Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 740
  • 359
  •   1
Отговори
# 315
  • София
1. Сухота и фини линии
2. Средно-напреднала
3. Ако усетя сухота или непоносимост преустановявам използване

# 316
  • София
1. Сухота и обща отпуснатост. Фини линии.
2. Средно напреднал.
3. Евентуално непоносимост към продукта (сълзене на очите-алергия).

# 317
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Белези от акне/пигментации

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Средно напреднал

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Ако не видя никакво подобрение в рамките на месец от използването му, винаги давам време

# 318
1. Най-много искам да подобря повехналия вид на кожата и общото ѝ отпускане – иска ми се да изглежда по-стегната и жизнена.
2. Определям се като средно напреднала – познавам основните активи и знам как да комбинирам продукти, но продължавам да уча и тествам.
3. Обикновено се отказвам от продукт, ако не виждам реален ефект след редовна употреба или ако предизвика раздразнение на кожата ми.

# 319
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
Бръчки и фини линии, разширени пори, пигментация,, общо отпускане

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Средно напреднал към напреднал

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? Ако не виждам промяна в кожата си.

# 320
Несъвършенства и липса на свежест; начинаещ; ако след кратко използване ми излязат пъпки.

# 321
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? - Бръчки и несъвършенства.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - Определям се за средно напреднала.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? - когато забележа че няма желания ефект и също когато има отрицателен ефект.

# 322
Използвам козметика не защото не одобрявам нещо, а за да държа кожата хидратирана и със защита от мръсотия, прах и замърсяване на порите.
Бих се определила като напреднала, защото наистина слушам/чета доста ревюта относно козметика, състав.
Спирам да ползвам някои продукти, и дори бранда им, ако примерно усетя, че са влошили качеството или променили състава. Това си личи по реакцията на кожата.

# 323
  • София
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Фини бръчки,повехналост

По скоро начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Ако не виждам резултат,или има реакция на кожата ми спрямо продукта.

# 324
1. Бих искала да боря разширени пори и фини линии.
2. Определям се като средно напреднал.
3. Спирам, когато не видя ефект, прави ми кир, обзаведа се с подкожни пъпки, има неприятна консистенция или аромат.

# 325
1. Найй-много искам да подобря във вида на кожата си финни линии, разширени пори и комедони и може малкото и липса на свежест Simple Smile

2.За рутина в грижа за кожата се определям като средно напреднала.

3.Спирате да използвам / се отказвам/ от продукт ,ако не виждам ефект,подобряване или изобщо ,че не е подходящ за моят проблем !

# 326
1. Релеф и общо отпускане
2. Начинаеща
3. Ако няма ефект или ако кожата ми не може да диша и се поти отдолу

# 327
  • Mediterraneo
1. Несъвършенствата и общото отпускане.

2. Средно напреднал, запозната съм и и имам своя рутина за грижа.

3. Ако не понесе добре на кожата, изпитвам някакъв дискомфорт при употребата му, странични ефекти.

# 328
  • SF
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? - общо отпускане.
2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - средно напреднал към напреднал. Simple Smile

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? - когато не виждам ефект, когато нещо ме дразни, когато рутината е обвързана с прекалено много условия. Ако е мазен или прекалено сух и не е подходящ да се ползва преди гримиране или не се сработва с останалите продукти, които ползвам.

# 329
Леки бръчки.
Средно напреднала.
Ако не съм доволна от резултата.

Общи условия

Активация на акаунт