Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 12 214
  • 545
  •   1
Отговори
# 465
Предпочитам през лятото свежи цитрусови аромати, които свързвам с гръцки плажове с тюркоазено сини води...

# 466
Парфюмите са моята слабост! Пръскам се с тях не само като излизам навън, но и като съм вкъщи, дори и като лягам да спя. Обичам леки, ненатрапчиви, сладникави аромати. Не обичам тежки миризми. Обожавам мускус, ванилия,  всякакви флорални и цветни ухания. Свързвам ги с морето, вечерни разходки, любими хора.

# 467
За лятото предпочитам цитрусови аромати, свежи и ненатрапчиви.
Имам специални парфюми, които съм си купувала за специални поводи и, когато ги усетя, винаги не връщат там.

# 468
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото! С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?

Имам голяма колекция парфюми. Обожавам цитросови аромати, не само през лятото, а и през всички сезони. Също така харесвам и по-мъжките аромати. Имам парфюми, които свързвам с определени моменти от живота ми - сватбата ми, кръщенето на детето, морето и т.н.

# 469
За лятото предпочитам ефирни аромати, с нотки ванилия, цитрус или флорални. Не ги свързвам с определено място, но се надявам скоро да ме отведат някъде на юг.

# 470
За лятото харесвам флоралните нотки,като фрезия ми е любим.Съчетан с ванилия и екзотичен плод.

# 471
Цитрусови нотки, пачули,ванилия и кокос..

# 472
Харесвам флоралните нотки - лавандула, жасмин, роза. Леки са и много подходящи за лятото. Надявам се да ме отведат до някой морски бряг това лято

# 473
Предпочитам леки флорални аромати. Сега се прибирам от Гърция и още съм на вълна цитруси и свежест.

# 474
  • София
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!

Лятото свързвам най-вече с цитрусови нотки в парфюмите. Добавят свежест и прохлада в ежедневието, а вечер чудесно се допълват с ефирна рокля и коктейл на плажа.

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?

Свързвам ги с море - независимо къде е то - България, Гърция, Италия или по-екзотични дестинации.

# 475
Харесвам леки и свежи парфюми.. лилия, жасмин, зелена ябълка, ванилия.. Свързвам ги с простор и лекота някъде в планината или на брега на морето...

# 476
През лятото предпочитам свежи цитрусови нотки. Мечтая си да ме отведат в слънчева Испания.

# 477
  • София
Нежни и леки като за лятото, не прекалено силни и натрапчиви.

# 478
  • плевен
Харесвам както аромат на ванилия и канела, така и по- нежни флорални аромати.Мога да ги нося навсякъде

# 479
За лятото редувам леки флорални и цитрусови аромати. Обожавам ефирните, но ненатрапчиви аромати.Нотките, които парфюмите ми най-често съдържат са бели цветя, жасмин, роза, круша, портокал, амбър, зелен чай и др.
Със сигурност избягвам прекалено силни и сладки аромати за лятото.
Ароматите ги свързам със чиста лятна утрин в планината, свеж полъх на морето и романтични летни вечери с любимия!

Общи условия

Активация на акаунт