Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 12 211
  • 545
  •   1
Отговори
# 480
Обожавам свежи цитрусови и акватични нотки за лятото – бергамот, лимон, зелена круша, морски бриз и мъх.
Винаги ги свързвам с утринни разходки край морето и следобедно кафе в малко италианско градче, а мечтая да ме отведат някъде в Гърция с бели къщи и сини улици под слънцето.

# 481
  • София
Кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?

Предпочитам средиземноморските, цитрусови парфюмни нотки. Свързвам ги с морските почивки и екскурзии.
Мечтая си да ме отведат на прохладна почивка на нови непознати места в Гърция, Испания или Португалия.

# 482
Обожавам екзотични и флорални нотки целогодишно и от опит знам, че ванилия, кокос, тубероза, подправки в една майсторски създадена композиция могат да придадат на летните вечери особен чар. Дори да не съм край морето, въображението ми рисува красиви картини.

# 483
Парфюмите са ми страст! Избирам винаги според настроението ми. За летния ден обаче залагам на по-свежи нотки - бергамонт, розов цвят, морски бриз, портокалов цвят, а вечерите трябва да са страстни и запомнящи се - с дъх на жасмин, боб тонка, ванилия, боровинки, кокос, пачули. Мечтая си за Испания - морска и страстна дестинация

# 484
Цитрусови нотки – лимон, портокалов цвят
Къде ме отвеждат?
На Амалфийското крайбрежие, където лимоновите дръвчета цъфтят над скалисти заливи, и освежаващ коктейл с резанче лимон!

# 485
Жасмин и лавандула за сезон лято е приятно. Ако има и изглед на море е супер

# 486
  • Стара Загора/Бургас
Сандалово дърво, цитрус, тонка.....Мечтая за нещо луксозно и мистично.

# 487
  • София
🌸 Флорални нотки (жасмин, портокалов цвят, фрезия). Усещане за женственост, романтика, лекота. Място е поляна от лавандула в Прованс или ботаническата градина в Балчик. А мечтата - пикник сред цъфнали дървета, с книга и малко розе.

# 488
Страни като Турция, Кипър , Египет или Мароко покоряват с екзотиката на канела, джинджифил, шафран, здравец, лавандула върху основа от кедър, сандалово дърво са моите места за почивка! Обожавам топлите и сладки аромати, които вдъхват желание за любов🩷

# 489
За лятото обожавам Средиземноморието , цитрусовите нотки са уникални.
Свързвам ги със свежест,море,плаж, безгрижие .... спокойствие.

# 490
Харесвам уханието на лавандула, фрезия, сандалово дърво и мускус.
Мечтая си за тихи, лунни нощи в планината, под обсипаното със звезди дълбоко тъмносиньо небе с любимия човек до мен Heart

# 491
  • Пловдив
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!
За лятото предпочитам аромат на портокал и жасмин с дървесно - амброва основа.

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?
Тези аромати ми напомнят за лениви вечерни разходки по уличките на курортните градчета, изпълнени с пъстри сувенирни стоки и огласяни от гласовете на множеството.

# 492
За лятото винаги предпочитам свежи цитрусови и морски аромати. Зареждат ме с добро настроение и ме карат да мечтая за плажовете на Гърция.

# 493
Харесвам флорални и цитрусови парфюми.Напомнят ми за лято и хубави моменти

# 494
  • Стара Загора
Харесвам флоралните нотки за лятото. Напомнят ми за лекота, ефирност, свежест.

Общи условия

Активация на акаунт