Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 11 524
  • 545
  •   1
Отговори
# 525
И аз съм сред печелившите! Благодаря за рекламната пратка - парфюмчетата са страхотни!

# 526

Благодаря ви за хубавите подаръци,ще ми е трудно да направя ревю и да кажа кой аромат ми харесва най-много,незнам,все едно аз съм си ги избирала,и трите аромата са страхотни и абсолютно по мой вкус-сладки и леки,а лосионът за тяло и душ гела пак така ще ги опиша-просто съм очарована!

# 527
Каква е трайността? 😊Ще се радвам някой да сподели 😊

# 528
Върху всяка кожа ще е различно но Около 4-5 часа се задържат на моята кожа,след това стават доста "тихи" близки до кожата.

# 529
Благодаря за многото и страхотни подаръци.Опаковането съще е красиво.Тествах за сега само Алиен,че имам оригинала.Ами справили сте се чудесно,абсолютна прилика.Трайност-впечатляваща.Душ гела го подарих,хареса се.Още не съм тествала  другите.Благодаря Zag Zodiak,продължавайте все така да радвате хората с хубави и класни продукти.

# 530
Привет.
Благодарен съм за късмета да бъда печеливш от тази игра. Това е първата форумна игра от която печеля и първият път в който разбирам за ZAG Zodiak и мога с увереност да кажа, че заради положителните впечатления които ми оставиха ще ги потърся отново когато имам нужда от парфюм или аромат в живота си.
Не знам как са подходили при избора на продукти, които да изпратят и дали са взели предвид написаното от мен в темата, но всеки един от парфюмите имаше поне нотка която да ме грабне и да ми хареса. Опаковките са стилни, шишетата са удобни за употреба, ароматът се задържа и го усещам през целия работен ден, но на мен ми харесва просто да мириша добре, а не да съм ходещ ароматизатор. Душгелът почиства добре и оставя деликатен парфюмен аромат, който лосионът засилва, а парфюмната вода просто разнася навсякъде.
Ще приложа и снимка, но комплектът съдържаше 3 парфюмни води от 15мл, 3 от 5 мл, Душгел и лосион за тяло.
Ароматите са както следва:
- 366 TV (15 мл) - това е и ароматът на душгелът и лосионът за тяло. Страхотен аромат, като не очаквах нотките на тютюн в комбинация с ванилия да ми харесат толкова много;
- 431 HA (15 мл) - острите цитрусови нотки които те посрещат в началото постепенно отстъпват на жасмина и кедъра и върху моята кожа ароматът много ми хареса;
- 535 IC (15 мл) - този аромат ми е най-ниско в класацията само и единствено заради розата;
- 196 HG (5 мл) - моят фаворит, основата от сандаловото дърво и ванилията дават страхотни аромат, който остава след здравеца и лимона, съжалявам само за малката разфасовка;
- 224 IN (5 мл) - много приятен, силен и свеж аромат, който с времето ми харесва все повече и повече;
- 518 CP (5 мл) - сладък и лек аромат, който ми харесва върху другите, но не е за мен по обективни причини.
В последните месеци съм в търсене на нов аромат за себе си и това е една от причините да се включа в играта. Някои от парфюмите ще запазя за себе си, други вече са обещани за хора около мен.
Радвам се, че късметът ми се усмихна точно сега!

# 531
Получих и аз кутията с ароматите и съм приятно изненадана както от съдържанието, така и от опаковката.
Шишенцата са миниатюрни и много сладки. Имитацията на Алиен ми допадна най-много, доближава се много до оригинала и трайността е около 4-5 часа.
Мисля, че фирмата предлага добри парфюми и си струва човек да им обърне внимание.

# 532
Благодаря за прекрасният подарък от ZAG Zodiak! Всичките аромати ми допаднаха, най-любим ми е 308 IM с аромат на свежа ягода и сладка диня. От мострите също ми харесва 071 CH - много свеж и нежен аромат на божур, фрезия, момина сълза. Като цяло флоралните парфюми са ми любими. Лосионът 047 BC попива бързо, с лека формула е и оставя деликатен аромат, това още повече се допълва след нежно измиване с душ-гела със същия аромат. Парфюмът 047 BC е истински цветен букет и носи прекрасно усещане и настроение. Следващият парфюм е 027 AG - той ми напомня за морето, много дълготраен аромат на портокал и жасмин. Накрая, но не последен е 399 MU - елегантен мускус и ванилия, за мен беше приятна изненада. Опаковките са удобни, ако пътувате. Харесва ми разнообразието, имам парфюм за всеки ден и всяко настроение. Препоръчвам ги на всички приятелки!

# 533
  • моята мила родна страна
И аз получих подаръчната кутия. Благодаря много, ZAG Zodiak! Всички аромати ми допаднаха, лосионът и душ-гелът - също. Досега не познавах марката, но вече съм очарована от ароматите и ще я препоръчам на приятелките ми!

