Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 905
  • 359
  •   1
Отговори
# 75
  • София
1. Зачервяване и несъвършенства.
2. Не много напреднал.
3. При поява на раздразнение/непоносимост.

# 76
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? - Бръчки и фини линии, общо отпускане

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте напреднал

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? - когато има някаква промя
На, която не ми харесва

# 77
  • София
1. Огромни пори и склонност към запушване и образуване на черни точки
2. Нямам рутина за грижа за кожата ми, така че по-скоро начинаещ
3. Мързелът е този, който ме отказва да ползвам поредното кремче или серум, ако не видя мигновен резултат

# 78
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
Повехналост и липса на свежест, общо отпускане.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Начинаещ.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Комплексни са причините - липса на време, трудности в изграждането на рутина, бавен или никакъв резултат...

# 79
  • Г. О.
1:) Пигментация
2) Средно напреднал
3) когато не виждам резултат

# 80
1.Пори и  несъвършенства
2. Начинаещ
3. Ако не ми действа добре.

# 81
1.   Най-много искам да подобря пигментацията и повехналия вид на кожата.
   2.   Определям се като средно напреднал в грижата за кожата.
   3.   Спирам да използвам продукт, ако не виждам резултат или предизвиква раздразнение.

# 82
Обща отпуснатост и бръчки
Начинаещ
Защото няма ефект.

# 83
  • София
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, повехналост и липса на свежест, общо отпускане

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?  Начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? Липса на време и продължителната употреба за видим резултат. Паричните средства също ме отказват. Твърде дсъпи продукти месечно не мога да си позволя.

# 84
  • Плевен
Отговорете в коментар на три въпроса, свързани с нуждите на кожата ви и вашата грижа:

1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Бръчките, липсва на свежест и повехналост на кожата,

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
средно напреднал, полагам услилия, но явно не съм попаднала на подходящ продукт.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Когато не ми понася добе на кожата.

# 85
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
 Искам кожата ми да изглежда по - свежа , гладка и без разширени пори.

По-скоро средно напреднал.

Ако не ми действа или ми причинява дискофорт на кожата.

# 86
  • на дъното
1. Искам да подобря хидратацията на кожата си така също и да забавя старческите петна
2. Напреднала
3.Спирам да ползвам козметичен продукт ако реагира на някоя от съставките кожата ми

# 87
  • Хасково
1. Бръчки и обща отпуснатост
2. Начинаещ
3. Когато продуктът не се отразява добре на кожата ми.

# 88
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? - Разширени пори, повехналост и липса на свежест

2. Може би средно напреднал

3. При изявена алергия или когато след ежедневно ползване не видя резултати.

# 89
  • Countryside
1. Искам кожата ми да изглежда по - свежа и гладка, имам няколко петънца и фини линии, които бих желала да нямам.

2. По-скоро средно напреднал.

3. Не ми действа добре или изобщо, затова обикновено искам тестери, защото и скъпа козметика ми е правила проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт