Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 942
  • 208
  •   1
Отговори
# 165
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие?
Изключително важна - тя е рамката на лицето. От доста години поддържам косата си дълга, за мен това е символ на женственост.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?
За съжаление напоследък забелязвам оредяване и съм притеснена от тази тенденция ( продължава повече от година и не е временен/ сезонен косопад). Бих дала шанс на Toppik, въпреки че съм резервирана към нови и непознати продукти. При добър резултат с удоволствие бих споделила личния си опит с идеята да помогна на други хора с този проблем..

# 166
Още от малка косата беше важна за мен. Не давах да ми се скъсява и дори плачех. Много я обичам и смея да твърдя,че полагам много грижи в това да е здрава, лъскава и мека. Смятам,че за повечето жени е важна част и влияе на самочувствието ни.

Бих използвала продуктите на toppik. Ако резултатът е добър със сигурност бих препоръчала продукта. Винаги когато съм доволна от някой продукт го препоръчвам на познати. Смятам,че на добрите продукти трябва да се дава шанс,за да има повече доволни потребители.

# 167
Косата ми е едно от най-важните неща. Инвестирам доста в нея, мисля че всяка една визия. Се променя от косата и самата прическа. Тя е като еталон за всеки. Със сигурност бих ползвала и бих говорила за този продукт. Особено ако съм доволна, ще го препоръчвам на всички около мен, понеже повечето са с оредяващи или тънки коси.

# 168
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Много важна и се старая да ползвам качествени продукти.Сега лятото полагам повече грижи с маски и  серуми.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Разбира се, особено, ако има видим ефект. Към момента ползвам подобни продукти, но със слаб ефект.

# 169
Видът на косата ми е много важен за самочувствието и здравето ми. Бих пробвала Toppik продукти и бих споделила за резултатите от използването им.

# 170
Косата ми е най-важната за мен - масово и оценявам деугите жени по косата им- грижа и пак грижа.
Ако забележа оредяване да бих говорила. Ако намеря продукт, които ми помага! Имам приятелка с такъв проблем и със сигурност бих и препоръчала.

# 171
Много ми е важна косата.
И да бих говорила за марката и бих я препоръчала.

# 172
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Много важна за самочувствието на всяка жена. Жива, гъста коса изглежда здрава и поддържана.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Да, бих пробвала, и естествено,  че ще кажа на всички какво ползвам, особено ако ефекта е видим и бърз.

# 173
Да, важна е за самочувствието ми, кара ме да се чувствам жена, красива и привлекателна. Бих използвала Топик продукти при нужда , за да възстановя красивия вид на косата.

# 174
Косата ми е важна част от моето самочувствие. За съжаление вече започна леко да оредява.
Да, бих използвала Toppik продукт с надеждата да ми помогне да реша проблема.
И да, бих говорила открито за това, че го ползвам.

# 175
Косата е важна за самочувствието ми изключително много.
Косата ми оредява от близо три години и с удоволствие бих изпробвал продуктите на Toppik.

# 176
Косата е важна за моето самочувствие.Във възраст съм,в която започват промени и има разлика и в тази посока.Бих използвала този продукт и бих споделила това.

# 177
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие?
- От изключителна важност и се старая да ползвам качествени продукти.

Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?
- Със сигурност, особено, ако има видим ефект. Към момента не съм попаднала на продукт, който напълно да задоволява нуждите на косата ми.

# 178
Много искам косата ми да е здрава и неомазняваща се бързо. Но за съжаление с времето става все по-зле. Вече пада и е доста оредяла, с удоволствие бих ползвала нещо с истински ефект върху нея, а не самопари на вятъра!

# 179
Косата е много важна за самочувствието на човека според мен. Особенно при нас жените , ако забележа оредяване би говорила за това и бих пробвала продукти и методи за да се опитам да реша проблема. Мъжа ми има такъв проблем, та той би ги тествал със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт