Летни ТОП козметични подаръци от Арлен - включете се и спечелете!

• 6 182
  • 344
  •   1
Отговори
Сезонът на слънцето, морския бриз и дългите дни на плажа носи със себе си не само вълнуващи моменти и романтика, но и поредица от предизвикателства за косата. Интензивното UV лъчение, влагата, солената морска вода и хлорът от басейните могат сериозно да нарушат структурата на косъма, да причинят фриз ефект, изсушаване, накъсване и загуба на блясък.

Именно сега е моментът да се погрижите за косата си с внимание и обич – с помощта на Arlen.bg и нашата селекция от продукти, специално създадени за летния сезон. Те ще ви помогнат да запазите цвета, здравината, красотата и жизнеността на косата си, дори в най-горещите летни дни.

🌞 Включете се в лятната игра!

Каква е вашата тайна за красива коса през лятото? Имате ли продукт от Arlen.bg, който се е превърнал във ваш летен любимец? Споделете линк към него в темата, за да участвате в томболата за един от пет продукта за коса по избор на стойност до 50 лв. от Arlen.bg

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Не позволявайте на слънцето да отнеме от красотата на косата ви. С правилната грижа, лятото може да бъде най-добрият ѝ сезон!

Слънцезащитата не е грижа само за кожата – тя е също толкова важна и за косата ни. Използването на продукти с UV филтри вече не е просто препоръка, а необходимост, когато прекарваме време на открито.

Леките слънцезащитни спрейове и подхранващи масла създават деликатен защитен воал, който предпазва косъма от агресивните външни фактори, като в същото време го поддържа мек, еластичен и блестящ. Нанасянето преди излагане на слънце, както и подновяването след плуване, ще осигури дълготрайна защита и комфорт.

Продуктите, обогатени с натурални масла, са особено ефективни през летните месеци. Само няколко капки от ароматно олио са достатъчни, за да възвърнете жизнеността на косата си, да загладите краищата и да възстановите естествената ѝ мекота. Това е бързо и лесно решение, което работи еднакво добре както на плажа, така и в динамичното градско ежедневие.

Открийте своите нови летни любимци и се насладете на бърза доставка, професионални продукти и внимание към всеки детайл на Arlen.bg! Заповядайте и в новия ни магазин на адрес гр. София, ул. Цар Самуил 44, където ще получите персонално отношение на професионално ниво, помощ при избор на подходящи за вашата коса продукти, подаръци и атрактивни намаления!

За да се погрижите за косата си след дълги дни на плаж, не подценявайте хубавия шампоан за след слънце, който нежно почиства остатъците от пясък, хлор и морска сол от косата и скалпа. Маските с натурални съставки като алое, кокос или сладък бадем допринасят за запазването на цвета на боядисаната коса и осигуряват дълбоко подхранване на кичурите. Допълнителна защита може да осигурите като изберете хидратиращ крем или балсам без отмиване – продукти, които създават "невидима бариера", задържат влагата и улесняват значително разресването.

А ако обичате онзи небрежен, естествен вид на плажните вълни – визия, сякаш току-що сте излезли от морето – ще се влюбите в текстуриращите спрейове от нашето лятно портфолио. Те оформят нежни, въздушни къдрици с естествен блясък и придават на косата чар, лекота и аромат на лято. Комбинацията от солена текстура и подхранващи масла създава усещане за „морска русалка“ – женствена, свободна и сияеща.

Всеки продукт на Arlen.bg е внимателно подбран от професионалисти, за да осигури не само ефективна грижа, но и истинско удоволствие при всяко нанасяне. Работим с водещи марки, които съчетават иновации, натурални съставки и нежни формули.

Доверете се на Arlen.bg – вашата коса заслужава най-доброто, не само през лятото, но и всеки ден!

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 15:17 от Жaклин

# 1
Пазя си косата през топлите дни. Ползвам термозащита, а на плаж задължително съм с шапка. Подхранвам и хидратирам целогодишно. Не ползвам нищо от марката, но определено ще поправя пропуска си.

