Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 7 232
  • 208
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?

Косата е от изключителна важност за самочувствието ми! Когато тя изглежда добре и аз съм с високо изправена глава. Дори при най-лекия косопад, гледам веднага да взема мерки, така че, при евентуално оредяване, със сигурност бих ползвала Toppik. Ако съм доволна от резултата, бих споделила на всички около мен за ефективността му!

# 106
Косата винаги е била важна за самочувствието ми. Когато изглежда добре, и аз се чувствам по-добре – по-уверена, по-женствена. Ако забележа оредяване, със сигурност бих потърсила решение. Не бих се колебала да използвам Toppik, особено ако изглежда естествено и ми помага да прикрия редките места. А що се отнася до това дали бих си признала – да, бих говорила открито. Не виждам причина да се срамувам, че се грижа за себе си и искам да се чувствам добре.

# 107
  • София
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?
Косата е изключително важна за самочувствието ми - с коса до кръста съм и се надявам да не забележа оредяване, но ако се случи, бих изпробвала Toppik и бих споделила резултатите от употребата на продукта с близките ми хора. Ако действа добре на мен, бих го препоръчала и на партньора ми, при който оредяването на косата е факт от години.

# 108
  • на дъното
Коста ми е едно от всичките най-важни неща  за самочувствието ми.Полагам нормални грижи необходими за нея.
Да с удоволствие бих използвала продуктите на Toppik ако забележа оредяване.

# 109
  • някъде другаде
Косата е много важна за моето самочувствие. За съжаление много ми пада.
Да бих използвала Toopik за сгъстяване на косата ми.

# 110
Косата ми е много важна за мен. Бих използвала продукта и ако видя, че има резултат, определено ще говоря за него на близки и познати.

# 111
  • на последния етаж
Смятам, че косата е много важна за самочувствието на всеки човек. Да, бих пробвала продуктите на Toppik и бих споделила за тях ако са ефективни.

# 112
Косата ми е много важна част от моята външност,визия,самочувствие и излъчване.Бих използвала продукта веднага щом забележа признаци на оредяване и бих го препоръчвала и на други!

# 113
Косата е от съществено значение за самочувствието не само на жените, но и на мъжете. Винаги съм съжалявала, че имам изключително рядка и тънка коса и с удоволствие бих използвала продуктите от серията и бих споделяла това на хора, които се чувстват като мен ако виждам ефект от него!

# 114
Косата е важна част от външния вид на една жена и хубава коса носи увереност и самочувствие. Винаги съм имала хубава гъста коса, чуплива до къдрава и съм получавала много комплименти за нея, но откакто родих много дълго имах косопад и уредя и сега основно я нося вързана, защото не се чувствам добре като я пусна.

# 115
Косата играе роля за самочувствието. Ако започне да оредява, бих пробвалa Toppik, стига да изглежда естествено. Не бих ималa проблем да споделя, че го ползвам,дори бих препоръчала ако ми хареса ефектът.

# 116
  • София/Севлиево
Косата ми е изключително важна за самочувствието.Доскоро беше дълга го средата на дупето,но забелязах че въпреки грижите, които полагам, започна да се заплита,изтънява и накъсва,и я скъсих с 50%.
Бих използвала и продукт срещу оредяване и със сигурност има поне 2-3 човека на които бих го препоръчала в случай че има достатъчно добър ефект при мен.

# 117
Косата играе роля за самочувствието. Ако започне да оредява, бих пробвалa Toppik. Не бих ималa проблем да споделя, че го ползвам, дори бих препоръчала ако ми хареса.

# 118
Косата емного важна, една прическа те кара да придобиеш много различен външен вид и подчертава естествените ти черти. Нямам проблем да споделя и ако работи бип споделила с мои близки които поради здравословни причини имат оредяване

# 119
Косата е изключително важна за една жена. Тя е завършека на нейната визия. В ежедневието ми винаги се старая да съм безупречна , защото като съм пример за подражание.
След раждането на второто ми дете се сблъсках с проблема на оредяването на косата. Изпробвала съм няколко вида козметика, но ефекта е временен.
В ежедневието си се сблъсквам с доста хора, които споделят за същия проблем и всеки споделя какво е използвал е как му е повлиял продукта.

Общи условия

Активация на акаунт