Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 11 453
  • 545
  •   1
Отговори
# 540
И аз съм очарована от кутията, която получих. Страхотно опакована и препълнена с аромати. Дъщеря ми беше във възторг, особено от аромат 543 -M.F.Kurkjan - Baccarat Rouge 540.  Същия аромат са душ гела и лосиона. Целия комплект беше прибран от дъщеря ми. Това е “нейния” аромат. Опаковката в идеална за раницата за училище. Най-вероятно ще го подновим като свърши.
Следващия по степен е номер 568 - Hеurеs D' Аbsenсе Louis Vuitton - страхотен цветен аромат. Много траен. Разходих го до морето.
На трето място ми е аромат 438, който не намирам в сайта. Унисекс аромат, който трае с часове.
За лосиона и душ гела вече споменах - любов от пръв поглед.

# 541
438 GA напомня на GUIDANCE by AMOUAGE.

# 542
Бях приятно изненадана от  многото аромати, които бяхте подбрали в моята кутийка Zagzodiak. Ето и моите впечатления:
337 VS - свеж и  лек аромат, усеща се круша и жасмин. Носи усещане за лято и цитруси. Мисля, че той е моят фаворит- траен и женствен.
075АМ -флорален, чувствен с нотки на роза и грейпфрут.Създава усещане за елегантност и увереност, бих го ползвала вечерно време.
077LB- изразен цитрусов аромат - лимон, жасмин, ябълка. На по-късен етап се долавя и мускусът. Душ гелът и балсамът за тяло добавят щрих към трайността му. От мострите 019AN е траен, но ми се струва по-ориенталски, не бих си го купила. 308IM e определено плодов аромат, силен и наситен. 073FU - плодов, освежаващ, пикантен, дори закачлив. Целият този букет от аромати, дойде в хубави, светли опаковки. Благодаря за приятното изживяване с ароматите Ви Zagzodiak.

# 543
Парфюмите, които получих са:
ZAG 308IM – Imperia( мостра)
Вдъхновен от Dolce & Gabbana L’Impératrice, този аромат се отличава с плодово-зелени нотки като диня, ягода, циклама и мускус. Подходящ за лятно настроение и свежа женственост.

ZAG 019AN – Alience ( мостра)
Аналог на Thierry Mugler Alien, това е дълбок, ориенталски аромат с жасмин, горчив портокал, дървесина и бял кехлибар — мистериозен и енергичен. Не е моят.

ZAG 073FU ( мостра)
Свеж и цитрусов, този аромат е плодова експлозия.

ZAG 391QU – Quatre( 15 мл.) Хареса ми.
Вдъхновен от Boucheron Quatre, този аромат съчетава плодове като грейпфрут, ябълка и ягода с жасмин, ванилия, кедър и карамел – модерен, женствен и изтънчен.

ZAG 385SP – Si Pasione ( 15 мл.) Най- много ми допадна!
Аналог на Giorgio Armani Si / Si Passione, този аромат е елегантен и чувствен, със сладко-амброва база и плодово-цветни акценти.

ZAG 544MW – May Ways ( 15 мл.)
Вдъхновен от Armani My Way, това е сияен цветен аромат с бергамот, портокалов цвят, жасмин, тубероза и ванилия – нежен, но запомнящ се. Също много ми допадна.

# 544
Очарована съм от подаръка на ZAG Zodiak. Изпипан е до детайла и още на външен вид си личи старанието - грижливо опаковани продукти с цветна хартия и приложена картичка. Получих три парфюмни води - 582 PX, 435 OP и 596 DE, три мостри - 019 AN, 071 CH и 308 IM, душ гел 435 OP и лосион за тяло 435 OP. Всеки вкъщи си хареса различен. На мен фаворит ми е 582 PX. Имам усещането, че са се съобразили с предпочитанието ми, защото при участието бях писала, че харесвам ароматите на бергамот и трите парфюма в наградата са с уханието му. Simple Smile
От предходна кампания във форума бях прочела за ZAG Zodiak и при избиране на парфюм преди няколко месеца се сетих за този бранд. Рискувах, поръчах и съм доволна. Поръчката мисля, че имаше 5 мостри подарък и също така впечатляващо опакована. Бях избрала ZAG Zodiak 330 BV /Bottega Veneta на Bottega Veneta/, ZAG Zodiak 238 AP /Acqua di Gio на Giorgio Armani/ и ZAG Zodiak 544 MW /My Way на Giorgio Armani/. Имах мостри и на трите бранда, затова можех да реша кои да поръчам. Доста сполучливи са по сходство ароматите на ZAG Zodiak. Ползвам ги почти всеки ден като е според настроението и си ги харесвам все още. Убедих се, че ZAG Zodiak е марка, която си заслужава похвалите и произвежда парфюми за всяко предпочитание.

# 545
Кутията, която получих, е прекрасна!Страхотно опакована и пълна с аромати. Бях изненадана, че имаше няколко продукта.
Скрит текст:
Много ми харесват всички парфюми, душ гела оставя траен аромат, а лосиона омекотява кожата.
Благодаря за подаръчната кутия!

Общи условия

Активация на акаунт