Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 951
  • 208
  •   1
Отговори
# 90
Косата е важна за самочувствието, но за съжаление моята е много тънка и фина. Ползвам най-различни продукти за уплътняване и обем. Не съм чувала за продуктите Toppik. С удоволствие бих ги пробвала и, в случай на ефект, говорила за тях.

# 91
  • софия
Косата е много важна за самочувствието на всяка жена. За съжаление третирането, възрастта оказват негативно отражение върху нея.
Бих използвала продукта. В момента ползвам на друга марка за подобен проблем и с удоволствие бих наблюдавала резултатите.

# 92
  • Sofia
За всеки един човек косата е важна за самочувствието му. След тежко прекаран Ковид и аз и съпругът ми и синът ми имахме проблем с окапване на косата. Пробвах какви ли не продукти за справяне с проблема. В крайна сметка, косата ми така и не се сгъсти като преди, но пък се накъдри (а беше права) и така поне не си личи много, че е по-рядка.

# 93
Косата е много важна за самочувствието на всяка жена. Много държа на своята и полагам непрестанни грижи за нея. Бих изпробвала Toppik и бих споделила , особено ако съм доволна.

# 94
Косата ми е важна за мен и се опитвам да се грижа за нея. С годините започна да изтънява и оредява за съжаление. Бих изпробвала Toppik  и бих споделила ,особено ако съм доволна.

# 95
Косата е важна за всяка жена и за почти всеки мъж. Всички знаем какво означава жена без коса. Да пази Господ!
Скептична съм към продуктите, които рекламирате, защото съм минала през много силен косопад и значително оредяване. Но ако наистина имат ефект, бих споделила

# 96
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Да, важна е. Това е първото нещо което е по-забележимо в човека.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Да. Бих използвала Вашите продукти. Ако имам успех с тях с удоволствие ще ги препоръчвам на познати.

# 97
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - за мен много. Оформя вида както нищо друго.

Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - разбира се, че да. Вече съм пробвала продукти с тази цел, продължавам да пробвам.  Споделям с приятел, за който това е доста голям проблем и е пробвал много неща, както и с няколко приятелки. Бих им препоръчала този продукт също, след проба.

# 98
Косата е много важна за самочувствието ми и много държа да изглежда по определен начин.
Бих използвала продукта ако забележа оредяване и бих казала, че ползвам такъв продукт, стига да е ефикасен разбира се.

# 99
Косата е много важна за самочувствието на жената и на мъжа. Бих използвала продукта, ако забележа оредяване и бих казала, че ползвам такъв продукт.

# 100
Честно казано, да – косата има значение за самочувствието ми. Не е нещо, върху което се фиксирам постоянно, но когато забележа оредяване или изтъняване, няма как да не го усетя.

Ако нещо като Toppik ми помага да се чувствам по-уверена и изглежда напълно естествено – да, бих го използвала. Нямам проблем да говоря открито за това. В крайна сметка всеки има нещо, с което се справя по свой начин, и ако един продукт може да ми даде повече увереност в момент, в който се чувствам несигурна, защо не?

Няма нищо срамно в това да си помагаш с каквото ти действа добре.

# 101
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?
Косата е изключително важна за мен. Косопадът не ми е чужд, тъй като през годините, в следствие на диети, ми е окапвала косата. Разбира се, че бих говорила открито за това, което ми е помогнало. Наши идеята е в споделянето-да си помагаме.

# 102
Като за всяка жена косата ми е много важна, но за съжаление имам значително оредяване. С голяма надежда за спасяване на косата ми бих използвала продуктите Toppik, като без притеснение бих споделила резултата.

# 103
  • София
Много е важна косата ми и ми е мъчно, че с напредването на възрастта ми вече виждам започващо оредяване на места.
Бих пробвала Toppik. Отдавна съм срещала да се рекламират фибри, но никога не съм виждала как изглежда на живо резултатът от тях. Бих споделила, ако остана доволна от резултатите върху себе си.

# 104
Косата е много важна за външният вид на всеки един човек. Бих опитала продуктите на Toppik и бих споделила за тях, ако са ефективни.

Общи условия

Активация на акаунт