Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 797
  • 208
  •   1
Отговори
# 195
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Косата ми в момента е дълга до кръста, но в ежедневието я нося прибрана в непретенциозен кок.🙂 Важна е за самочувстеието ми, тъй като репрезентира част от мен като човек. Когато излизам, винаги гледам да е чиста. Понякога използвам лак като последен щрих.

Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Да, с удоволствие бих пробвала спрея на Toppik.
Не бих говорила открито за това, но причината няма да е от суета! Ако някой има проблем с оредяване на косата и има притеснения, само тогава с охота бих се отзовала, бих споделила и помогнала безкористно.

# 196
  • Варна
Със сигурност красивата и жива коса допринася за женското ми самочувствие.

Бих използвала продукт на марката при оредяване или косопад и бих споделила на близки и приятели за него.

# 197
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Изключително важна, държа много на нея, затова полагам ежедневни усилия с правилна и висококачествена грижа всеки ден, минимална топлинна обработка и прием на хубава храна.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Разбира се, защото смятам, че мога да бъда добър пример за работещ продукт и че човек не бива да се срамува,  когато има някакъв проблем.

# 198
Косата е важна за самочувствието ми. Полагам някакви грижи...
Ако се наложи бих използвала продуктите на Toppik и бих споделила дали съм доволна и какви са резултатите.

# 199

Изтеглени са потребителите, които ще имат възможност да тестват и споделят своето ревю за стартовия комплект на Toppik. Това са:

Iveta_S
Ранобудна
Elenka Elenka
Golden_mom

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с нас до 08.08.2025 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на Toppik и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и следната информация за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка
- желан цвят (може да видите всички цветове ТУК)

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Toppik до 13.08.2025 г.

# 200
Поради невъзможност да установим контакт с потребителя Golden_mom, изтеглихме нов печеливш, който да тества стартовия комплект на Toppik. Това е: Catley

Catley ще получи лично съобщение с подробности за доставката на продукта.

# 201

Скъпи участници,

Радваме се да Ви информираме, че темата ще бъде отново отключена в периода 18 - 21 август 2025 г., за да могат Жаки ★, Iveta_S, Ранобудна, Elenka Elenka и Catley да споделят своите впечатления и отзиви за стартовия комплект на Toppik.

Очаквайте полезни мнения, снимки и лични впечатления за кератиновите фибри.

# 202
Привет на всички в темата! Simple Smile

Благодаря на Toppik и BG-Mamma за възможността да тествам кератиновите фибри за коса. Досега не бях използвала подобен продукт и ми беше изключително интересно да разбера дали наистина ще има видим ефект. Изгледах всички видеа, които намерих в интернет, и ефектът е страхотен при всякакви хора – независимо дали имате просто по-фина и тънка коса, която искате да сгъстите, или по-сериозен проблем с оплешивяване.

Косата винаги е била много важна за мен и самочувствието ми. През по-голямата част от живота си се радвах на много гъста и дълга коса, която не ми е създавала проблеми. Но през последните години имах два силни косопада, след които тя стана значително по-тъничка и повече не възвърна първоначалния си облик.

Кератиновите фибри Toppik се намират в опаковка, която позволява два начина на нанасяне – можете да ги поръсите директно от флакона или да използвате специалния накрайник за по-прецизно и целенасочено нанасяне, особено около линията на лицето. Вторият начин на нанасяне е по-фин и деликатен и позволява лесно дозиране.

На допир фибрите са като много фин прах, който мигновено се прикрепя към косата. В стартовия комплект е включен и фиксиращ спрей Fiberhold, който действа като вид "лепило" и задържа фибрите на място. Ефектът на по-гъста коса се вижда абсолютно веднага и се запазва до следващото измиване.

Нанасям продукта основно в горната част на главата ми, като от дясната ми страна имам малко по-рядък участък. След нанасяне тази проблемна част изглежда така, сякаш си гледам косата отпреди десет години. На живо изобщо не се забелязва, че съм използвала някакъв продукт, а при допир косата не се усеща лепкава или утежнена.

При черния цвят е доста трудно да се види изтъняването без светкавица, затова нарочно направих такива снимки и разликата преди и след Toppik е много забележима. Даже малко се стреснах колко рехава ми изглежда косата, когато се снимам така.Sweat Smile Майка ми беше много впечатлена, когато ѝ показах снимките, и веднага каза, че и тя иска такива фибри.

Прилагам снимка и на дневна светлина (без светкавица), за да се види колко плътна изглежда косата, без да личи, че е използван продукт.

В утрешния ми пост ще ви покажа действието и върху мъжка коса, тъй като получих за тест още едно флаконче Toppik в различен цвят.

# 203
Изглежда много впечатляващо и аз изгледах доста видеа в нета, но някак все ми се струваше нереално. Чакам с нетърпение снимките на съпруга ти, защото и моя има крещяща нужда от подобен продукт.

