Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 9 751
  • 359
  •   1
Отговори
# 225
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Разширени пори, несъвършенства и фини линии.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Средно напреднала.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Ако не действа добре на кожата ми.

# 226
  • Пловдив
1. Фини линии и бръчки, освежаване на кожата
2. Начинаещ
3. Ако не действа добре на кожата, омазнява или дава алергия

# 227
1. Финни линии и малки несъвършенства.
2. Средно напреднала.
3. Ако видя,че продуктът е на свършване, а няма ефект или ако причини алергия.

# 228
1. Фини линии и пигментация.

2. По-скоро начинаеща.

3. Ако рязко се вдигне цената, ако е значително покачването. Също така ако качеството падне  в същия момент (случвало се е). Отказвам и се и ако не се отразява добре на кожата ми.

# 229
1.Бръчки и фини линии
2. Начинаещ
3. Ако не виждам резултат

# 230
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Пигментация,бръчки,разширени пори

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?

начинаещ към средно напреднал
3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
най-често при нопоносимост

# 231
  • Sofia
1. Малките бръчици около устата и очите, разширените пори и затворените комедони.
2. Мисля, че съм доста напреднала в рутината.
3. Спирам да използвам продукт, ако омазнява много, прави кир ефект, мирише гадно или получавам ситни пъпчици от него.

# 232
Леки бръчки и подпухналост.
Начинаещ.
Кожата ми привиква и вече не забелязвам благоприятния ефект.

# 233
  • София
1. Бръчките и загубата на свежест/хдратация

2. средно напреднал, надявам се Simple Smile

3. Ако е много мазен, тежък. Не се чувствам добре. Затваря кожата.

# 234
  • София
1.
Бих искала да подобря вида на моята кожа - повехналост и общо отпускане.

2. Средно напреднал

3. Свършва продукта, който използвам и ме привлича друг продукт от реклама или препоръка на приятел.

# 235
1.Бръчки и пигментация                                   2.Средно напреднал                                            3.При липса на резултат

# 236

Бих искала да подобря фините линии и началната форма на розацея, която много ме тормози

Средно напреднала

Ако не ми действа добре и не подобрява състоянието на кожата ми.

# 237
  • София
Стремя се към свеж тен и туширане на фини бръчки. Като средно напреднала се определям в областта. Отказвам се от продукти, които не ми повлияват добре и не виждам очаквания ефект от употребата.

# 238
1. Заличаване на несъвършенства и последиците от тях.
2. Предвид проблемната ми кожа от 10г насам, по-скоро се определям като напреднал.
3. Спирам да използвам даден продукт, когато му променят формулата и/или не получа търсения ефект след месец употреба.

# 239
Несъвършенства, фни линии и широки пори

Начана фаза

Често започвам много стриктно, после забравям

Общи условия

Активация на акаунт