Открийте тайната на милиони – плътна и естествено изглеждаща коса за секунди!

• 6 953
  • 208
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Косата е повече от това как изглеждам-тя е визията ми! Тя е самочувствие, сила, идентичност.Представяла съм си  си  усещането  загуба на коса и направо ме побиват бодлички и си казвам ужас,  и после се успокоявам мислейки за перука .
 Днес  благодарение на Bg-mamma  и блога за продукта  Toppik,разбирам ,че мога да продължа да имам плътна коса с оригинален ,и моментален ефект веднага.  Чудесно е ! Всеки ден споделям с приятелки и винаги си говорим за коса ,грижа и какво ли още не !Ще се радвам да споделя мнение ,така се решават и много  болни теми.

# 121
  • София
Здравейте!
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Много важна, след изгледа на лицето ми! Използвам винаги серия качествена козметика за коса. Сега лятото полагам повече грижи с маски и серуми.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Разбира се, особено, ако има видим ефект.

# 122
Косата ми е важна, както смятам е на всеки човек. Ако видя признаци за оредяване бих ползвала продукт и бих споделила това. Косата ми капе понякога доста и съм ползвла продукти, за да огранича това. Когато е имало ефект от продукта съм го споделяла.

# 123
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - Много важна е моята коса Използвам всякаква козметика ,защото имам проблем с моята коса имам косопад. През лятото полагам повече грижи с маски и серуми.
Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - Разбира се, не е проблем на мен да говоря за моят проблем с косопада ми и да разкажа ,че ползвам вашият продукт.

# 124
Косата ми е важна, но с годите взе пада, както е на една от Вашите снимки, не съм чувал даже за такъв продукт. Бих го пробвал с удоволствие.

# 125
Да, косата определено е важна за самочувствието ми – тя е част от начина, по който изразяваме себе си.
Ако забележа оредяване, бих опитала продукт като Toppik, особено щом изглежда естествено и дава бърз резултат.
Не бих имала проблем да говоря открито, че го ползвам – напротив, с удоволствие бих споделила честното си мнение в ревю! 😊

# 126
Видът на косата ми е от водещите фактори за самочувствие. С годините, а и след 3 раждания косата ми оредя до степен, че преди ми отнемаше не по-малко от 40-50 минути да я изсуша и стилизирам, а сега съм готова за 15. За съжаление и с просто око се вижда колко е оредяла. Бих изпробвала продуктите с удоволствие и без притеснение бих споделила за тях ако имат ефект.

# 127
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате?

Косата ми е моето тайно оръжие за красота,тя е много важна за мен и затова много държа на нейния вид.  Наскоро забелязах оредяване, което ме притеснява и с удоволствие бих използвала Toppik,тъй като имам нужда, а и напълно вярвам,че продукта би ми помогнал. По принцип обичам да хваля неща, които употребявам и са ефективни,така че бих направила реклама и на Toppik с най-голямо удоволствие!

# 128
  • Sofia
В момента се боря с косопад след раждане и да говоря открито да това. Бих ползвала продукта, за да се подобри поне малко вида на косата ми и самочувствието ми и точно от такъв продукт имам нужда в момента.

# 129
Косата ми е един от главните фактори за моето самочувствие. Имам периоди на интензивен косопад и оредяване и бих изпробвала продуктите на Toppik. Със сигурност бих препоръчала продуктите при наличието на видими резултати.

# 130
Косата ми е важна за самочувствието ми и това как изглежда. Полагам грижи за нея ежедневно за да подържам добрия и здрав вид. Бих използвала Toppik и бих препоръчала продуктите ако сй ефективни.

# 131
Доколко косата ви е важна за вашето самочувствие? - косата ми е тънка и вунаги съм полагала много грижи, за да изглежда възможно най-добре. Ако забележите оредяване, бихте ли използвали Toppik - продукт, който изглежда напълно естествен – и бихте ли говорили открито за това, че го ползвате? - за съжаление съм имала такива случаи - силен косопад, който води до сериозно оредяване, от което все още се възстановявам. Никога не ме е притеснявало да говоря открито за този проблем. До момента не бях чувала за този продукт, но със сигурност бих го използвала и бих сподвлила отзиви сред приятелки.

# 132
Косата е много важна за самочувствието ми. С удоволствие и без срам бих използвала Toppik, ако забележа оредяване. И ни най-малко не би ме било срам да говоря за това.

# 133
Косата е важна за самочувствието ми и да бих опитала този продукт за проблемите които имам.

# 134
Косата ми е е важна, държа да изглежда добре и най -вече аз да си я харесвам.Ако забележа,че оредява бих изпробвала продукт,който да ми помогне.

Общи условия

Активация на акаунт