Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 742
  • 359
  •   1
Отговори
# 330
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?  - Бръчки и фини линии пигментация, повехналост

2. средно напреднал

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? Ако не ми допада консистенция, аромат, не виждам никакъв ефект от продукта или още на първо ползване направя реакция на някоя от съставките.

# 331
Искам да подобря състоянието на кожата си, като се фокусирам основно върху бръчките, фините линии и пигментацията. Имам средно ниво на познания относно активните съставки и създаването на подходяща рутина за грижа за кожата. Обикновено спирам да използвам даден продукт, ако не виждам резултати, предизвиква раздразнение или не ми допада като текстура или усещане върху кожата.

# 332
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? Бръчки и фини линии, разширени пори, пигментация

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата
Начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Няма резултат, появяват ми се пъпки

# 333
  • София
 1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Бих искала по-свежа кожа. Без черни точки, несъвършенства и фини бръчки.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Ако не ми действа добре и не виждам подобряване на състоянието на кожата ми.   

# 334
  • София
1. Бих искала по-гладка и сияйна кожа с по-малко тъмни петънца, които се появиха след бременността, без черни точки и несъвършенства. Разбира се, без бръчки!
2. Напреднал!
3. Ако не действа добре на кожата ми, усещам сърбеж и не подобрява състоянието на кожата.

# 335
1. До преди няколко години бих я определила като комбинирана с мазна T-зона. Сега като цяло стана по-суха. В Т-зоната се нормализира, което е супер. Но пък на бузите е доста суха. На моменти е чувствителна и сърбяща, зачервява се. Бръчки нямам много, по-скоро леки и фини. За "перманентните" кръгове под очите няма какво да кажа - винаги ги имам.... ама то е от по-късното лягане, начин на живот предполагам.

2. При изготвянето на рутина за грижа за кожата бих се определила като средно напреднала. Не винаги съм постоянна при спазването и.

3. Спирам да използвам даден продукт, ако не забелязвам положителни ефекти върху кожата ми. А понякога, когато съм ползвала няколко опаковки, спирам за известно време, но после мога пак да се върна към този продукт щом ми харесва.

# 336
  • над кукувичето гнездо
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? - Акне, обща отпуснатост

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? - засилване на акне, усещане за тежест върху кожата след нанасяне, образуване на кир

# 337
  • Велико Търново
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Бръчки и по-голяма хидратация.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Средно напреднал

Неприятно усещане на кожата на лицето.

# 338
1. Несъвършенства, пигментация
2. Начинаещ
3. Спирам даден продукт, ако няма ефект или не ми влияе добре

# 339
  • София
Здарвейте!
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)? - Бръчки и фини линии и пигментация.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - Средно напреднала.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? - Ако открия друг продукт с по-добри качества.

# 340
1.фини линии
2.средно напреднала
3.не ми хареса

# 341
1. Фини линни, бръчки и пигментни петна
2. Средно папреднала
3. Когато видя не задоволителен резултат и/или не добра реакция на кожата

# 342
1. Искам да изгладя бръчките и фините линии
2. Смятам се за начинаеща. Тепърва започнах да се интересувам от специализирана козметика
3. Ако имам неприятно усещане по кожата

# 343
1. Пигментация, първи фини бръчки

2. Средно напреднал, но по време на бременността ми започнах да се интересувам много от съставките на продуктите, които използвам.

3. Когато спре да води до резултати. Рядко ми се случва да имам неприятна кожна реакция, но често кожата ми привиква към продукта и се нуждая от нов подход.

# 344
  • Не съм от тук и съм за малко
1. Имам нужда да подобря доста неща - фини линии, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане.
2. По-скоро се определям като начинаещ;
3. Спирам да ползвам продукт при раздразнена кожа след употребата му, зачервяване, дискомфорт, непоносимост на аромат.

Общи условия

Активация на акаунт