Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 735
  • 359
  •   1
Отговори
# 285
Във вида на кожата си най-много бих искала да подобря неравномерната повърхност и повехналостта, както и липсата на свежест. Нивото на хидратация също се опитвам да подбря, но според мен нещата са свързани и доста комплексни.
В рутината за грижа за кожата се определям по-скоро като средно напреднал. Интересувам се от съставки и продукти, следвам определена рутина според сезона и нуждите на кожата си. Със сигурност не съм начинаещ, но има какво още да науча.
Спирам да ползвам продукт ако получа някаква нежелана реакция /обрив, сърбеж, зачервяване, пъпчици/, както и ако самият продукт се е повлиял от атмосферните условия и вече не е годен за употреба.

# 286
1. Най-много искам да подобря текстурата, фините линии и тъмните кръгове под очите.

2. Бих се определила като начинаеща.

3. Обикновено се отказвам от продукт, когато не виждам ефект дълго време, или ако предизвика раздразнение или дискомфорт на кожата ми.

# 287
1. Най-много искам да се избавя от акнето и пигментацията.
2. Бих се определила като средно напреднала.
3. Отказвам се, ако рязко получа зачервяване или пъпки.

# 288
1.Определено бих искала да подобря фините линии и общото отпускане на кожата си.

2. Мисля че съм в средното положение.

3. Когато усетя , че кожата ми не се чувства добре вече.  Бих спряла да ползвам даден продукт,  ако цената му се повиши повече от допустимото.

# 289
1.Бих искала да подобря фините линии, отпускането и релефа на кожата си.
2. Бих казала начинаещ.
3. Бих се отказала от продукт ако забелязвам , че не се отразява добре на кожата ми, т.е. прекалено агресивен, омазняващ, изсушаващ или запушващ порите .

# 290
1. Черни точки, разширени пори, понякога несъвършенства. Искам да се помъча да забавя стареенето.
2. Сравнително напреднала бих казала.
3. Бих се отказала от продукт ако не влияе добре на кожата ми и ако е много скъп за ежедневна база продукти и да не е икономичен.

# 291
1. Липса на свежест и отпуснатост
2. Начинаещ
3. Ако не ми допадне текстурата или има някакъв страничен ефект.

# 292
1.Бръчки и фини линии,повяхналост
2.Начинаещ към средно напреднала
3.Когато повлияе негативно

# 293
Най много желая да премахна фините бръчици .Старая се да се запознавам с  ефективна за това козметика така ,че съм добре запозната.И се отказвам от даден продукт след дълга употреба но без резултат.

# 294
1. Бръчки и общо отпускане
2. Средно напреднали
3. Нежелана реакция, липса на очакван ефект

# 295
1. Бих искала да премахна фини линии и разширени пори
2. Средно напреднала съм, тъй като все още не съм намерила точната комбинация от продукти
3. Отказва ме омазняване, зачервяване или друга нежелана реакция

# 296
1.
Бръчки и разширени пори
2.
Начинаещ
3
Не виждам веднага резултати и купувам следващ

# 297
1. Фини линии и бръчки, освежаване на кожата.
2. Средно ниво.
3. Ако не действа добре на кожата ми и не постигам желания ефект.

# 298
1. Бръчки и пигментация.
2. Средно напреднала.
3. Когато продуктът не се отразява добре на кожата ми и не виждам ефект от него.,

# 299
  • София
1. Пигментация
2. Начинаещ
3. Омазняване и липса на видим резултат

Общи условия

Активация на акаунт