Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 945
  • 208
  •   1
Отговори
# 180
Косата е изключително важна за самочувствието на една жена, символ е на женственост и красота.
За момента нямам нужда от такъв тип продукт, но бих използвала продукта, ако забележа оредяване на косата.

# 181
За мен косата е важна част от външния ми вид и самочувствието ми. Ако забележа оредяване, бих разгледала възможността да използвам Toppik, тъй като този продукт изглежда напълно естествен и може да помогне за по-уверено излъчване. Що се отнася до споделянето, мисля, че е важно да бъда открита и честно ,ако реша да го ползвам. В крайна сметка, чувството за комфорт и увереност са най-важни.

# 182
  • Washington,USA
Косата ми е много важна. Старая се да използвам подходящите продукти за миенето и, както и противопърхотни лосиони, тъй като страдам от себореен дерматит. Бих използвала вашия продукт.

# 183
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Безкрайно много. Затова полагам грижи. Рядко ползвам грим, затова косата и кожата ми са това, което първо вижда светът от мен и те са моята визитна картичка.

Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Разбира се. Бих го препоръчвала и на други хора, когато видя, че има ефект.

# 184
За мен, косата е изключително важна за външният ми вид и самочувствието ми.
Да, бих използвала Toppik, в случаи на оценяване.

# 185
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?

Косата е много важна за самочувствието на всеки един човек.  Бих опитала продуктите на Toppik и без никакво притеснение бих споделила за тях, ако са ефективни. Бих го препоръчвала и на други хора, когато видя, че има ефект.

# 186
Косата е много важна за самочувствието ми. От време на време имам силен косопад и косата ми изглежда все по-рядка. Понякога ползвам медикаменти за целта и да, бих опитала продуктите на Toppik. Бих споделила за тях, ако са ефективни.

# 187
  • Пловдив
Косата ми е важна за самочувствието, затова полагам доста грижи за нея 😊
При проблем, винаги ползвам подходящи продукти и нямам притеснения да говоря за това 😎

# 188
  • София
Косата е много важна. Дори и да не си гримиран, косата трябва да изглежда добре.
Да бих ползвала Toppik и ако има ефект бих го препоръчвала!

# 189
Преди години прочетох едно изказване, че косата определя жената. Някак си това ми се заби в съзнанието и наистина като се замисля, когато косата ми изглежда добре цялата сияя, когато състоянието и не е ок, сякаш енергията ми изчезва. Именно поради тази причина ако се налага бих ползвала такъв продукт и да ако има ефект всички, които познавам ще разберат за него, за да могат и те да са щастливи.

# 190
  • София
Косата важна за самочуствието както за жени така и за мъже.Ако имам проблем бих ползвала Toppik.Бих споделила за тях ако вида резултат.

# 191
Да, бих използвала, без колебание. Ще почета повече за.продуктите, защото ми стана интересно. Косата ми не е нещо определящо за самочувствието ми като цяло, но заради реактивен косопад, съм поставена в ситуация да обмислям варианти за справяне за периода, в който надявам се, ще намерим ключа към проблема. Обезпокоително ми е да гледам реакцията на близките ми повече, отколкото моето собствено възприятие по повод вида на косата ми.

# 192
Косата ми е много важна за самочувствието ми и полагам доста грижи за да е в добро състояние. Бих пробвала продукта за да видя дали има резултат.

# 193
Косата ми винаги е била изключително важна за самочувствието ми. Полагам грижи за нея редовно.
Бих пробвала продукта, но най-вече мисля ще представя интерес за майка ми. Бих споделила на познати, които се поинтересуват или имат проблем.

# 194
Косата е много важна за самочувствието ми. Забелязвам уредяване от известно време и със сигурност бих ползвала продукта и бих споделила за него.

Общи условия

Активация на акаунт