# 204
Здравейте отново! Както обещах, днес ще ви покажа как стоят кератиновите фибри на Toppik и върху мъжка коса. При мъжа ми линията от едната страна е леко изместена назад, затова изглежда не толкова симетрично и в зависимост от прическата се забелязва лека дупка. След като нанесох Toppik с помощта на специалния спрей апликатор и оптимизатора за нанасяне (това, което прилича на гребенче), разнесох продукта съвсем лекичко с пръсти и фиксирах със спрея. Когато фиксиращият спрей изсъхне, резултатът е наистина страхотен. На живо изобщо не личи, че е правена корекция, а разликата е значителна.

Знаете, че мъжете често са много предпазливи към използването на козметични продукти, особено такива, за които не са и чували, но крайният резултат за мен е впечатляващ. Линията на косата е много по-равна, без да се вижда на живо какъвто и да е продукт.

За финал ще напиша, че Toppik категорично ме спечелиха. Продуктът моментално и видимо действа и наистина може да бъде решение както за малки, така и за по-сериозни проблеми с косата и самочувствието ни.
Вече след всяко измиване нанасям малко от фибрите, фиксирам и резултатът си остава непокътнат през следващите дни – без значение дали спя, дали има вятър или някакви други външни влияния.

В началото се притеснявах дали влакната няма да падат или да се ронят (по лицето или възглавницата), но те си остават фиксирани до следващото измиване. За мен е много важно, когато докосвам косата си, да не усещам лепкавост или дори наченки на спластяване. Toppik визуално уплътняват косата, но на допир тя си остава с нормалното и чисто усещане.

# 205
Привет на всички! Smiley И аз на свой ред благодаря на Toppik и BG-Mamma за възможността да пробвам кератиновите фибри.
Винаги съм имала много гъста и чуплива към къдрава коса, но за съжаление през менопаузата всичко се промени- косъмът много изтъня, вече не се чупи красиво, а над челото косата ми видимо се разреди, което ми създава доста комплекси. Започнах да премятам бретона настрани, за да не се вижда как прозира кожата на главата ми. Когато прорасваха корените, за да прикрия бялото, пръсках с продукт за покриване на бели коси. Кожата на главата ми се оцветяваше неестествено, лъщеше и прозираше през косата, която пак си изглеждаше рядка и тънка. Продуктът цапаше ръцете , когато си пипах косата, оставяше следи върху възглавницата.
Приятно съм изненадана, че с фибрите на Toppik нещата са много по- различни. Кератиновите фибри са  фин прашец, който полепва по кожата на главата и по космите. Нанасят се или директно от кутийката, или с помощта на апликатора с помпичка. След това се напръсква със спрей за по- голямо фиксиране. Косата придобива по- плътен вид. Кожата на главата не лъщи и не изглежда неестествено боядисана, а е матова и не прозира. С фибрите могат да се покрият и белите корени. След използването им усещането за чистота и свежест на косата се запазва, няма сплъстяване и зацапване.
Това, което е много важно за мен е, че мога да използвам едновременно фибрите и миноксидил, с който вечер мажа кожата на главата, за да предотвратя по- нататъшно оредяване и изтъняване на косата.
Искам да похваля и шампоана Viviscal, с който косата ми изглежда по- хидратирана, жива и плътна.
Много съм доволна от получените продукти и ще ги препоръчвам на своите близки и познати.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 19:13 от Catley

# 206
Привет на всички, които следят тази тема! Simple Smile

Включвам се и аз с лични впечатления за кератиновите фибри за коса Toppik. Започвам с уточнението, че винаги съм имала тънка, но не рядка коса. За съжаление, преди десетина години започна борбата ми с тежък косопад, причинен от автоимунно заболяване и дефицит на витамини. Който се е сблъсквал с подобен проблем знае колко силно влияе на самочувствието и колко трудно е да се намери решение, което хем да изглежда естествено, хем да не изисква часове пред огледалото.

В комплекта, който получих, бяха включени шампоан Viviscal, фибри за коса, спрей за фиксиране, допълнителен апликатор за флакона и оптимизатор за по-прецизно нанасяне.

Избрах фибри в светлокафяв цвят и мисля, че уцелих точния нюанс, защото прелива идеално в моя тон. На външен вид и текстура са като много фин прах, който се захваща плътно за косъма и дори от близо не си личи, че съм сложила нещо на косата си.

В началото пробвах стандартното поръсване на продукта през малките отвори на флакона, а след това преминах към другия накрайник в комплекта и определено го намирам за по-удобен – позволява да се работи по-прецизно върху местата, които са близо до лицето. Процесът е наистина лесен: разклащаш, поръсваш и буквално за секунди оределите зони изчезват. Накрая завърших със спрея за фиксиране, с който фибрите остават стабилни върху косъма, без да има усещане за лепкавост или утежняване. Косата си е подвижна, не стои на клечки, което обикновено се случва при мен след използване на стилизиращи продукти.

