Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 935
  • 208
  •   1
Отговори
# 30
Разбира се, че косата е много важна за цялостната визия на жените и на мъжете.
Разбира се, че влияе много на самочувствието.
Разбира се, че трябва да се полагат много грижи за косата.
Разбира се, че с удоволствие ще използвам продуктите TOPPIK.
Разбира се, че бих споделила и говорила с приятели за това, че го ползвам такъв продукт и има ефект от него.

# 31
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Косата е една от най-важните външни "придобивки" на една жена. Красивата ,здрава и поддържана коса влияе много на женското самочувствие.

Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? Многоо обичам да обменям мнение с приятели, познати и в социалните медии за козметика. Препоръките от уста - на  уста са водили до най -успешните ми покупки и попадения. За това смятам ,че - да без значение от проблема , ако съм доволна от резултата от продукта -определено бих говорила и препоръчвала открито.

# 32
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие?
Косата ми е много важна, старая се всеки ден да изхлежда добре.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?
Аз имам оредяване, може би заради честото третиране, бих изпробвала вашите продукти.

# 33
Всяка жена иска да има гъста хубава коса. За съжаление моята доста оредя. Направо остана на половина. Определено бих използвала продуктите на Toppik. Имам нужда от тях.

# 34
За мен косата е от изключителна важност за моето самочувствие. Дори без грим, когато косата ми е хубава се чувствам добре. Със сигурност бих пробвала продуктите на Toppik ако усетя, че косата ми има нужда.

# 35
Като жена, косата, разбира се че е изключително важна за самочувствието ми. За съжаление моята е тънка и слаба, но опитвам всякакви начини за подхранване и заздравяване.
Да, бих използвала продукт на марката.

# 36
  • Враца
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Изключително важна е.
 Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – Разбира се, бих го използвала, а ако съм доволна - бих разказала на познати и непознати, за да се възползват и те, и да повдигнат самочувствието си.
и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - без никакви притеснения.

# 37
Косата ми определено играе роля за самочувствието ми.
Тя е част от начина, по който се възприемам и се представям пред света.
 Ако забележа оредяване, бих потърсила решение, което ми помага да се чувствам по-добре в кожата си.
Toppik звучи като дискретен и естествен начин да възстанови визията си, без да изглежда изкуствено. Ако ми помага да се чувствам по-уверена, бих го използвала с удоволствие.
А дали бих говорила открито за това? Защо не – щом нещо работи и може да помогне и на други, споделянето е сила, а не слабост.

# 38
Косата ми е много важен фактор за моето самочувствие. Харесвам си я и се старая да полагам доста грижи за нея.
Бих използвала вашия продукт Toppik.

# 39
Косата ми е изключително важна,ако се наложи бих пробвала продукта.Майка ми след ковид прекаран,много и уредя косата.Незмам продукта дали ще помогне?!

# 40
Косата е важна за самочувствието ми. Полагам някакви грижи...
Ако се наложи бих използвала продуктите на Toppik и бих споделила дали съм доволна и какви са резултатите.

# 41
За всеки човек, независимо жена или мъж, косата е важна част за доброто самочувствие. За щастие, имам гъста коса с плътен косъм и въпреки засиления косопад през последните години, не забелязвам оредяване. Със сигурност бих препоръчала продукта на Toppik на моя мъж, който има сериозно оредяване на косата. Ако има ефект от него, задължително ще препоръчам на всеки, който има нужда!

# 42
За мен косата чи е от изключителна важност за цялостното ми усещане и излъчване. Тя е и едно от " чаровните" неща у мен, понеже е къдрава / чуплива. За съжаление покрай бременност и после кърмене опада доста и сега имам нужда от терапия, за да възстановя нормалния вид.
Бих споделила за терапията, определено. Дори и в момента с моите приятелки сме точно на тази тема - коса, косопад и то не само при нас, ами и при мъжете ни.

# 43
Косата е изключително важна за цялостната визия на една жена. Няма как да не влияе на самочувствието. Със сигурност ще пробвам този продукт. Бих говорила открито за това, че го използвам. Както и бих дала препоръки за него на близки и познати.

# 44
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Косата е важна част от външния вид и има голяма роля за доброто самочувствие.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Бих положила всякакви грижи, за да възстановя добрия вид на косата си, бих препоръчала продукта на близки, които имат същия проблем.

Общи условия

Активация на акаунт