Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 935
  • 208
  •   1
Отговори
# 15
Косата ми е  важна за самочувствието ми. Полагам някакви грижи, но съвсем лек вариант, защото е трудна за овладяване без топлинна обработка.
Бих използвала продуктите на Toppik, защото опитвам различни продукти и на база личен опит бих споделила дали съм доволна и какви са резултатите.

# 16
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие?- Много, тя е основата на моята красота, вс пак съм зодия лъв.
 Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? _ О да, косата напоследък е доста изтъняла и изглежда ореяна. Със сигурост ще пробвамн този продукт, дори и да не спечеля в тази игра. Защо да не говоря, ако наистина действа нека и други се възползват. Косата е много важна за общия изглед на човека.

# 17
Косата е от изключителна важност за самочувствието на всеки човек. След бременност, кърмене и отслабване с доста кг косата ми доста оредя и с най-голямо удоволствие бих изпробвала продуктите на Toppik и не бих се притеснявала да споделя с околните, че ползвам такъв продукт, а също и ефекта, който съм видяла от него.

# 18
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?
Косата е важна за всеки човек. За мен е важно как изглежда. Бих използвала Toppik и не бих се притеснявала да говоря за него.

# 19
  • Пловдив
Косата ми е много важна за самочувствието. Ако косата ми изглежда мръсна и смачкана (без обем), се чувствам нечистоплътна и самочувствието ми моментално пада. Моята коса е с доста тънък косъм и си е рядка, така че не бих чакала да оредее още, за да използвам продукта и бих говорили открито за това, че го ползвам, защото няма нищо срамно в това, човек да иска да изглежда добре.

# 20
Разбира се, че косата е важна както за мъжа така и за жената.
Ако видя оредяване веднага ще потърся нещо, с което да я сгъстя и няма да се притеснявам да говоря за това.

# 21
Състоянието на косата е изключително важно за самочувствието на всеки. Бих използвала продукта и бих споделяла за това, че го ползвам ако съм доволна.

# 22
За мен косата е от изключително значение, винаги се опитвам да я поддържам добре, но в пролетно-летния сезон това е задача с повишена трудност, тъй като става суха и се нуждае от допълнителна хидратация. Бих използвала продукт за сгъстяване на косата и евентуално за по-бърз растеж и ако открия правилния такъв бих го споделила с всички мой приятели!

# 23
Косата за мен е водещ фактор, който в не малка степен определя самочувствието ми. Виждам че същата фирма предлага и Вивискал от който съм изключително доволна. След Ковит имах сериозен косопад и тази добавка ми върна косата. Бих използвала и toppik и нямам проблем да говоря за това, стига да е ефективен и безопасен продукт. Вярвам че е така. Между другото някой ползвал ли е до сега фибри за коса Toppik ?

# 24
Косата ми е важна за мен и самочувствието ми. Старая се да се грижа добре за нея и бих използвала продукта.

# 25
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие?
Много е важна, косата е естественото украшение на всяка жена и важен фактор за самочувствието и.
 Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?
Да, разбира се, бих го ползвала и бих го препоръчвала на познати.

# 26
  • Пловдив
Косата е изключително важна за самочувствието на всеки, било то мъж или жена.
Бих използвала продукта, а аз имам оредяване и бих казала, че ползвам такъв продукт.

# 27
  • варна
С годините косата ми изтъня , а все още ми се иска да я нося дълга. Наблюдавам и при моите приятелки(60+) същия проблем .
И да, с удоволствие бих споделяла с всички  тях , ако продукта ми допадне .

# 28
Косата е от изключително значение както за жени, така и за мъже. Доброто  състояние и вида й са от огромно значение. Бих изпробвала с удоволствие продуктите TOPPIK и смятам , че изтъняването на косата е проблем,за който трябва да се говори , тъй като засяга мнозина от нас.

# 29
  • Бургас
Много ми е важна косата за самочувствието.
И да, бих използвала Toppik, както и бих споделила това, за да може хората, които имат нужда да се възползват

Общи условия

Активация на акаунт