Депресия, безсъние, паник атаки

• 340
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, от 2 години страдам от безсъние, събудя ли се веднъж няма заспиване. Живях така година и 8,9 месеца, нямах други проблеми, но от два месеца започнах да получавам паник атаки и  висока тревожност, ходих на психиатър изписа ми деанксит, пих го месец имаше ефект, но се преместих в друг град и положението стана по-зле с всекидневна тревожност и абсолютно безсъние, спах по 2,3 часа на денонощие макс, така де преди два сни отново бях при психиатъра и ми изписа ВЕЛАКСИН И РЕМИРТА, та въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с тези лекарства, защото имам някакъв лек страх от тях, все пак съм още на 26 години. Благодаря ви!

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 10:14 от Moderator (Bubanka)

# 1
То става омагьосан кръг. Едното води до другото, следва третото. Аз цял живот страдам от безсъние, още от дете. Но хапчета не пия. Контролирам го със строг режим, който за жалост спазвам само като изпусна много нещата. Ставане и лягане по едно и също време.  Никакво кафе след 2 часа. Може някакви билкови успокоителни чайчета, но мен от някои от тях  ми е става замаяно и ме боли глава. Това е и наследствено и до тип нервна система.

# 2
  • Somewhere far away
Защо ти е изписал друго? Продължавай си с деанксита, такива чести смени на хапчета не са препоръчителни.

# 3
Защо ти е изписал друго? Продължавай си с деанксита, такива чести смени на хапчета не са препоръчителни.
Идвали слаби, но един ден пих от тези и днес съм като пиян, не мисля че ще ги пия повече, то по зле се чувствам днес.

# 4
откога във форума преценката е по точна от тази на лекуващия?

# 5
  • София
За пореден път се питам, толкова ли е сложно да си пиете лекарствата?!

Общи условия

Активация на акаунт