Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 747
  • 359
  •   1
Отговори
# 300
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
- пигментация и липса на свежест

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
-  средно напреднал
3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
- ако предизвиква раздразнение и има лош мирис

# 301
1. Искам и целя по-чиста кожа с равномерен тен, без пъпки, черни точки и несъвършенства.  2. Средно напреднала Simple Smile
3. Ако не попива бързо или ми предизвика пъпки.

# 302
- финните бръчки, липсата на свежест

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
-  средно напреднал

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
- ако не влияе добре на кожата ми, омазнява прекалено, запушва порите

# 303
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Бръчки и общо отпускане.
Начинаещ.
Няма резултат от използването. Неприятно за ползване (кир ефект, много мазен, или не попива бързо).

# 304
Бръчки и фини линии и повехналост и липса на свежест.

2. Доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата?
Средно напреднал – запознат съм с основните активни съставки като ниацинамид, ретинол, витамин C, хиалуронова киселина и знам как да ги съчетавам, но не съм експерт.

Ако предизвиква раздразнение (зачервяване, парене, обрив) или няма видим ефект след разумен период от време (напр. 4–6 седмици), или ако текстурата и ароматът са неприятни и затрудняват редовната употреба.

# 305
  • някъде
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? -неравномерна повърхност (релеф) и общо отпускане
2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? -Начинаещ
3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?- ако не действа добре на кожата ми или няма никакъв ефект

# 306
1. Наближавайки 40, определено ми се иска да намаля изразеността на назолабиалните си бръчки, фините линии в околоочната зона и хиперпигментацията, която си остана след бременността. Късно започнах с активната грижа за кожата си, но силно се надявам да успея да се справя с тези проблеми нез да се налага да инвестира един цял месечен доход в апаратни процедури.

2. Считам себе си за средно напреднала. Отделям доста време в четене на научни статии и проучвания, които ми помагат да прилагам адекватно съответните активи.

3. Обикновено счирам даден актив, ако предизвика активация на периоралния дерматит, който си нося от години. Друга причина е прекалено изсушаване, на и без това сухата ми кожа.

# 307
  • Варна
1. Бръчици, фини линии
2. Средно напреднал
3. Ако кожата ми реагира негативно - зачервяване например. Също така ако не забележа никакъв ефект.

# 308
1. Бих искала да подобря неравномерната несъвършенствата и пигментацията в следствие от тях върху кожата ми.
2. Начинаеща съм по отношение на познанията ми за активните съставки в козметиката. Ползвам основно такава с хиалуронова киселина и салицилова киселина. Ретинол, Витамин C и др. активи все още не съм включила в ежедневната ми рутина.
3. Преустановявам употребата, ако получа алергична реакция към продукта или някоя от съставките му. Ако миризмата му е непоносима за мен или ако няма ефект от него след поне 1 месец употреба или след 1 опаковка, а той е прекалено скъп, за да продължа да го купувам и да очаквам видима промяна.

# 309
Бръчки и общо отпускане.
Начинаещ.
Когато няма резултат от използването му.

# 310
  • София
1. Най-много искам да подобря фините линии и общото отпускане.

2. Относно рутината за грижа за кожата се определям между средно напреднала или напреднала.

3. Когато не е подходящ за моята кожа или не ми се отразява добре.

# 311
1. Кожата ми уж изглежда чиста,но приближа ли се на дневна светлина до огледалото виждам всички малки пъпчици,неравности, зачервявания и особено много черни точки. Искам да изчистя тези несъвършенства + да подобря вида на фините бръчки по челото.

2. Средно напреднала

3. Ако кожата ми не понася добре продукта и започнат да излизат още пъпчици и черни точки

# 312
Искам да изгладя фините бръчки и неравностите по кожата.
Бих казала,.че съм средно напреднала в рутината за грижата на лицето. Винаги може да се научи нещо ново.
Спирам да ползвам даден продукт, когато не виждам ефект от него след определен период.

# 313
1. Суха кожа с първи финни линии
2. Средно начинаещ
3. Спирам даден продукт, когато видя, че не ми се отразява добре

# 314
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? - Неравномерна повърхност, несъвършенства, отпускане.
2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - Определям се по-скоро като начинаещ.
3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате/се отказвате от продукт? - Ако не ми действа добре, ако омазнява или изсушава прекалено кожата ми, ако няма ефект, ако не ми допада аромат и/или консистенция.

Общи условия

Активация на акаунт