Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 734
  • 359
  •   1
Отговори
# 345
1. Искам да се справя с фините линии и началните бръчки.
2. Начинаещ съм, защото не съм достатъчно редовна в използването на продукти за грижа за кожата.
3. Ако не влияе добре на кожата ми.

# 346
Искам да се справя с отпускането на кожата, повехналия вид. Бих казала,че  съм по-скоро начинаеща. Спирам даден продукт обикновено, ако ми образува пъпки или дразни кожата ми.

# 347

Изтеглихме късметлиите, които ще имат възможността да тестват и споделят своето ревю за трите серума на Geek & Gorgeous! Това са:

Šunšhine
sweetkids_mama
thEia
oblacheee
Reinа
ДамаТрефа
Elizabeth_
Magnum
Среднощно Слънце
axia
blackpearls
ali4ka87

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с нас до 22.07.2025 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на NovaKoja и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на NovaKoja до 08.08.2025 г.

# 348
Първо искам още веднъж да благодаря за възможността да тествам серумите и сега искам да изкажа личното ми мнение.

Започнах с ниацинамид и се влюбих в него 🥰 , това ще бъде серумът който ще подновявам отново и отново. Изравнява тена, сякаш почиства порите и доста добре се бори с омазняването. Влючих го във вечерната рутина след тонер и преди нощен крем.

След това тествах серума с витамин ц , много ми се искаше да се разберем с него , но уви. Моята кожа не е толерантна към продукти с витамин ц и сега за пореден път се убедих в това. Консистенцията е прекрасна, водниста, попива веднага , не лепне, не прави кир ефект със следващите продукти.

Азелаиновата киселина въвеждам от няколко дни. Нанасям я сутрин на чисто и напълно сухо лице, добре ми понася, разбира се отлично със дневната рутина и грима. Отзивите за нея са впечатляващи , така че вярвам, че ще се превърне в нов любимец.

# 349
Щастлива съм, че имам шанса да изпробвам серумите. Винаги ми е интересно да откривам нови и нови продукти. Първото впечатление, когато ги получих, беше, че серумите са в стъклена опаковка с капкомер - хигиенично и удобно за дозиране.
Лятото е моето време. Серумите ги използвах продължително време на море. Въпреки излагането на слънце, ежедневен досег на кожата ми със солената вода, както и с хлорните препарати в басейните, серумите ми бяха достатъчни за поддържане на свежестта на кожата. Трите продукта ги използвах в комбинация. Понесоха ми идеално.
Имам смесен тип кожа. Много бързо серумите повлияха на омазняването в Т зоната. Това основно личи при гримиране. Порите около носа ми се свиха доста. Имам малко лунички, но те няма как толкова лесно да се повлияят.
За мен шокиращ се оказа срокът на годност на C-Glow. Серумът е много икономичен и ако човек не е редовен в използването на козметиката, то това определено не е подходящ продукт. Според мен даже спокойно може да се раздели с някоя приятелка, за да се употреби в срок и с максимално действие. Попива бързо и не лепне, което е огромен плюс.
С дъщеря ми заедно използваме B-Bomb, защото тя като типичен тийнейджър има прекомерно омазняване на кожата на лицето, пъпчици и запушени пори.
За мен обаче топ продуктът е aPad! Изключително приятно усещане след нанасянето на продукта. Ефектът от супер гладка кожа се вижда с просто око. На допир кожата е копринена. Рядко се среща ексфолиант, който да няма грубовата консистенция. Това ще стане един от моите продукти и за в бъдеще.

# 350
  • Стара Загора
Здравейте и от мен! Благодаря за възможността да пробвам серумите !  Моята кожа е комбинирана, лятото по-мазна , на 49 г. съм. и за мен грижата за лицето е изключително важна. Сутрин задължително използвам вит.Ц от години последван от хубава  слънцезащита. C-glow съм използвала и преди - мисля трета опаковка ми е това. Много ми харесва- страхотна консистенция,супер лека , бързо попива. За мен това е важно, защото сутрин ми е доста кът времето. Съотношението - цена/качество е супер. Изравнява тена , кожата е мека и леко озарена.
Другите два серуми за пръв път използвам, но от 2 седмици, защото имах продукти за доизразходване. Включих ги във вечерната ми рутина като ги редувам. Първите ми впечатления са много добри- свиване на порите ( при мен са на брадичката и около носа ) , няма изсушаване , изравняване на релефа . Лека и нежна консистенция, бързо попива , не мазнее , не лепне.. Въобще за мен са много добри продукти. Сигурна съм, че това няма да са ми първите  и последните опаковки от тези два серума.

