Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 842
  • 359
  •   1
Отговори
# 30
1. Несъвършенства; бръчки и фини линии
2. Начинаещ
3. Обикновено давам шанс на един продукт до изразходването на една пълна опаковка, за да получа задоволителен резултат. Ако не ми действа добре на кожата, преустановявам по-рано употребата. Давам си сметка, че има продукти (особено за фини линии, чийто ефект се появява по-късно във времето и въпреки това повече от една опаковка продукт е прекалено много за изчакване на резултат за мен.)

# 31
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Oтпускане с годините и равен тен

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
средно напреднал

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Алергия,омазняване,липса на резултат

# 32
  • Пловдив
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)? - най-много ми се иска да коригирам мимическите бръчки, които имам.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - бих се определила като средно напреднала

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? - ако даденият продукт не постига резултатите, към които съм се стремяла или надявала

# 33
1. Несъвършенства.
2. Начинаещ.
3. Когато продукта омазнява кожата ми.

# 34
  • София
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
В момента боря фини линии, пигментация и общото отпускане, характерно за възрастта.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Абсолюютно се смятам за напреднала. С много суха кожа съм и ползвам козметика откакто съм на 18 години. Чета много, избирам си продуктите по състава и съм наясно кои съставки как ми действат.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
От продукт се отказвам, ако не ми харесва как го усещам като апликация върху кожата /примерно ако е много лепкав/, ако ми я изсушава и я кара да се чувства недостатъчно обгрижена и "гладна" или ако има аромат, ако ми щипе или дразни непоносимо или ако има аромат, от който ми се гади.
Като цяло не обичам да се отказвам лесно от продукти, опитвам се да дам доста шансове.

# 35
  • Пловдив
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Бръчки и фини линии, пигментации.

Средно напреднал.

Когато не видя нужния ефект, когато причинява зачервяване или влошава вида на кожата.

# 36
Кожата ми е много суха и лятно време се получават по-дълбоки бръчки, пигментни петна и липса на свежест. Смятам , че съм средно начинаеща в изготвянето на рутина за кожата. Отказвам се от даден продукт, когато установя , че формулата е променена и вече не действа така добре и освен това е поскъпнал значително.

# 37
  • софия
1. Фини линии и бръчки.
2. Начинаещ към средно ниво.
3. Ако не действа добре на кожата ми и в търсене на нов продукт с добри отзиви.

# 38
1.Искам да подобря фините линии , несъвършенствата , цялостния вид на кожата ми.

2 . Мисля че съм по- скоро средно напреднал , човек винаги се учи , открива нови , по-добри неща за кожата си , а и самата кожа се променя с годините .

3. Спирам да ползвам даден продукт , ако трудно го откривам , прекалено е скъп като цена / количество , попадала съм и на влошено качество на продукт .

# 39
Бръчки и обща отпуснатост.

Средно ниво

Ако предизвиква раздразнение, не попива добре или консистенцията или ароматът не ми допадат.

# 40
1. Фини бръчици около очите и някои несъвършенства.
2. Средно напреднал.
3. Алергична реакция към продукта.

# 41

- вече имам леки бръчки по челото, които искам да изчезнат

- начинаеща съм

- а виждам, че няма ефект

# 42
1. Най-много бих искала да премахна бръчките си и да почистя кожата си от черните точки.
2. Смятам себе си за начинаеща.
3.Ако виждам, че няма никакъв ефект.

# 43
1. Фини бръчици, пигментация, неравномерен тен.                                               2. Средно напреднали.                                     3. Ако се нанася трудно, дразни кожата и попива бавно.

# 44
Отпускане и бръчки.
 Напреднал.
Ако създава кир ефект и не попива добре или ако ми люти на очите (случва ми се с доста кремове).

Общи условия

Активация на акаунт