Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 9 183
  • 359
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
– Разширени пори и несъвършенства (комедони).
Искам кожата ми да изглежда по-гладка, с по-малко омазняване и по-чист вид.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
– Средно напреднал.
Имам опит с някои активни съставки като ниацинамид и се интересувам от това как да създам подходяща рутина за моя тип кожа.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
– Ако продуктът предизвиква омазняване, запушени пори или няма видим ефект след достатъчно време. Също така, ако дразни кожата или влошава състоянието ѝ.

# 256

- разширени пори и комедони.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
- средно запозната съм.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?

- ако кожата ми започна да пари или се зачервява, усещам сърбеж или се образуват пъпки, спирам да използвам продукта.

# 257
1. Кои две неща най-много искаш да подобриш във вида на кожата си?
– Бих искала да намаля бръчките и фините линии и  също така да върна свежестта, защото понякога кожата ми изглежда зле.

2. Какъв е опитът ти с грижа за кожата и активни съставки?
– По-скоро съм средно напреднала – знам какво е ретинол, ниацинамид и хиалуронова киселина и как се комбинират, но не съм маниак на тема състави

3. Защо се отказваш от даден продукт?
– Най-често, ако не виждам никакъв ефект
– Или ако ми дразни кожата (появява се зачервяване, щипе)

# 258
  • Варна
пигментация, начинаещ, когато кожата ми не понася продукта

# 259
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Липсата на свежест и пигментацията е моята борба с кожата на лицето.

Средно напреднал.

Давам шанс на продуктите за определен период и ако ми дразнят кожата, нямат ефект или ми създават неприятно мазно/скърцащо усещане спирам употребата им.

# 260
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? -  Разширени пори, несъвършенства, пигментация...

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - Средно напреднал

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? Ако не виждам желания ефект

# 261
  • София
1. Разширени пори и неравномерна повърхност.
2. Средно напреднал
3.Когато продуктът не се отразява добре на кожата ми.

# 262
  • София
1. Суха, отпусната, безжизнена кожа
2. Нашинаещ
3. Когато не виждам бърз ефект

# 263
Имам фини линии и сухота в кожата.

Средно напреднал.

Когато го използвам няколко пъти и не видя желания ефект или ако усетя някакво дразнене по кожата.

# 264
1. Кожата ми към момента е перфектна. Все пак аз си знам, че е суха и подбирам продукти, както и вече използвам антиейдж грижа. Та това са суха кожа и подмладяване.
2. Средно напреднал.
3. Веднага, ако даде реакция на кожата ми и малко по-натам във времето, ако не ми действа или усетя, че не е моето нещо в рутината ми.

# 265
1.Сухотата на кожата с възрастта се засилва.
2. Средно напреднал.
3. Влошаване състоянието на кожата.

# 266
Бих искала да подобря текстурата на кожата си като намаля комедоните в Т-зоната. Също така бих искала да премахна петната от акне.

Бих определила себе си като средно напреднала.

Кожата ми е много чувствителна и склонна към акне и причината да спра да използвам даден продукт е, че ми причинява акне или раздразнения и зачервявания по кожата и изостряне на периоралния дерматит.

# 267
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? - Бръчки и фини линии, общо отпускане
Начинаещ
Ако изпотява лицето ми, ако е тежък и видим и не подобрява състоянието на кожата ми.

# 268
От няколко години имам пигментни петна, които третирам с какво ли не, но те отказват да изчезнат. Освен това кожата ми е дехидратирана и се стремя да я пазя от слънцето през този сезон.
Относно рутината - смятам, че съм средно напреднала, тъй като се интересувам от всякакви начини за подобряване на кожата си.
Отказвам се от използването на даден продукт, когато виждам, че не дава желаният резултат при мен и експериментирам с нещо ново.

# 269
  • Виена
Бих искала да подобря пигментация и обща отпуснатост. Не обичам дълги, сложни рутини, да кажем,че нямам познания за сложните,многостепенни рутини. Спирям да използвам продукти,които нямат ефект.

Общи условия

Активация на акаунт