Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 9 750
  • 359
  •   1
Отговори
# 240
1. Бръчки и общо отпускане

2. Средно напреднал

3. Нежелан или никакъв ефект

# 241
  • Стара Загора
На 49 съм и искам кожата ми да изглежда малко по-свежа. На брадичката имам и малко разширени пори. Относно рутината по-скоро бих се определила като средно напреднала. Като цяло кожата ми не е капризна, трудно алергизира, рядко се зачервява, но появят ли се подкожни пъпки от продукт го хвърлям на секундата в коша или го доизхабявам по ръце и крака.

# 242
1 тъй като съм на 30 години вече започвам да обръщам повече внимание на серуми против пръчки които регенерират кожата основния ми проблем за тъмните кръгове под очите и пигментните петна.
2 бих казала че съм напреднал любител грижата за кожата като имам свой профил за skin care освен това съм дипломиран био технолог и съм запозната със съставки и активни вещества.
3 основната причина да спра да използвам продукт е ако в момента не е подходящ за мен ако искам да пробвам нещо ново или просто ми омръзна и искам да го сменя

# 243
Основните ми цели са две. Едната е да изравня тена на кожата си, тъй като имам пигментация на места, както и червени петънца, които остават след някоя пъпка. Другата насока, която много ме вълнува, е подобряване еластичността и постигането на по-стегнат контур.
Бих се определила като средно напреднала по отношение на рутината за кожата. Като цяло съм запозната с действието на основните съставки,  реда на ползване, както и кое с кое се комбинира и допълва или пък не трябва да се ползват едновременно. Разбира се, имам какво да уча още, а и постоянно излиза нова информация, особено по отношение на анти-ейдж грижата.
Причината да се откажа от даден продукт почти винаги е, че не виждам ефект след достатъчно продължително използване. Но пък ако даден продукт ме изненада приятно, трудно бих го сменила с друг. 🤗

# 244
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Имам леки несъвършенства по лицето и липса на свежест.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Смятам, че съм напреднала, защото грижата за кожата ми е хоби и постоянно чета и се обогатявам

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Спирам да използвам даден продукт, когато няма ефект от него или започнат да ми излизат пъпчици и зачервявания.

# 245
  • There I was on a July morning
1. Пигментация, общо отпускане
2. Начинаещ
3. Когато няма ефект от употребата на продукта или влияе зле на кожата.

# 246
  • Пловдив
1.Повехналост  с общо отпускане !

2. Може би  средно напреднал !

3. Обикновено поради неефикасност и/или загуба на интерес !Неефективен и грешен/избор/продукт за кожа.

# 247
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? - несъвършенства, пигментация

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата-  начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? ако не ми понася

# 248
1. Несъвършенства, 2.  Начинаещ, 3. Когато няма ефект

# 249
1. Желая да загладя бръчките и фините линии, както и общото отпускане на кожата
2. Бих се определила като средно напреднал
3. Ако получа парене или зачервяване или ако ползвам дълго време продукта без да забелязвам някакъв ефект

# 250
  • София
1. Бих искала по-гладка и сияйна кожа с по-малко тъмни петънца, които се появиха след бременността, без черни точки и несъвършенства. Разбира се, без бръчки!
2. Напреднал!
3. Ако не действа добре на кожата ми, усещам сърбеж и не подобрява състоянието на кожата.

# 251
  • Sofia
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
Свиване на порите

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Ако не забележа ефект.

# 252
1. Разширени пори и липса на свежест.

2. Средно напреднал.

3. Когато вече не виждам търсения от мен ефект.

# 253
1. Бих искала да премахна несъвършенствата по своята кожа - тъмни кръгове, капиляри, разширени пори и пигментация. Ако трябва да избера две: тъмни кръгове и пигментация.

2. Средно напреднал

3. Ако не се отразява добре на кожата ми и не виждам ползи, спирам продукта.

# 254
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Пигментни петна и фини линии и бръчки.

Средно запозната съм.

Ако не видя някой от дадените ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт