Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 11 548
  • 545
  •   1
Отговори
# 495
Харесвам флорални и сладникави аромати, не бих казала че ги свързвам с дадени места.

# 496
  • София
Лятото ползвам парфюми с по-лек, флорарен аромат. Носят настроение и безгрижие.

# 497
Харесвам всякакви парфюмни нотки. Определящо за мен е настроението и повода, а не сезона. Флоралните и екзотичните са с предимство пред цитрусовите, въпреки че обожавам Средиземноморието. Свързвам ги с многоликия  Истанбул, артистичната Барселона, величествения Париж, аристократичната Виена и др.
Бих искала да ме отведат до Дубай и Египет, защото са ми в списъка с желани дестинации.

# 498
Свежи, но елегантни. Например цитрус с нещо сладко в комбинация

# 499
Обичам флорални  парфюми, обожавам жасмин, роза дамасцена, иланг-иланг, божур, нар, портокалов цвят, мускус. Мечтая за красиви острови с екзотични плажове.

# 500
Аромата на -Лавандула свързвам го  с екзотичните страни

# 501
Обожавам аромата на хвойна !

Моля, да ме посъветвате, кой от ароматите на ZAG Zodiak e подобен ?

# 502
Обожавам екзотични и флорални нотки.
Свързвам ги с мириса на море, лято, планина.

# 503
Обожавам флоралните нотки - жасмин, лавандула...

# 504
Екзотични нотки за лятото.

# 505
Обичам екзотични парфюми. Почти всички парфюми са ми с нотка на сандалово дърво

# 506
Фен съм на цветни аромати особено за лятото - роза, жасмин, люляк, момина сълза. Действат ми зареждащо.

# 507
През деня предпочитам аромати с цитрусови нотки като портокал,лимон,мандарина и разбира се бергамот, свързвам ги с приятни преживявания и спомени от слънчева и незабравима Сицилия. За вечерта , залагам на ориенталски нотки в очакване на предстоящи емоции от неизчерпаема Турция.

# 508
На Средиземноморието основно, обожавам аромат на цитруси, свързам го с лято, слънце, море, безгрижие... В градска среда понякога използвам леки флорални нотки.
Не харесвам твърде сладникави парфюми и ориенталските такива - тежки са ми.

# 509
За горещите летни дни предпочитам свежи парфюми, с ароматни нотки на жасмин, лилия и ванилия. Носят ми усещане за свежест някъде в планината или на морския бряг, посрещайки сутрешния изгрев.

Общи условия

Активация на акаунт