# 351
Здравейте и от мен!
За сега използвам само серумът C-glow. Изключително приятна консистенция, почти водна, бързо попива. При мен се отразява много добре, ползвах го и на морето. Тенът е изравнен, кожата сияе.
С другите два серума ще се запозная към края на този месец, тъй като не обичам да вкарвам много нова козметика едновременно, а малко преди да получа серумите бях започнала да използвам комбиниран продукт с азелаинова киселина и ниацинамид.

# 352
И аз съм една от щастливките, които спечелиха от играта на Geek& Gorgeous !
Разбира се, използвам ниацинамид и серуми с витамин С в рутината ми, но този бранд ми беше непознат.
B-Bomb съдържа 10% ниацинамид, за разлика от този, който използвах досега, който е с 20% (на Paula's choice), така че ще се опитам да направя съпоставка между двата, вече три седмици нанасям В-Bomb сутрин, след измиване само с вода и тониране. Продуктът няма миризма, не лепне изобщо и попива бързо, първоначално щипе съвсем леко. Веднъж бързах и нанесох само слънцезащита след него, пресуши ми кожата, затова винаги нанасям крем след него. За жалост, имам пореста кожа, която не се повлиява от нищо, но идеята е порите да изглеждат свити и чисти, а кожата - гладка. Доволна съм! Върши същата работа като ниацинамида на Пола, само че е повече като количество(30мл) и е по-бюджетен.
C - Glow също е добър, дори по-добър от този, който имам(на снимката). Без миризма е, също попива бързо и не лепне, оставя кожата мека, еластична и леко озарена. Имам едно пигментно петно на челото от морето - не се повлиява още, вероятно трябва още време или пък този серум няма изсветляващ ефект.

Доволна съм и от двата продукта на Geek& Gorgeous, не са никак лоши в съотношение качество - количество - цена.
Аpad още не съм въвела, използвах само веднъж, ще видим.

# 353
Здравейте!
За момента мога да дам отзив само за B-Bomb, тъй като имам други отворени продукти и не съм свикнала да вкарвам толкова много продукти наведнъж в рутината си.
Харесва ми, че серумът има лека гел текстура, която попива бързо и не лепне – това го прави идеален за ежедневна употреба както сутрин, така и вечер. Няма проблем с наслояването на други продукти. Като цяло добре регулира омазняването в Т зоната, не се усеща тежък и хидратира кожата. Както всеки един нов продукт обаче е препоръчително да се направи "patch" тест. За момента не съм видяла кой знае какъв ефект от гледна точка на намаляване на порите, но ще продължа да го използвам.

# 354
  • София
Аз също съм сред печелившите от играта, много благодаря на Нова кожа за възможността да пробвам продукти, които не са попадали досега в полезрението ми, въпреки че редовно пазарувам от сайта и винаги имам налични ретиналите на Geek & Gourgeous.

Кожата ми е зряла, тънка, много суха /не дехидратирана, а бедна на липиди/, без несъвършенства, разширени пори и неравности, но склонна към образуване на пигментни петна. Пъпки ми излизат изключително рядко, обикновено единични, но често след тях остават петънца, които минават много бавно. От много години рутината ми е многостъпкова - флорална вода, тоник, есенция, серум, крем, околоочен. 90% от козметиката ми е корейска, но винаги има място за нещо заслужващо си от западната такава.