Снимките „преди“ и „след“ са достатъчно красноречиви за постигнатия резултат и разликата е толкова голяма, че е трудно да се повярва.

Сърдечни благодарности на Toppik и BG-Mamma за възможността да изпробвам тези страхотни микрофибри за коса, които ме спечелиха още от първото нанасяне. Досега не бях използвала подобен продукт и ми беше много интересно дали този "магически прашец" ще проработи и при мен. Истината е, че ефектът е моментален – буквално за няколко минути косата ми изглежда по-жива, по-плътна и с повече обем.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 17:32 от Iveta_S

# 207
Фибрите с вълшебни! Подходих с голямо недоверие към този продукт, но съм много впечатлена.
Заедно със стартовия комплект получих и шампоан, който за съжаление успях да ползвам само веднъж (бях на почивка и продуктите не бяха при мен).
Започвам с шампоана, моята коса е тънка, оредяла и доста изтощена, както се вижда от снимките. За съжаление много малко шампоани ми понасят и ползвам такива доста скъпи професионални. От едно измиване твърдя, че шампоана Viviscal е със същия ефект на тройно по-ниска цена до колкото виждам от сайта. По принцип е добре да има повече измивания за по-обективна оценка, но със сигурност на този етап това е моят шампоан. Косата ми стои повдигната, но не толкова въздушна и стои доста по-жива.

Сега за фибрите: дори се чудя дали да пиша нещо или да постна снимките и да оставя те сами да говорят....

Започвам с усещането, защото то не се вижда на снимките- ами няма никакво усещане, все едно нищо не съм сложила. Например лаковете и др. продукти оставят усещането, че нещо има в косата, от там идва и лесното слепване, прилепване, особенно след сън, а сега ЧУДО !!! Всичко е толкова ефирно и леко!!!
Мислех си, че като си наведа главата фибрите ще се сеят като пърхут, но нямам представа как са залепнали, но не мърдат, някак си са се сраснали с косата и всичко изглежда толкова естествено.
Личен проблем ми е, че боядисвам косата си в червено, но пък ефекта тук много си личи, защото може да видите контраста.
Това, в което съм сигурна, е че от следващия месец съм с кестенява коса Simple Smile
Иииии една малка идейка от мен. Това, за което се сетих е, че няма да се налага да се боядисвам на всеки 3 седмици, които толкова изтощават косата! Фибрите са цветни и ще покриват белите коси и ще се сливат с боядисаната част. Супер е това, надявам се вече да се боядисвам на 2 месеца (и на 6 седмици , пак е постижение).

Благодаря от сърце, че ми дадохте възможност да пробвам тези продукти! Признавам си, едва ли бих ги пробвала ако не ме бяхте избрали, за което разбира се щях да съжалявам. Опитвала съм какво ли не (само отработено масло не си бях инжектирала Wink )

Оставам Ваш верен клиент!

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 18:30 от Elenka Elenka

# 208
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!
И аз благодаря на Toppik и BG-Mamma за възможността да пробвам кератиновите фибри.
Жаки ★, Catley, Iveta_S и Elenka Elenka доста подробно са описали основните неща, касаещи кератиновите фибри.
Ще споделя само какво получих аз за тестване и как подейства на моята коса.
Никога не съм имала гъста коса, но с настъпването на менопаузата косата ми още повече оредя. Затова участвах и в играта за тестване на кератиновите фибри.

Продуктите, които получих, са:  Toppik комплект за стилизиране 2 части, включващ Спрей апликатор и Оптимизатор за линията на косата, Фиксиращ спрей и шампоан за жени Viviscal.

Скрит текст:

Според мен няма смисъл да казвам колко съм впечатлена, тъй като снимките, които качвам, много добре показват действието на кератиновите фибри върху моята коса. Не съм и предполагала, че косата ми може да изглежда толкова плътна и красива. И това се получи благодарение на кератиновите фибри. Радвам се, че успях и да улуча цвета, който да е сходен на цвета на косата ми.
Жаки ★ е обяснила начините, по които се нанасят кератиновите фибри. Аз използвах апликатора при нанасяне на кератиновите фибри по слепоочието и над челото, след което напръсках косата с фиксиращия спрей. Там, където са нанесени кератиновите фибри, косата ми придоби по-плътен вид. Хубавото е, че с фибрите се покриват и белите корени. Вижда се, че отзад косата ми е бяла, тъй като там не съм слагала от кератиновите фибри.
Шампоанът Viviscal също ми хареса, изми много добре косата ми и има много нежен и приятен аромат. В упътването за ползването му пише, че за по-добри резултати е добре да се ползват и добавките Viviscal.

Скрит текст:

Преди:

След:

Преди:

След:

И нанасянето на фиксиращия спрей.

Цялостната ми оценка за продуктите е отлична. Моят мъж на живо видя резултатите и също е впечатлен. Със сигурност обаче ще споделя положителното си впечатление от продуктите и с близки и колеги.

Общи условия

Активация на акаунт