# 2
Пазя косата си от слънцето с шапка, вързана на плажа, намазана с масла или маска за коса.
От Арлен нямам продукти.

# 3
  • Beyond the stars
Избягвам допълнително горене лятото с преси и т.н. Хидратирам постоянно.

https://www.arlen.bg/product/29945/revolyutsionen-uplatnitel-za- … spray-150-ml.html

Това ми е любимото от Арлен, когато се отнася до изправяне и термична защита.

# 4
Ходя по-често на фризьор за хидратираща и възстановяваща терапия.
До сега не съм използвала ваши продукти, но съм чувала марката и с радост бих пробвала.

# 5
  • Варна
Привет. Да, всеки сезон изисква различни грижи и за косата. Преди 2 години ми подариха този:, още го ползвам с удоволствие!

# 6
  • Разпиляна във въображението
За съжаление основно разчитам на хубав шампоан.

# 7
https://www.arlen.bg/product/31192/naturalen-restrukturirasht-sh … ampoo-250-ml.html
Харесвам този възстановяващ шампоан.
Лятото ходя с шапка, старая се да не мокря косата с морска вода, нанасям подхранващи маски и балсами, използвам и слънцезащитни спрейове за коса.

# 8
За мен косата ми е като запазена марка и си я пазя доста. Напоследък особено след раждането съм още по- грижовна. Винаги нанасям балсами и лосиони без отмивану или със слънцезащитен фактор.
Согато влизам в басейн след това винаги изплаквам, за да падне хлора.

Любим мию продукт е този флуид:

https://www.arlen.bg/product/24197/slantsezashtiten-fluid-kpf50- … olaire-100ml.html

# 9
Лятото наблягам много на хидратацията, защото и без това сухата ми коса става като слама от слънцето. Новото  ми попадение от Арлен е термозащитен крем, който видимо прави касата по-уплътнена и здрава, което ми помага да я стилизирам по-лесно и да изглежда отново подхранена.https://www.arlen.bg/product/16342/termozashtiten-krem-za-uplatn … -cream-150ml.html

# 10
През лятото залагам на хидратацията. Използвам леки, но подхранващи продукти, които предпазват косата ми от слънцето, морската сол и хлора в басейните. Един от любимите ми продукти това лято е: https://www.arlen.bg/product/31393/vazstanovyavasht-shampoan-za- … ampoo-100-ml.html

# 11
  • Велико Търново
Да си призная, не полагам специални усилия и заслони за косата си лятото. Много ми е приятно когато видя лееееко русолявите отенъци по дължините, снопчета коса омагьосани от слънцето Simple Smile
Ползвам си целогодишно продукти - шампоан, маска, балсам, олио/кристали/крем. Комбинирам както преценя, но нямам някакви специални с УВ защита или нещо друго. Би ми било интересно да пробвам и търся разлика има или не.

# 12
  • Пловдив
Каква е вашата тайна за красива коса през лятото? Имате ли продукт от Arlen.bg, който се е превърнал във ваш летен любимец? Споделете линк към него в темата, за да участвате в томболата за един от пет продукта за коса по избор на стойност до 50 лв. от Arlen.bg

Рядко ползвам сешоар през лятото. Редовно почиствам връхчетата на косата при фризьор. Ежеседмични маски на косата и стимулатор за растеж. На морето не мокря косата, за да не се изсушава от солта. Нямам продукт от Арлен към момента.

# 13
Любимият ми продукт за защита и стилизация през лятото - https://www.arlen.bg/product/23353/slantsezashtiten-sprey-s-koko … -spray-150ml.html

# 14
Добра хидратация, честно казано я държа и повече време прибрана. Спреят за "стъклена" коса се превърна в любимец, независимо от сезона: https://www.arlen.bg/product/29945/revolyutsionen-uplatnitel-za- … spray-150-ml.html

Общи условия

Активация на акаунт