Като изключим започващите възрастови изменения - отпускане и фини линии, кожата ми е безпроблемна и лесна за третиране. Но преди няколко месеца преживях огромен стрес и кожата ми сякаш полудя - започнаха да ми излизат пъпчици по линията на челюстта. Сменях продукти, намалявах, но нищо не помогна, докато не дойдоха продуктите на Geek & Gourgeous и не започнах да ги ползвам. Без добавен аромат и без лош алкохол в състава, което за мен е много важно. Харесва ми и че вит. С е комбинирано с ферулова киселина, защото двете съставки действат в отлична синергия.

Започвам с C-Glow серума, защото него харесвам най-много. Предпочитам да ползвам продукти с LAA, защото тя е  златният стандарт, най-ефективната форма, която винаги действа, за разлика от други форми на вит. С. Харесва ми, че тук витамин С е комбиниран с ферулова киселина, защото двете съставки действат в отлична синергия.
Използвам серумите с витамин С сутрин и прилагам възможно най-близо до кожата, т.е. след тонер. Този серум ме впечатли с простичката си, но ефективна формула. Текстурата на продукта е супер лека, "тънка", водниста, не омазнява или утежнява по никакъв начин кожата и попива моментално без остатък.
Това, което наблюдавам като ефект, е че кожата ми изглежда по-сияйна и сочна, и наличните малки пигментни петънца, които имам, не потъмняха, както се случва всяко лято.
За сравнение - започнах да ползвам Geek & Gourgeous след употребата на серума с вит. С на 107 и въпреки че вторият е десетократно по-скъп, много повече ми харесва действието на C-Glow. Така че благодаря от сърце на Нова кожа за възможността да се запозная с този продукт, който ще стане постоянно присъствие в рутината ми!

П.П.: Държа го в хладилника и още не е оксидирал.

A-Pad - много нежен серум, не щипе, не предизвиква дразнене и зачервявания, подходящ е и за чувствителна кожа, няма никакъв видим пилинг ефект. Текстурата е водниста, но леко вискозна/гелова, разпределя се лесно, попива бързо, не се усеща мазен, лепкав или тежък. Без добавен аромат.
Ползвам го във вечерната си рутина, когато не ползвам третиноин. Четох, че е толкова нежен, че може да се комбинира дори с ретиноиди, но просто не искам да си насилвам късмета. Чувствам го хидратиращ при нанасяне, въпреки че не оставя филм по кожата.
Като ефект забелязвам изсветляване на кожата и по-бързо избледняване на гореспоменатите петънца, останали след пъпките. Всъщност не зная дали ефектът не е от комбинацията на витамин С, азелаинова киселина и ретиноиди, но важното е, че работи. Кожата ми се успокои и върна към нормалното си състояние, така че съм повече от доволна. Много ми харесва като алтернатива на ниацинамида, който ми създава проблеми и старателно избягвам.

B-Bomb - оставих го за последно, защото както споменах, кожата ми не се разбира с ниацинамида и по принцип не ползвам продукти с тази съставка, но сега нямаше как, затова ползвам серума през 3-4 дни, тъй като концентрацията на ниацинамид е доста висока за моите "възможности".
Текстурата също е водна /една идея по-гъста от вода/ и лека, не причинява раздразнения и зачервявания, абсорбира се бързо. Не е лепкав, попива добре и не оставя филм. Има изключително лек аромат, който почти не се усеща и не мисля, че е изкуствен.
Като действие го усещам леко изсушаващ, кожата се чувства малко опъната, което, предполагам, се дължи на саркозина в състава. Тази съставка е страхотна за мазна и смесена кожа, защото регулира себума, но за суха такава очевидно не е особено подходяща. За себе си не забелязвам никакъв особен ефект, но може би защото нямам разширени пори, зачервявания и раздразнения.
В обобщение мога да кажа, че и трите продукта са с много елегантна формула - бързопопиваща, нелепнеща, нелющеща се.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 10:24 от Reinа

# 355
  • София
Благодаря на Nova Koja и БГ- Мамма за възможността да се запозная с продуктите на Geek & Gorgeous. До обявяването на играта не бях чувала за тази марка.
Признавам, че не съм така последователна в тестването, както дамите преди мен - прилагам малко безразборно и трите серума и не мога да дам детайлни впечатления за всеки поотделно, но като цяло съм изключително доволна от резултата. Промяната е видима и дълготрайна - намаляване на порите, подобрен тургор и хидратация, по-сияйна и загладена кожа. Текстурата е много лека, поема се добре от кожата, не лепне и не омазнява. Трудно ми е да кажа дали има ефект върху пигментните петна - засега по-скоро не. Определено съм заинтригувана от продуктите на тази марка, бих пробвала и други в бъдеще.

