Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 741
  • 359
  •   1
Отговори
# 270
Основното, с което се опитвам да се преборя са фините бръчици и повехналата кожа. По отношение на рутината се смятам за средно напреднала. Спирам употреба на козметичен продукт, когато не ми се отразява положително или не забелязвам ефект от него.

# 271
  • Горна Оряховица
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Отпуснат контур, фини бръчки

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Средно

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Промяна в качеството.

# 272
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Ако трябва да посоча само две, това са:
Липса на свежест и леко отпускане.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Според мен съм средно напреднала.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Бих се отказала от продукт, в случай, че продукта ми оставя неприятно усещане. Конкретно, ако не попива добре или оставя лепкав слой по кожата.

# 273
Искам да подобря бръчките около очите и да се справя с пигментацията по бузите.

Смятам се за средно напреднала – използвам серуми, но се обърквам с киселини и ретиноли.

Обикновено спирам даден продукт, когато не виждам резултат или ако ми предизвика дразнене.

# 274
Отказвам се, ако има некомфортно усещане върху кожата, искам да своя порите и да намаля черните точки, иначе се смятам за напреднала в рутината по отношение на грижата за кожата.

# 275
1.От известно време се боря  с пигментация. И  финните бръчки по челото, които са нормални за моите 30+
2. Смея да твърдя, че обожавам да се информирам и да обогатявам знанията за грижа на своята кожа-напреднал.

3.
Винаги давам 2ри шанс, ако първоначално не съм останала впечатлена. Понякога неправилната учи води до нежелани резултати.

# 276
1. Всичко изброено, без комедони (все още нямам).
2. Начинаещ
3. Ако продукта не действа.

# 277
1. Фини линии и общо отпускане.
2. Начинаещ.
3. Ако кожата ми не се чувства добре при употребата му.

# 278
1. Повяхване на кожата и петна от слънце
2. Средно напреднал
3. Когато повлияе негативно и кожата реагира или ако няма ефект

# 279
  • някъде другаде
1. Бих искала да се преборя с бръчиците и разширените пори.
2. Определям се, като начинаещ.
3. Ако усещам зачервяване, дразнене.

# 280
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?Бих искала по-чиста кожа с по-малко черни точки, петна и пъпки. Без пори и несъвършенства

Начинаеща

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?Ако не ми действа добре и не подобрява състоянието на кожата ми.

# 281
  • София
1. Розацея, бръчки
2. Средно напреднала
3. Като не ми хареса консистенцията, аромата или влиянието  (поява на пъпки и други)

# 282
Бръчки и пигментация
Средно напреднал
Ако имам дразнене или се появяват пъпки

# 283

С напредване на възрастта, фините линии около очите стават все по-видими, а сега през летния сезон и борбата с пигментацията е водеща при мен.

Средно напреднал с желание да се усъвършенствам.

Отказвам се от даден продукт, когато виждам че не е подходящ за кожата ми или не постигам търсения ефект.

# 284
  • София
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?- повехналост и общо отпускане

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?- начинаещ към средно напреднала

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?- ако не виждам резултат или показвам някаква нежелана реакция/ непоносимост

Общи условия

Активация на акаунт