# 534
  • гр. Кюстендил

Страхотен подарък-награда за всяка една жена!
Първо изпробвах душ-гела и балсама за тяло, защото взех пратката след работа и се прибрах. Мога да кажа, че имат прекрасен аромат. По време на къпане изпитвах удоволствие и наслада от аромата и нежната пяна. След подсушаване остава лек аромат по кожата, но не трае дълго, ако не се намажа след това с балсама за тяло. Първоначално неговия аромат ми идва леко силен, но след това цяла вечер ми носеше свежест и усещах аромата по кожата си. Също бързо попива в кожата, не остава мазно.
Заслужава си както и за подарък, така и да се глези всяка една жена у дома.

За парфюмите - получих предимно свежи аромати, фаворит ми е аналога на Bright Crystal на Versace - това е аромата и на душ гела и балсама за тяло.
Трайността им е няколко часа - 5, максимум 6, като аз не се обливам с него, а правя 2-3 пръскания, защото ми става лошо, ако прекаля и стане много силна и наситена миризмата.

# 535
Благодаря за избора!
Получих прекрасно опакована кутия с три парфюмни води от 15 мл, три от 5 мл,  душгел и лосион за тяло.
Към днешна дата мога да дам положителен отзив за №368 BW, имитация на Бърбъри уикенд.Това е един от любимите ми парфюми за всеки сезон, като ухае на букет от полски цветя и аромати треви.Даже след ежедневния душ усещам аромата на китките си.Благодаря Ви!
Тествах и мострата 518 CP, кокосово свежо изкушение, имитация на ВС.Също ми допадна, но ще го подаря на дъщеря си, че обожава оригинала!

# 536
  • плевен
Благодаря за прекрасният подарък  ZAG Zodiak ! Всички аромати са страхотни, лосионът и душ-гелът - също.   Унисекс парфюм аналог на Sospiro - Erba Pura е точно моят аромат!Zag 433 SH Вдъхновен от аромата Smoking Hot - By Kilian -прекрасен със траен аромат!Мострите също ми допадат !С удоволствие ще ги ползвам и ще си поръчам !

# 537

Страхотна награда. Много ми харесаха всички продукти, но от парфюмите най-много ми допадна в тъмно сивата опаковка, защото има лимоново-цитросов аромат. Душ-гелове и лосиони за тяло обожавам по принцип, а такива с парфюмен аромат са ми още по-любими. Много успехи на Zag Zodiac и много доволни клиенти.

# 538
  • Враца
Ехаааа, каква кутия , прекрасно подредена, ахнах като я видях! Истинска изненада! Благодаря!

Веднага изпробвах душгела и балсама,  много са добри. Вече няколко пъти ги ползвам, много добре се чувствам.

В адските жеги обаче, изобщо не мога да усетя реалните аромати на парфюмите . Ще изчакам по-нормално време, за да мога да ги усетя и да им направя "дисекция", като хората.

Мостричките обаче поизпръсках. Impreria 308 IM много ми допадна. Ще я препоръчам!
Благодаря ви, че ме зарадвахте и успех! Heart

# 539
Здравейте, подаръкът беше опакован много добре. Изненадах се приятно каква голяма кутия е. Очаквах един
брой парфюм, а ми бяха изпратени 3 тестера, 3 парфюма в размер 15 мл, душ гел и лосион. Не ме бива много
в описанието на парфюми, но ще се опитам.
Мостри:

019 - Alien T. Mugler - В началото усещам аромата на жасминов цвят, по-късно се появява дървесната нотка и
накрая леко сладък мирис. Като минус не е траен на моята кожа.
308 - L` Imperatrice Dolce & Gabbana - Едиствено този тестер не  ми допадна. В началото усетих силен цитрусов
 аромат и ревен. Различих и кивито. След известно време не успях да уловя жасмин и циклама според описание
то на пирамидата. Най-накрая не успях да доловя мускуса и сандаловото дърво.
311 - La vie est belle -  първо усетих касис, след това  ирис, портокалови цвят и жасмин Sambac.
Накрая с удоволствие вдишвах пачули, ванилия и тонка.

Парфюми:

024 - Be delicious - Donna Karah - Аз не усещам зелена ябълка и грейпфрут. По-скоро бели цветове като
 тубероза, момина сълза, магнолия и бяла роза.
071 -  Chloe Chloe - Започва силно с личи и божур. След няколко минути усещам розата и момината сълза.
Накрая остава само  роза.
386  - La Tulipe Byredo - тук Лалето ме изненада. Много пъти съм си купувала от него, но при пръскане на
блотера ми се стори по-малко интензивен. Започва цветно с ревен и фрезия. Розово лале не можах да усетя.
По-късно долових ветивера, дървесните и зелени нотки.
От 6-те парфюма не бих си взела L` Imperatrice Dolce & Gabbana. Останалите бих си купила с удоволствие.
От гела и лосиона с аромат на Be delicious - Donna Karah също съм доволна. Ухаят като парфюма. Гелът е нежен
и приятен. Признавам си, че лятото по-рядко използвам лосион.

Пожелавам на Zag Zodiac много нови парфюми и още повече доволни клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт