Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 11 547
  • 545
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Харесвам екзотични и флорални нотки. Свързвам ги с прохладни летни вечери, мирис на лято, море и вълшебни ухания във въздуха.

# 511
Цитрусови нотки, които да ме отведат в Средиземноморието!

# 512
За лятото предпочитам леките, флорални нотки, които не те натоварват и придават свежест, където и да минеш.

# 513
През лятото предпочитам свежи цитрусови и флорални нотки – лимон, жасмин, божур и бял мускус.

# 514
През лятото предпочитам цитросовите нотки

# 515
Обожавам жасмин през лятото , това ме праща директно по тесните улички из Гърция 🥰

# 516
  • там край морето...
През лятото обичам парфюма да ухае на цветя, леко плодов - божур, роза, праскови, личи, фрезия , нар , а уханието на кокос ме праща директно на морския бряг .
Моето място е Бургаския плаж

# 517
  • Местожителство: Веларис
Аз харесвам флоралните аромати - роза, жасмин.

# 518
Ароматът има уникалната способност да отключва спомени. Един познат парфюм може мигновено да ни пренесе назад във времето към специален повод, любим човек или място.Харесвам свежи аромати на чистота, невинност с дъх на море вълни и пясък ❤️

# 519
Лятото за мен ухае на жасмин, нероли и свежи цитруси. Припомнят ми ранните сутрини край морето, когато всичко е спокойно, а светът се събужда бавно. Мечтая тези аромати да ме отведат на гръцки остров с бели къщички, боси стъпки по топли камъни и безвремие, в което просто си щастлив.

# 520
За лятото харесвам цитрусови и по-леки аромати- например портокал, лимон, може и в комбинация с лека ванилия  или кокос Simple Smile

# 521
Лятото предпочитам флоралните нотки- жасмин,  лавандула...
Жасминът ми напомня за отминало лято в Тексас, гмуркане в океана, разходка с корабче по Мисисипи, Луизиана ...
Този сезон мечтая да ме отведат в слънчева, многолика Гърция с любимите ми хора.

# 522

Изтеглени са късметлиите, които печелят парфюмен комплект от ZAG Zodiak с ангажимент за споделяне на отзиви в темата. Това са:

qeq
magiiia
natalito1
Franceska
mamamishi
Амнел
Black Scorpio
an.ilieva
Hermione Granger
CoCoMilk
Лятно момиче
Gabriella Danailova
Авва
ВълшебенСтършел
Nati_3377
Elisa_N
jovigirl
lille
vmarinska
adenis

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 16.07.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на ZAG Zodiak. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на Спиди)
- телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата. Наградите ще се изпращат от ZAG Zodiak след 17.07.2025 г.

# 523

Скъпи участници,

Радваме се да Ви информираме, че темата ще бъде отново отключена в периода 24 - 30 юли 2025 г., за да могат победителите в играта да споделят своите впечатления и отзиви за ароматните подаръци от ZAG Zodiak.

Очаквайте полезни мнения, снимки и лични впечатления за летните аромати – тяхната трайност, опаковки, усещане върху кожата и цялостен комфорт при носене.

# 524
Благодаря на Zag Zodiak за подаръците! ❤
От парфюмите най-голямо впечатление ми направи Парфюмна вода ZAG Zodiak 518 CP ,много приятен плажен кокос,абсолютно се доближава до Coconut Passion на Victoria Secret но е една идея по-нежен а не толкова сладък,което е за предпочитане в тези горещини. Радвам се, че лосиона и душ гела са точно на този парфюм. Душ гела се пени и измива добре, лосиона в комбинация с парфюма го усещам с часове.🥥🏝
Другият парфюм, който ми хареса е Парфюмна вода ZAG Zodiak 308 IM,много е свеж! Усещам сочна диня с ягоди през цялото време а в базата сандалово дърво. Препоръчвам го за лятото! 🍉🍓
Останалите парфюми за съжаление не са моите аромати но благодаря за възможността да ги изпробвам.❤

Общи условия

Активация на акаунт