Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 934
  • 208
  •   1
Отговори
След успешното представяне на Viviscal, клинично най-доказаната програма за растеж на косата, фирма "Трипинг" ЕООД представя на българския пазар друг световен бранд, глобален лидер по продажби в категория козметика за коса. Това е американската марка Toppik, променила живота на повече от 3 милиона мъже и жени по света през последните 40 години, връщайки им увереността и самочувствието.

Какво представлява Toppik?

Toppik e уникален козметичен продукт, който незабавно маскира изтънялата коса. Докато хранителната добавка Viviscal показва в рамките на 3 до 6 месеца повече и по-впечатляващи резултати в клиничните изследвания от всяка друга тествана съставка или лекарство, то микрофибрите Toppik са мигновено решение.

Микрофибрите Toppik са изработени от естествен източник на кератин. Подобни по текстура и външен вид на човешката коса, те са невъзможни за откриване след нанасяне, дори когато се гледат от няколко сантиметра. Като унисекс продукт Toppik е идеалното решение както за жени, така и за мъже. Нанася се бързо и лесно, само за 30 секунди, така че можете лесно да го интегрирате в ежедневието си. С постоянен фокус върху качеството и безопасността Toppik се превърна в най-известния и високо оценен продукт в тази категория. Toppik са единствените фибри за коса на пазара днес, които са дерматологично тествани и одобрени  в повече от 110 страни по света.

Доказано и безопасно решение

Toppik не съдържа вредни химикали или добавки от какъвто и да е вид. Микрофибрите са напълно безвредни, не запушват порите, не причиняват пърхот или дразнене и нямат никакви отрицателни ефекти върху косата и скалпа. Ето защо те се препоръчват от дерматолози по целия свят на всички, които са се подложили на операция за трансплантация на коса или се подлагат на лечение за регенериране на загубена коса, докато се появят резултатите.

Микровлакната Toppik са напълно съвместими с продукти или процедури против косопад като лазерна терапия, PRP или трансплантация. Изработени са от естествен кератин от най-висок клас, същият вид протеин, който се намира в истинската коса. Влакната имат силен естествен статичен заряд, който създава магнитен ефект, като плътно свързва фибрите Toppik дори с най-фините кичури човешка коса. Полученият резултат е еквивалент на моментален „имплант“ за коса, но на много по-ниска цена. Тъй като са електростатично заредени, нановлакната са здраво прикрепени към косата и са устойчиви на дъжд, вятър и пот. По този начин ще се чувствате в безопасност, независимо от ситуацията.

Фалшиви и имитиращи продукти

За съжаление, след глобалния успех на марката се появиха множество фалшиви и имитиращи продукти. Toppik са изработени от 99,9% чист кератинов протеин, докато фалшификатите използват евтини синтетични материали. Няколко от тези съставки дори не са разрешени за човешка употреба и могат да причинят дразнене, увреждане на скалпа и дори дългосрочни медицински усложнения. Важно условие е преди да използвате фибри за коса трябва да сте сигурни, че получавате оригинален продукт.

Можете да научите повече от нашата блог статия „Фалшиви и имитиращи фибри за коса Toppik  – Как да ги познаем?“

Включете се в играта и спечелете стартов комплект Toppik!

Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?

На 4 август четирима от вас ще спечелят стартов комплект Toppik. Всеки печеливш ще има ангажимент да сподели в ревю своите впечатления.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

➣ Вярваме, че нищо не е по-убедително от реалния опит. За втората част на кампанията поканихме Жаки ★ да тества микрофибрите на Toppik. Абонирайте се за темата, за да прочетете повече за резултатите и личните ѝ впечатления от продукта.

Можете да прочетете потребителските отзиви от продукта на следните линкове:

Pushpin Жаки ★ Част 1
Pushpin Жаки ★ Част 2
Pushpin Catley
Pushpin Iveta_S
Pushpin Elenka Elenka
Pushpin Ранобудна

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 20:10 от Адри

# 1
  • При децата ми
Косата е много важна за самочувствието на една жена. Тя женственост, красота, елегантност и т. н...
Бих използвала продукта, ако забележа оредяване и бих казала, че ползвам такъв продукт.

# 2
Косата ми е важна за мен, добре изглеждаща,здрава и плътна.
Бих изпробвала всичко, ако забележа, че не е такава каквато трябва .
Налагало ми се е след раждането на сина ми, отне време, но си заслужаваше.

# 3
  • София
Здравейте!
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Много важна, след изгледа на лицето ми! Използвам винаги серия качествена козметика за коса. Сега лятото полагам повече грижи с маски и серуми.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Разбира се, особено, ако има видим ефект.

# 4
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?

Косата е много важна за самочувствието на всеки един човек, според мен. Бих опитала продуктите на Toppik и без никакво притеснение бих споделила за тях, ако са ефективни.

# 5
  • Велико Търново
Косата е изключително важна за цялостната визия както на жените, така и на мъжете. За щастие аз нямам проблеми с косата ми и съм редовен дарител на хора с онкологични проблеми, за да може да им се изработят перуки от естествен косъм.
Мъжа ми обаче е на 38  и вече има проблеми с растежа на косата и тотално е загубил самочувствие и цялостна самоувереност по отношение на косата си.
Наистина, гледайки него, се уверявам колко е важно да имаш здрава и хубава коса.

# 6
Косата ми е много важна за здравето и самочувствието ми. Полагам някакви грижи, но съвсем лек вариант.
Ако се наложи бих използвала продуктите на Toppik, важно е да се опита и на база личен опит бих споделила дали съм доволна и какви са резултатите.

# 7
Косата ми е едно от най-важните неща. Ако има оредяване бих използвала всичко, което има ефект. Не ме е срам да говоря за тези неща, защото хората и без това и го забелязват.

# 8
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Много е важна.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - По принцип говоря открито за продуктите, от които съм и не съм доволна. Да, бих.

# 9
Разбира се, че косата ми е важна за самочувствието - тя е като визитна картичка за човек и едно от първите неща, които правят впечатление при запознанство. Бих използвала продукта и бих го препоръчала на приятели, ако съм доволна от резултата.

# 10

Косата ми е важен фактор за моето самочувствие! Аз я харесвам и обичам, поддържам я дълга и здрава. Всеки който я види, ми прави комплименти за косата, и и се възхищава. За мен здравата коса е красивата коса, която вдъхва самочувствие на всяка жена.

Ако забележа оредяване бих използвала вашия продукт - Toppik. Винаги изказвам искреното си, и честно мнение за всеки продукт, който ползвам. Никога не бих препоръчала нещо което не става, и не върши работа. Винаги споделям добрите и лошите качества на даден продукт, ако ги има.

# 11
Разбира се, че косата е много важна за всяка жена. В това число и за мен. От гъста и къдрава, с годините и най-вече след заболявания, доста оредя, така че бих опитала. Ползвала съм шампоани с кератин, но микрофибри - не.

# 12
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие?
Косата ми е важна, но напоследък доста ми пада и структурата на косъма ми е тънка и чуплива..
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?
- Да бих използвала Toopik и ако ми помага за красива коса, много бих говорила за вас!

# 13
Косата ми е много важен фактор за моето самочувствие. Харесвам си я и се старая да полагам доста грижи за нея.
Бих използвала вашия продукт Toppik, ако забележя оредяване.

# 14
  • in Wonderland
Косата е много важна за самочувствието на всеки един човек, според мен. Бих опитала продуктите на Toppik и без никакво притеснение бих споделила за тях, ако са ефективни.

Общи условия

Активация на акаунт