Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 946
  • 208
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - мисля, че имам и други предимства, но да;
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - бих ползвала, да. Имам нужда понякога, определено съм заинтригувана и показания. Няма проблем да споделям открито.

# 76
  • София
Косата ми е важна за самочувствието. Ако забележа оредяване бих използвала всякакви продукти и бих споделила за тях.

# 77
Косата е важна за самочувствието, разбира се! С годините при мен виждам разлика , косата е започнала да уредява.
Бих ползвала Toppik и нямам проблеми да обсъждам това и да говоря с други хора по този въпрос.

# 78
Косата ми е много важна и не се чувствам добре, ако не изглежда добре. Сега не е в най-добрата си форма и приемам таблетки. Бих изпробвала продукта и бих споделила, че го ползвам особено, ако има ефект.

# 79
Както голяма част от жените тук,смятам,че косата е един от основните източници на самочувствие и на мъже, и на жени.
Моята коса винаги е била гъста,но трудна за оформяне и ме е било яд. Но с годините,с промени в хормоните, а и с използването на преси и сешоари,вече нямам толкова гъста и хубава коса. И ми е тъжно,че преди не я ценях повече. Затова и бих пробвала този продукт.

# 80
Да, разбира се, че косата ми е важна за самочувствието ми. Опитвам се да я щадя, не използвам боя, глезя я с маски.
Имам проблем с косопад и за това съм още по- внимателна. Бих използвала продуктите ви без притеснение.

# 81
  • Countryside
Косата е много важна, особено за жените. Всички искат гъста и лъскава грива.
Нямам проблеми с коста за сега,  но продукта звучи интересно и бих предложила на съпруга ми, той май скоро ще има нужда.

# 82
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - да, старая се да поддържам косата си в добър вид.
 Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - да, бих използвала- с годините косата изтънява и оредява. Да, бих споделила при добър ефект - приятелките ми са на сходна възраст.

# 83
Косата ми е  важена  за моето самочувствие. Харесвам си я и се опитвам да полагам  грижи за нея.Ако забележя оредяване бих използвала вашия продукт Toppik.

# 84
Важно ми е косата ми да е здрава и плътна.С удоволствие бих пробвала продукта и съответно споделила впечатления.

# 85
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие?  От изключителна важност ми е.

Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? Да. Бих го използвала. Дори в момента съм с брутален косопод след раждането и за сега нищо не дава резултат.

# 86
Важна е.
Да, бих използвала продукта. Нямам притеснения да споделя на приятелки.

# 87
Винаги съм имала гъста, хубава и дълга коса. Никакви проблеми с нея, което пък ми даде лоша увереност да експериментирам била съм от синьо-черна до бяло-руса, къдрена,  изправяна и какво ли още не. С годините се кротнах и започнах да се грижа повече за косата си. С удоволствие бих изпробвала продукта. При добър резултат винаги споделям с приятелки,  разбира се 😄

# 88
  • София
Косата е от изключителна важност за самочувствието на всеки човек. За съжаление от няколко години моята оредя много. Бих използвала Toppik продукт и бих говорила открито за това.

# 89
Косата ми е  важна и полагам грижи за нея.Бих използвала продукти Toppik.

Общи условия

Активация на акаунт