Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 9 757
  • 359
  •   1
Отговори
# 210
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?

Искам да работя по следните проблеми по кожата ми:
- разширени пори и повехналост

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?

- определям се като средно напреднал

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?

- отказвам се от продукт, когато преценявам, че не влияе добре на кожата ми или имам непоносимост към продукта

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 10:35 от Bonbonche

# 211
1. Бръчки и несъвършенства
2. Начинаещ
3. Когато видя, че няма ефект или продуктът не се отразява добре на кожата ми

# 212
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?

Пигментация, повехналост, общо отпускане

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?

Средно напреднал

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?

При дразнене, недобра поносимост, лоша миризма или ако не забелязвам никакъв ефект след дълга употреба

# 213
Бръчки по челото и пигментни петна.

Средно напреднал, може би..

Не виждам резултат или не понася на кожата ми.

# 214
  • Бургас
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
Бръчки и фини линии

Средно ниво

Ако не забележа ефект.

# 215
1. Бръчки, пигментация, обща отпуснатост
2. Средно ниво
3. Ако няма реален резултат и ефективност

# 216
  • София
1. Бих искала да редуцирам разширените пори, да имам по-гладък и равномерен тен и повече свежест.

2. Средно напреднал

3. Обикновено се отказвам от продукт, ако видя, че няма никакъв ефект, "утежнява" кожата ми, не се разнася равномерно и не попива добре.

# 217

Имам суха кожа, разширени пори и неравномерна повърхност на кожата, които се появиха малко по малко с възрастта. Бих искала да подобря именно тези три фактора, които пречат на кожата ми да изглежда свежа и приятна всеки ден. Използвам серум за разширени пори със салицилова киселина и хидратиращи кремове денем и нощем.

Не съм запозната коя е перфектната рутина за моята кожа, както и кои съставки да избягвам или да наблягам на тях - напълно начинаещ съм. Информирам се какво да ползвам чак когато вече е късно и се появи даден проблем по кожата, както в ситуацията с разширените пори. Открила съм някаква ежедневна "рутина", която подобрява поне частично нейния вид и я следвам - дневен крем с UV защита и хидратация, нощен серум и нощен хидратиращ крем.

- Разбира се, най-честата причина е когато няма видим резултат след дълго ползване - но това не означава, че продуктът е проблема, а че не е подходящ за моята кожа. Случвало ми се е продукти, които се отразяват прекрасно на други хора, просто при мен да нямат същия ефект и това е нормално - както с дермокозметика така и за декоративната такава.
- Понякога откривам друг продукт, който води в конкретния момент до по-добри резултати за моята кожа.
- Също така, понякога сменям на различен продукт, за да може кожата да "почине". Когато дълго време ползвам даден продукт, дори при добри резултати в началото, после сякаш кожата привиква и продуктът спира да действа. Като му дам малко "почивка" и след това откривам отново добрите резултати.
- Случвало ми се е да се откажа заради неприятна текстура на продукта, например лепкави продукти, които не изсъхват върху кожата и са изключително некомфортни, особено ако се ползват вечер преди лягане.

# 218
1. Бръчки и фини линии, отпуснатост
2. Средно
3. Като няма ефект

# 219
1. Имам лунички и бих искала да изравня тена на лицето си. Действам и в посока превенция на фините бръчици.

2. Определено познавам кожата си и се считам за  напреднала по отношение на рутината в поддръжката.

3. Спирам да използвам продукт, ако не ми влияе толкова добре, колкото бих искала. Другото е, че на пазара излизат нови и нови неща и на база цена/ качество понякога откривам нови, по-добри продукти.

# 220
1. Бръчки и общо отпускане
2. Начинаещ
3. Ако видя, че няма ефект.

# 221
1. Най-много бих искала да подобря неравномерния релеф на кожата и пигментацията (петна след несъвършенства и лятно излагане на слънце). Това са двете неща, които най-много влияят на вида и самочувствието ми.

2.Определям се като средно напреднала – познавам основните активи като витамин C, ниацинамид, ретинол, азелаинова киселина и знам кои не бива да се комбинират, но все още се уча как да изграждам пълноценна рутина спрямо нуждите на кожата и сезоните.

3.Обикновено се отказвам от продукт, когато не виждам никакъв ефект дори след продължително ползване, или ако предизвика раздразнение/запушване на порите.

# 222
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? Пигментации и общо отпускане.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? Средно напреднал.

Ако не си взаимодейства с моята кожа по желания начин в краткосрочен и дългосрочен план. Обикновено още след първото нанасяне мога да " усетя" с кожата си дали това е подходящият за мен продукт.

# 223
1. Кожата на лицето ми е повехнала и с пигментни петна
2. Бих се определила като средно напреднал
3. Спирам да използвам даден продукт, когато не виждам ефект от него или не ми понася добре на кожата

# 224
  • Пловдив
1. Бръчки и разширени пори
2. Средно напреднала
3. Ако не ми понася или няма ефект, респ. той изглежда минимален

Общи условия

Активация на акаунт