Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 895
  • 359
  •   1
Отговори
# 45
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
Повехналост и липса на свежест, общо отпускане.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Начинаещ.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Комплексни са причините - липса на време, трудности в изграждането на рутина, бавен или никакъв резултат...

# 46
. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?

Пигментация и релеф

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?

Определям се като напреднала. Чета и се интересувам много. Избирам продуктите като таргетирам конкретен проблем със съответната активна съставка.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?

Не виждам ефект, не ми е приятен като уаещане, също и ако нуждите са ми се променили.

# 47
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
🌸 Липса на свежест и бръчки.

🌸 Начинаещ

- не виждам ефект, въпреки постаянство

# 48
1. Бръчки и фини линии, повехналост и липса на свежест

2. Средно напреднал

3. Просто забравям

# 49
  • Бургас
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
-Разширени пори и несъвършенства (пъпки и петн от тях, черни точки)

-средно напрефнал

-Излизат ми пъпки пт него или не се разбира с някой от останалите продукти в рутината и води до кир ефект, ако консистенцията ули аромата не са ми по вкуса или проато не е нищо особено и няма смисъл д го изразходвам.

# 50
1. Бръчки и фини линии

2. Средно ниво

3. Ако не забележа ефект

# 51
  • оттам, откъдето започва България
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
Бръчки и фини линии, разширени пори, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте:
Средно напреднал.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате/се отказвате от продукт?
Ако няма видим ефект при поне 2-3 месеца ползване.
Ако усетя дискомфорт от ползването на продукта - примерно кир ефект или лъщене на кожата.
Ако ми направи алергия.

# 52
1. Разширени пори и фини линии по челото
2. Начинаещ
3. Най-вече кир ефект и ако не виждам резултат в продължение на 2 седмици.

# 53
  • Стара Загора
1.На 39 г съм, кожата ми вече има финни линии и черни точки.
2.Средно напреднала бих се определила
3. Държа най-вече на хидратацията и след някакъв петиод да видя резултат за това, за което е купен продукта.

# 54
  • Враца

1. Бих искала да се преборя с бръчиците, черните точки и разширените пори.
2. Определям се, като начинаещ.
3. Ако не ми понесе някоя от съставките на козметичния продукт. Усещам зачервяване, дразнене, дискомфорт, като цяло.

# 55
1. Зачервяване и несъвършенства
2. Средно напреднал.
3. Ако видя, че няма ефект.

# 56
1. Пигментация, бръчки, свежест
2. Средно напреднала
3. Спирам да ползвам продукт, ако предизвиква раздразнение или има лепкава консистенция, неприятен аромат,кир ефект.

# 57
  • София
Разширени пори, пигментация, общо отпускане.

Средно напреднала.

Ако не съм доволна от качеството му или ако няма резултат от действието му.

# 58
1. Фини линии
2. Средно напреднал
3. Ако видя, че няма ефект или предизвиква раздразнения
Flowers Four Leaf Clover

# 59
1. Това, която искам да подобря в моята кожа веднъж за винаги е премахването на пигментните петна от лицето ми.
2. Смятам себе си за средно напреднала при използване на рутината за кожата си.
3. Спирам препарат при различни условия- смяна на сезоните, различно състояние на кожата, което трябва да се подобри и после да се продължи с рутината, при алергична реакция и др.

Общи условия

Активация на акаунт