Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 898
  • 359
  •   1
Отговори
# 60
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)? Бръчки,релеф, пигментация.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? Начинаещ.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? Като видя че няма действие.

# 61
  • Елхово
1. Зачервяване и несъвършенства
2. Начинаещ
3. Ако видя, че няма ефект.

# 62
1. Искам да премахна несъвършенствата и да свия порите.
2. Средно напреднала
3. Ако видя, че омазнява много кожата ми или няма ефект.

# 63
1. Превенция на бръчки и добра хидратация
2. средно напреднала
3. спирам да ползвам ако намеря по-добър продукт както и сменям видовете според сезона

# 64
  • Beyond the stars
1. Боря се с разширени пори без особен резултат, та целта ми е основна хидратация и свеж вид
2. Да речем - поназнайващ и попрочел
3. Ако дразни кожата и няма ефект от първа опаковка

# 65
1. Бръчки и неравномерна повърхност
2. Средно напреднали
3. Ако продуктът утежнява кожата, щипе ми или ми причинява друг дискомфорт.

# 66
1. Пигментация и видими капиляри.
2. Средно напреднал.
3. Липса на резултат.

# 67
  • София
1. Зачервяване и несъвършенства
2. Спедно напреднал
3. Ако видя, че кожата ми се раздразва.

# 68
Бих искала да подобря общото отпускане на кожата .
Относно изграждането на рутина може би минавам за напреднал Simple Smile
Спирам да използвам даден продукт моментално , ако се изрина.

# 69
Имам себорея и това е основното, с което искам да се преборя. След като открих един серум, спрях да ползвам кортикостероидния крем. Абсолютно начинаещ съм в изготвянето на рутина. Спирам да ползвам продукт, когато не виждам обещаното действие или ако себореята ми се изостри.

# 70
1.Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
Искам да подобря фините линии и пигментации.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
По-скоро съм начинаещ.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Ако не ми действа така,както очаквам или пък ми прави кожата по-мазна и лъщяща,тъй като съм с комбинирана кожа и обичам леки кремове.

# 71
  • София
1) Общо отпускане и липса на свежест
2) Начинаеща
3) Ако не виждам ефект от продукта. Спирала съм да използвам козметика и след като установих, че вместо да подобрява вида на кожата ми, го влошава.

# 72
1Бръчки и пигментация
2Средно напреднала
3Спирам когато кожата не ми изглежда добре ,през деня личи дали е свежа,дали е отпочинала и спокойна, омазнява ли се или е балансирана, когато не съм се грижила добре за нея или някой продукт е твърде тежък за нея, винаги личи

# 73
1.   Намаляване на бръчки и фини линии, изсветляване на пигментни петна.
   2.   Средно напреднал.
   3.   Липса на резултат или поява на раздразнение/непоносимост.

# 74
  • Велико Търново
Много хубаво и достъпно представяне на продуктите сте направили! Поздравления !
Ето моите отговори, които ме замислиха определено, особено на вторият въпрос Simple Smile
1. Бръчките и пигментацията са ми двата топ приоритета към момента.
2. Начинаещ съм, не съм дори средно ниво, но чета и пробвам като маниак.
3. Спирам продукт в случай на появило се раздразнение, липса на наченки на резултат или разочароващо представяне на продукта сам по себе си - консистенция, текстура, аромат, апликация.

Общи условия

Активация на акаунт