# 356
  • София
Аз също благодаря за възможността да тествам продуктите на марката Geek and Gourgeous! Много приятно съм изненадана от ефекта им върху моята кожа.
Ползвам B-Bomb вечер преди лягане, като след него нанасям хидратиращ крем. Като се събудя кожата ми има свеж и здрав вид, порите ми изглеждат видимо по-малки и почистени.
За през деня нанасям C-Glow и слънцезащитен крем върху него. Отново усещам кожата си озарена и добре хидратирана.
Третия продукт aPAD нанасям през няколко вечери вместо B-Bomb и също забелязах избистрящ ефект и изравнен тен на сутринта.
Даже получих комплимент колко свежа изглежда кожата на лицето ми - явно се забелязва и от околните.
Държа серумите в хладилник и ги вадя само при ползване.
Относно опаковките - много ми харесва усмихнатото личице, което се вижда при отваряне на картонената кутийка. Също така оценявам, че продуктите са в стъклено шише със стъклена пипета.
Определено бих си ги купила отново като свършат, а и ще ги препоръчам на приятели.

# 357
Здравейте,

Бях една от спечелилите трите серума, от което съм много щастлива.

На практика имам нужда и от трите, защото кожата ми е смесена, със запушени пори и черни точки,  имам пигментация и признаци на стареене. Като цяло видът на кожата ми не е ок и тенът ми е повяхнал. Опитвам се да заличавам проблемите с фдт, бб крем или пудра.
Мога да кажа само хубави отзиви за серумът с витамин С  C-Glow . Нанасям го сутрин като първа стъпка преди слънцезащитния крем и грим. Попива бързо и почти напълно, не лепне, нямам проблем след това с останалата рутина. Кожата ми го понася много добре, няма аромат, което за мен е плюс.Относно ефекта – надявам се да допринася за предпазване от вредните слънчеви лъчи. За моменат мога да кажа, че кожата ми се освежи след морето.

Относно серумът с ниацинамид и ценк B-Bomb мога да кажа, че само го пробвах, тъй като в момента не мога да го вместя в рутината си. Отново нямах проблем с поносимост или неприятно усещане върху кожата. При първа възможност ще почна да го използвам регулярно и се надявам да повлияе черните точки и запушени пори.

Третият серум с азелаинова киселина aPad не посмях да почна по това време на годината. Кожата ми образува петна много лесно и не ми се рискуваше, въпреки слънцезащитата. Мисля да го почна октомври месец и възлагам големи надежди на него, че ще ми уеднакви тена и ще повлияе неравностите по кожата.

Със сигурност ще разгледам и останалите продукти на марката Geek and Gourgeous на сайта на https://novakoja.com/  за да открия още подходящи продукти за мен.

# 358
  • Карлово
Благодаря за продуктите, които получих.
Искаше ми се да ги тествам по-дълго, но не бях у дома и започнах ползването преди седмица.
Сутрин използвам витамин Ц серума и след това нанасям този с ниацинамид. Задължително ползвам и слънцезащита. През  вечер използвам аPad и след това ниацинамид отново.
Харесва ми много консистенцията на витамин ц серума и на аPad. Много бързо се абсорбират от кожата. Някои от пигментните точици, които имам по челото, са леко избледнели.

# 359
Благодаря за възможността да пробвам трите серума на една от любимите ми марки.
Ниацинамид, витамин Ц и азелаинова киселина са точно трите съставки, които се отразяват най-добре на моята кожа, която е смесена и склонна към несъвършенства, с неравен тен. Така че съм изключително доволна и от трите серума, със сигурност ще станат едни от любимите ми продукти. Засега ми се отразяват много добре, с чудесни консистенции са.

Общи условия

Активация на акаунт