Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 942
  • 208
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Косата е изключително важна за цялостната визия както на жените, така и на мъжете. Харесвам си я и се старая да полагам доста грижи за нея.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Разбира се, бих го използвала, а ако съм доволна - бих разказала на познати, за да се възползват и те.

# 61
Косата е нашето естествено украшение,оръжие,сила и любов.Тя е най-важното самочувствие за всяка жена,която иска да изглежда красива и привлекателна.Косата понякога показва и нашият характер.Тъй като моята коса е тънка и мека и съм пробвала какви ли не продукти за сгъстяване и оплътняване на косата ми, със сигурност бих се доверила да изпробвам  продукт ''Toppik'' и когато се уверя в неговото действие,с удоволствие бих говорила за него и бих го препоръчала и на други дами да пробват ефекта от ползите му.

# 62
Косата ми е едно от най-важните неща за мен. Моята коса е тънка и слаба, затова понякога може да изглежда, че е оредяла. Бих използвала Toppik и ако съм сигурна, че има ефект бих говорила с приятели за това, че го ползвам.

# 63
  • Пловдив
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?

Косата е един от най-важните "аксесоари" за всяка жена. С нея най-бързо постигаме промени във визията - цвят, прическа, дължина...
Старая се да поддържам косата си здрава с различни продукти, но за съжаление не мога да влияя особено на гъстотата й. Косата ми е много тънка и фина, така че този продукт звучи точно като за нея. С радост бих го ползвала и да, нямам проблем да говоря открито за това, че го ползвам.

# 64
  • Пловдив
Косата е много важна за самочувствието на всеки един човек, според мен. Бих опитала продуктите на Toppik и без никакво притеснение бих споделила за тях, ако са ефективни.

# 65
Косата ми е изключително важна за мен. Полагам сезонни грижи за да я предпазя и защитя, да я запазя жива.
Не съм ползвала този продукт, но нямам проблем да говоря разказвам и давам съвети за поддържане на косата. Още повече, че в момента съм на етап на търсене на продукт, който ефективно да спре косопада ми и засили появата на нова коса

# 66
Косата е изключително важна за самочувствието на всеки. В момента забелязах сериозен косопад и веднага взех мерки. Бих ползвала Toppik и бих говорила открито за това, че го ползвам,

# 67
Преди да родя обожавах косата си - гъста и къдрава... След като родих, тя буквално окапа, имам дупка точно отпред над челото, освен това не мога да я нарека вече и къдрава... Така че да, косата определено ми е важна и ми липсва стария й вид. Не мисля, че има някакъв проблем да споделя какви продукти използвам, за да я възстановя, дори напротив, ако те реално работят защо да не ги похваля и други хора също да се възползват, да се върнат към себе си, да бъдат щастливи? Бих изпробвала продуктите на Toppik и бих дала мнение за тях.

# 68
  • На морето!
Косата ми е много важна за самочувствието ми. Когато се чувствам добре с прическата си, това ми дава допълнителна увереност и настроение за деня.

# 69
Бих го използвала и бих разказал, че го ползвам без притеснение. Здравето на косата и самочувствието е най важното нещо.

# 70
В момента съм с обилен косопад над два месеца. С удоволствие бих пробвала продуктите и с радост ще споделя мнението си във всичките си социални мрежи, дори . Искам отново здравата коса, която имах.

# 71
Харесвам и обичам косата си. Оформям прическа според лицето си и се чувствам красива.
С удоволствие ще използвам Toppik за още по-красива и коса и ще споделям резултата с всичките си приятелки.

# 72
  • Другата България
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Много ми е важна. Вече съм на 55+ и това е основното нещо, за което полагам грижа.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Бих. Не се притеснявам да споделям, дори и да не съм доволна.

# 73
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?

Естествено, че е важна, даже много важна. Аз забелязвам оредяване и изтъняване на косата ми поради диагнозата ми (Хашимото) и с удоволствие бих използвала Toppik. Нямам проблем да обсъждам открито козметиката, лекарствата, диетата, които използвам.

# 74

Много е важно, състоянието на косата за самочувствието особено на жена. След определена възраст обаче, искаме или не, косата започва да оредява, затова е хубаво да съществуват такива продукти, които да я подкрепят, задължително бих използвала този продукт, още повече, че е напълно естествен, и да бих споделила с всеки, които ме попита и се интересува, как съм постигнала тези резултати!

Общи условия

Активация на акаунт