Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 7 161
  • 208
  •   1
Отговори
# 45
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Косата ми е много е важна за самочувствието ми
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Да, бих използвала. Никога не съм имала проблем да говоря открито за това какво и кога използвам за здравето, външния вид и самочувствието ми. Бих говорила и за Toppik.

# 46
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Много е важна.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - По принцип говоря открито за продуктите, от които съм и не съм доволна. Да, бих.

# 47
Косата е много важна за самочувствието и на мъжете и на жените ,ние използваме постоянно продукти за подхранване на косата и забележа ли проблем бих изпробвала и този продукт ако е качествен бих и продължила с него .

# 48
Косата ми е много важна тя е самочуствие отражение на самата мен, използвам продукти за подхранване и масла но бих опитала и това и ако проработи ще го включа в рутината си.

# 49
  • Сливен
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие?
-Определено е важна, за моето самочувствие.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?
-Да, бих го използвала. Да, защо не.

# 50
  • Варна
За повечето хора здравата и красива коса е естествен аксесоар. Старая се да поддържам моята , но с годините виждам нежелателни промени. Без да се притеснявам опитвам различни методи и продукти и споделям откровено резултатите. Случва се нещо, което при мен не действа, да помага на друг и обратно.

# 51
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? Косата ми е изключително важна за самочувствието , бих опитала продуктите на Тоppik и да бих споделила и препоръчала.

# 52
Косата ми е изключително важна, полагам много грижи за нея, но последните месеци много намаля поради косопад, така че с удоволствие бих ползвала Toppik! Flowers Four Leaf Clover

# 53
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате
Косата на всяка жена е важна за самочувствието й. Моята коса последните години изтъня и оредя в следствие на Хашимото. Използвам успешно шампоани за косопад с кофеин, но бих пробвала и други продукти като Toppik. Не бих се притеснявала да споделя за положителен опит с този или друг продукт за уплътняване на косата

# 54
  • София
Косата е изключително важна за сзмочувствието ми. Винаги съм се гордяла с нея, но в последните години започна да оредява. Използвам шампоани за растеж инсгъстяване, никога не съм се притеснявала да говоря за проблемите си с косата.

# 55
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие?

Косата е едно от първите неща, които се забелязват, когато погледнем някой човек, и затова е определяща за визията и самочувствието ни.

Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?

За съжаление при мен вече се забелязва значително оредяване на косата и изтъняване на косъма. Постоянно пробвам различни продукти и пия хранителни добавки, които помагат против косопад. Бих ползвала Toppik, ако ми помогне да изглеждам по-добре, и въобще няма да се притеснявам да споделям за него. На снимките резултатите са впечатляващи, ако и при мен са такива, бих го препоръчвала на всичките си познати, защото косопадът тормози много хора около мен.

# 56
  • София
Косата е от изключителна важност за самочувствието на всеки човек. След бременност косата ми доста оредя и с най-голямо удоволствие бих изпробвала продуктите на Toppik.

# 57
Едно от важните неща за самочувствието на една жена( и на мъжете също) е косата. За съжаление моята е от по-редките, а в последната година започна да капе повечко. 
Бих използвала вашия продукт и бих говорила за него, ако виждам, че има ефект. Не намирам причина да не споделя с мои познати как съм съживила косата си. ☺️

# 58
  • Елхово
Косата е много важна за самочувствието на една жена. Тя женственост, красота, елегантност и т. н...
Бих използвала продукта, ако забележа оредяване и бих казала, че ползвам такъв продукт!

# 59
  • Бургас
Много ми е важно как изглежда косата ми. Бих използвала Toppik продукт и бих говорила открито за това.

Общи условия

Активация на акаунт