търся от дадения продукт.

# 16
1.Най  много искам да подобря неравномерна повърхност и разширени пори.
2.Средно напреднал .
3Спирам да ползвам даден продукт ако не ми действа добре на кожата няма ефект и  кожата ми не се хидратира.

# 17
Бих искала да преборя фините бръчици и разширените пори.
Начинаеща съм, тъй като от скоро започнаха да се забелязват.
Спирам да ползвам продукт, ако не видя резултат или не ми понася.

# 18
1. Комедони и обща отпусналост.

2. Начинаещ

3. Когато не виждам видими резултати след известен период от ползване.

# 19
  • София
1. Фини линии и пигментация.

2. Средно напреднал.

3. Ако имам алергична реакция, ако ми прави кир ефект, ако не виждам положителен резултат след месец ползване.

# 20
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?

повехналост и липса на свежест, общо отпускане

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?

начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?

- след отваряне не ми харесва консистанцията и/или аромата на продукта и не го ползвам
- кожата ми се зачерви и започне да ми щипе, пари и да се раздразни
- да не се абсорбира добре
- след нанасяне на продукта да усещам, че кожата ми е "запушена", да не може да "диша"
- да изсушава кожата ми
- да не  се разнася лесно и равномерно
- да оставя кожата ми лъщяща
- дори и да ми харесва даден продукт и да ми се отразява добре на кожата - то след известно време ми омръзва от него. Не съм фен на големите разфасофки.

# 21
Искам да се погрижа за фините бръчки и еластичността на кожата си. С навлизането в клуба на 40+, всяка една част от ежедневните рутини е важна.
Аз съм.кредно запозната/ напреднала в тези рутини.
Откязвям се от продукт, ако забележа, че се влоши качеството му или има негативно отражение върху кожата ми.

# 22
  • Пловдив
1. Вече съм на възраст, в която боря пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане.
2. Определям се като напреднал.
3. Ако не го чувствам комфортно на кожата си или ми предизвиква някакви негативни реакции.

# 23
Повехналост и липса на свежест, общо отпускане.

Средно напреднала.

Ако не постига очаквания ефект.

# 24
Пигментация и липса на свежест и леки бръчки.
Средно напреднала.
Ако не съм доволна от резултата.

# 25
1. Най-много бих искала да подобря повехналия тен и липсата на свежест, както и пигментацията, която се появи с времето, особено около очите и по бузите.
2. Определям се като начинаещ – не съм използвала много продукти досега и често се обърквам кои активи могат да се комбинират и как точно да ги използвам.
3. Обикновено спирам да използвам продукт, когато не виждам ефект или кожата ми започне да се усеща раздразнена – затова внимавам и търся нежни, но ефективни формули.
Много бих се радвала да изпробвам продуктите от триото на Geek and Gourgeous!

# 26
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? - Разширени пори и несъвършенства.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - Средно напреднала.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? - Нетолерантност или влошаване на състоянието на кожата ми.

# 27
При мен нещата, които искам да подобря са  несъвършенствата и пигментацията.
Определям се като начинаещ, тъй като не мога да си позволя да отделям огромно време  в нанасяне на продукти сутрин и вечер. С такива време просто не разполагам.
Причините да спра да използвам/се откажа от продукт са няколко: недобър състав, раздразнение на кожата ми, кир ефект и много, много други.

# 28
1. Бръчки и фини линии
2. Начинаещ
3. Ако започнат да ми излизат пъпки

# 29
1- Искам да премахна черните точки по лицето
2 - Средно напреднала
3- Когато кожата ми не се усеща лека, а даденият продукт я утежнява и омазнява, спирам да използвам и купувам друг

Общи условия

Активация на акаунт