Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 942
  • 208
  •   1
Отговори
# 150
Винаги съм определяла косата като фактор номер 1 за самочувствието и красотата на всяка жена. Да, при необходимост бих използвала продукта и без притеснение ще споделя за това.

# 151
  • оттам, откъдето започва България
Косата е важна за моето самочувствие. Ако забележа оредяване бих използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен, и бих говорила открито за това, че го ползвам, тъй като ще си проличи, че нещо положително се случва с косата ми.
Споделих и на ММ за това предизвикателство на БГ мама, тъй като косата му е деликатна тема. Той каза, че заедно с мен с удоволствие би се включил в тестването на продукта.

# 152
  • Варна
Косата е много важна за самочувствието на всеки човек. С напредването на годините косата ми започна да уредява, изтънява и се отдръпва назад.
Бих ползвала Toppik и няма проблеми да говоря с други хора за това.

# 153
Косата е част от за самочувствието на една жена, все пак се касае за външния й вид. Бих използвала продуктите на Toppik, след бременността косата ми пада усилено и уредява. Бих говорила открито за това.

# 154
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Косата е изключително важна за цялостната визия.Подържам я дълга.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Бих го използвала и задължително ще споделя.

# 155
  • Mediterraneo
Определено ми е важна косата. Ако се налжи, без притеснение бих ползвала продуктите на Toppik, без да крия, напротив- ако са удачни и ефективни, бих споделяла навсякъде.

# 156
  • Банско
Косата ми е изключително важна и въобще не искам и да помислям, че може да изглежда зле. Но, преди 4 месеца родих и за мое учудване започна по- голям косопад от обикновенно. Казвам за мое учудване, защото аз не съм спирала да пия витамини нито през бременността нито след това. С удоволствие бих ползвала всякакви продукти за косопад и бих говорила открито за това.

# 157
  • София
Косата е изключително важна за самочувствието ми.. по принцип косата ми е тъничка и бих изпробвала продукта веднага. Ако има ефект бих споделила.

# 158
Косата и лицето на човек определят неговия облик и излъчване и взаимно се допълват в изграждането на лика. Хубавият вид на косата ми е от изключително значение за мен и полагам грижи за нейната здравина. За сега съм далеч от оредяване, по-скоро винаги е била много гъста, но пък започнах да побелявам и да се боядисвам, което само по себе си скапва и изсушава косата. За това винаги съм търсила качествени продукти, за да я поддържам във форма.

# 159
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? -
От излючителна важност, разбира се.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? -
Имам оредяване, диагностицирано като андрогенна алопеция. Търся подобен продукт, бих го ползвала и не бих крила, че го ползвам.

# 160
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Много ми е важна. Цял живот се мъча да я направя по-гъста с всякакви маски и препарати но нямам никакъв успех.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?- От около година имам засилен косопад, който не се повлиява от никаква козметика, маски и витамини. Определено имам нужда от Вашия продукт и ако видя разлика ще го препоръчам на приятелките си, които страдат от същия проблем.

# 161
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - за една жена хубавата коса е от изключително значение.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?- бих, разбира се, а ако има резултат бих препоръчвала продукта на хора със сходни проблеми

# 162
Косата е много важна за самочувствието ми. Забелязвам оредяване и да, бих използвала Toppik. Бих говорила открито за това особено, ако има видим ефект.

# 163
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие?
Косата е изключително важна за самочувствието ми!

Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?
Разбира се, че бих използвала продукта и бих споделила и с други ако съм доволна.

# 164
Косата ми е много важна за самочувствието ми.
Бих използвала продукта и бих го рекламирала, ако има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт